Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jest 13 lipca... trzy lata temu, prawie miesiąc po śmierci Saruni

• zamieszkała z nami Korunia:loveu:
    Dzisiaj w domu to Korunia jest Królową i do Niej należy cały dzień i my:)
    Oczywiście obejdziemy ten dzień świątecznie:razz:, bo to naprawdę wielkie święto w naszym domu:)
    Mam problem z ImageShack, więc na fb utworzyłam album Korci, by móc wrzucić fotki na dogo...
    Tutaj link do albumu na fb: https://www.facebook.com/bernadeta.rogowska.5/media_set?set=a.400376203405083.1073741827.100002981211288&type=1
    Dla tych co nie mają fb, przekleję króciutki opis:

Dzisiaj mijają trzy lata, od kiedy Korunia u nas zamieszkała.
    Korunia to Aniołek w jamniczym ciałku - sunieczka idealna. Bardzo, bardzo Ją kochamy ♥ ♥ ♥ !!!
    Trzy lata temu w czerwcu została wyrzucona z samochodu na drodze na Śląsku, w okolicach Świerklańca...
    Znalazła Ją Pani Ewa, która wzięła Ją do siebie i dała Jej Dom Tymczasowy.
    Pani Ewuniu uratowała Pani życie Korciuni, a los sprawił, że zamieszkała u nas....
    Dziękujemy za Korcię, zwaną pieszczotliwie w domu Ciociolcia ♥

• [FONT=georgia]A teraz Królowa Korcia[/FONT]

Posted

... i jeszcze kilka wybranych...

Korciunia to PRZE-KO-CHA-NA Dziewczyneczka:loveu:

Musiała biedna w życiu wiele przejść... to sama pokora i wciąż jednak, niestety "kulka strachu"....
    Smutnym jest Korcia Skarbem, ale za to kocha ponad swoje siły...
    Jest jednak też małym zadziorem - nikogo nie wpuści za ogrodzenie... a jakby się ktoś obcy odważył, to zostanie ugryziony i już:mad:
    Jedyna Psina na posesji, która naprawdę pilnuje "dobytku" i człowieków;)

Czy umiecie sobie wyobrazić, że Korcia to Niunia, która przez 3 lata nie dała powodu, żeby choćby podnieść na Nią głos???
    To naprawdę Najukochańsza i Idealna Jamnisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pani Ewa, trzy lata temu oddając Korcię (wtedy Lady - imię z DT) napisała do mnie list, zaczynał się tak...
    [FONT=georgia]
    "Dzień dobry Pani Bernadeto,
    Lady - nazywaliśmy Ją naszą Księżniczką..."
    [/FONT]
    Pamiętam, jak się wtedy pobeczałam, bo my tak samo mówiliśmy o Saruni

• ...
    a dzisiaj nazywamy naszą Korcię Królową - i tak już zostanie:)

Kochamy Ją bardzo, a Ona kocha nas pewnie jeszcze bardziej - okazuje nam to na każdym kroku, w każdej chwili, całą sobą!!!

• Posted

Wygląda młodziej:loveu: , bo ma samych młodych chłopaków pod bokiem:eviltong: , a przede wszystkim wydaje mi się, że zeszczuplała. Tak lepiej. U mnie Fercia też schudła i Harutek. Odkąd Michał przestał dokarmiać jest coraz lepiej :p.

Posted

Korciunia jest dla mnie NAJPIĘKNIEJSZA:loveu:
    Obsypała się sreberkiem, łapeczki bielunie ale za to jakie cudne:)
    Teraz prócz bezgranicznej miłości budzi we mnie największy szacunek, a zasługuje na niego jak mało kto...
    KOCHAM JĄ:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!!!

Posted

Napatrzeć się nie mogę :loveu: Korciunia to naprawdę, Królowa Korciunia:loveu: samo patrzenie na nią, cieszy!... ale jak bym tak dorwała Królewnę:glaszcze::calus:... żywy przykład że... Rude jest piękne!!!! :B-fly::iloveyou::B-fly:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Nie wyjechała, nie wyjechała.... obiecuję ponadrabiać, tylko muszę zgrać, żeby wgrać;) Amelusię:loveu:[/QUOTE]
    Czekamy na pokazanie królewny z pięknymi oczętami :)

Posted (edited)

[FONT=georgia]Z okazji urodzinek, Życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia i radości
    I to, o czym marzysz, by się spełniło,
    i to co kochasz, by Twoje było…[/FONT]

.... ...

Edited by anica