b-b Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 anica napisał(a):Jesteśmy, będziemy, poczekamy;) Jasne, że poczekamy :D Jesteśmy cierpliwe:p Quote
JamniczaRodzina. Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Bądzmy cierpliwi a cierpliwość zostanie wynagrodzona :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Naprawdę, zmobilizuję się, tylko ogarnę do końca transport Kajtusia i biorę się za siebie:oops: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Dzisiaj jest 13 lipca... trzy lata temu, prawie miesiąc po śmierci Saruni zamieszkała z nami Korunia:loveu: Dzisiaj w domu to Korunia jest Królową i do Niej należy cały dzień i my:) Oczywiście obejdziemy ten dzień świątecznie:razz:, bo to naprawdę wielkie święto w naszym domu:) Mam problem z ImageShack, więc na fb utworzyłam album Korci, by móc wrzucić fotki na dogo... Tutaj link do albumu na fb: https://www.facebook.com/bernadeta.rogowska.5/media_set?set=a.400376203405083.1073741827.100002981211288&type=1 Dla tych co nie mają fb, przekleję króciutki opis: Dzisiaj mijają trzy lata, od kiedy Korunia u nas zamieszkała. Korunia to Aniołek w jamniczym ciałku - sunieczka idealna. Bardzo, bardzo Ją kochamy ♥ ♥ ♥ !!! Trzy lata temu w czerwcu została wyrzucona z samochodu na drodze na Śląsku, w okolicach Świerklańca... Znalazła Ją Pani Ewa, która wzięła Ją do siebie i dała Jej Dom Tymczasowy. Pani Ewuniu uratowała Pani życie Korciuni, a los sprawił, że zamieszkała u nas.... Dziękujemy za Korcię, zwaną pieszczotliwie w domu Ciociolcia ♥ [FONT=georgia]A teraz Królowa Korcia[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ... i jeszcze kilka wybranych... Korciunia to PRZE-KO-CHA-NA Dziewczyneczka:loveu: Musiała biedna w życiu wiele przejść... to sama pokora i wciąż jednak, niestety "kulka strachu".... Smutnym jest Korcia Skarbem, ale za to kocha ponad swoje siły... Jest jednak też małym zadziorem - nikogo nie wpuści za ogrodzenie... a jakby się ktoś obcy odważył, to zostanie ugryziony i już:mad: Jedyna Psina na posesji, która naprawdę pilnuje "dobytku" i człowieków;) Czy umiecie sobie wyobrazić, że Korcia to Niunia, która przez 3 lata nie dała powodu, żeby choćby podnieść na Nią głos??? To naprawdę Najukochańsza i Idealna Jamnisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani Ewa, trzy lata temu oddając Korcię (wtedy Lady - imię z DT) napisała do mnie list, zaczynał się tak... [FONT=georgia] "Dzień dobry Pani Bernadeto, Lady - nazywaliśmy Ją naszą Księżniczką..." [/FONT] Pamiętam, jak się wtedy pobeczałam, bo my tak samo mówiliśmy o Saruni ... a dzisiaj nazywamy naszą Korcię Królową - i tak już zostanie:) Kochamy Ją bardzo, a Ona kocha nas pewnie jeszcze bardziej - okazuje nam to na każdym kroku, w każdej chwili, całą sobą!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Koruniu bądz szczęśliwa W Berniowym domeczku jeszcze długie długie latka.:loveu: Quote
Celina12 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Królowo Koruniu-śliczna Dziewczyneczko...:loveu::loveu:....dawaj dalej tyle miłości i radości Berni i Jej Rodzince-ten na dwóch i czterech nóżkach.... Quote
b-b Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Śliczna dziewczyna w spaniałym domku. Miłość za miłość. To jest wspaniałe!!!:) Quote
Isadora7 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Czy mnie się wydaje czy Korunia coraz młodziej wygląda? Quote
yunona Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Wygląda młodziej:loveu: , bo ma samych młodych chłopaków pod bokiem:eviltong: , a przede wszystkim wydaje mi się, że zeszczuplała. Tak lepiej. U mnie Fercia też schudła i Harutek. Odkąd Michał przestał dokarmiać jest coraz lepiej :p. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Korciunia jest dla mnie NAJPIĘKNIEJSZA:loveu: Obsypała się sreberkiem, łapeczki bielunie ale za to jakie cudne:) Teraz prócz bezgranicznej miłości budzi we mnie największy szacunek, a zasługuje na niego jak mało kto... KOCHAM JĄ:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!!! Quote
pajda67 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 No nareszcie! Zdjęcia KRÓLOWEJ KORUNI przepiękne. Ta dostojność i spokój bijące z jej pysia. Cudowna:loveu: Quote
anica Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Napatrzeć się nie mogę :loveu: Korciunia to naprawdę, Królowa Korciunia:loveu: samo patrzenie na nią, cieszy!... ale jak bym tak dorwała Królewnę:glaszcze::calus:... żywy przykład że... Rude jest piękne!!!! :B-fly::iloveyou::B-fly: Quote
Isadora7 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='pajda67']A gdzie Wnusia - Amelusia??[/QUOTE] że tak powiem podpinam sie pod pytanie Quote
b-b Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Isadora7']że tak powiem podpinam sie pod pytanie[/QUOTE] Pewnie na wczasy wyjechała :D Quote
Sarunia-Niunia Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='b-b']Pewnie na wczasy wyjechała :D[/QUOTE] Nie wyjechała, nie wyjechała.... obiecuję ponadrabiać, tylko muszę zgrać, żeby wgrać;) Amelusię:loveu: Quote
b-b Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Nie wyjechała, nie wyjechała.... obiecuję ponadrabiać, tylko muszę zgrać, żeby wgrać;) Amelusię:loveu:[/QUOTE] Czekamy na pokazanie królewny z pięknymi oczętami :) Quote
anica Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) [FONT=georgia]Z okazji urodzinek, Życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia i radości I to, o czym marzysz, by się spełniło, i to co kochasz, by Twoje było…[/FONT] .... ... Edited July 24, 2013 by anica Quote
Recommended Posts