Sarunia-Niunia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms]Wszystkim, którzy nas odwiedzają i nas lubią, wszystkim Kochającym Jamniorki życzę z serca:[/FONT] Quote
yunona Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Testując nowe wnętrzności i system mojego kompa , pozwalamy sobie życzyć Wam Wspaniałych , Pogodnych i Zdrowych Świąt B N Quote
pajda67 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2014 ROKU ŻYCZY NEOŚ Z RODZINKĄ!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [FONT=century gothic] Korunia, Nerunio, Maxio, Tinusia, Gajunia i Killerek wraz ze swoimi Ludziami składają wszystkim Cioteczkom i Wujkom też życzenia Wspaniałego Roku 2014 i dużo zdrowia i sił na pomaganie wszystkim niechcianym i opuszczonym sierotkom!!![/FONT] Quote
Isadora7 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Szczęśliwego Nowego Roku 2014 Edited December 31, 2013 by Isadora7 Quote
anica Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Berni, proszę przyjmij od nas Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwego Nowego Roku :loveu: [FONT=georgia]Nowy Rok przywitajcie w szampańskim nastroju, ufając, że będzie wspaniały [/FONT] [FONT=georgia].....i przyniesie niezapomniane chwile!!!!![/FONT] Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu . Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Chyba znowu coś zmienili w ImageShack'u, bo chyba udało mi się dostać do fotek... TAk więc kontynuuję wklejenie zdjęć (jeszcze z października) Ameluni:loveu: Na wspólnym spacerku:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Straszenie babci:cool3: "poprawianie" wykopalisk po jamnikach:crazyeye: przeglądanie fb z Rafałem (tuż po przebudzeniu) pierwsze "upięcia" na główce mojego Kochanego "łysolka" Quote
yunona Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Amelka coraz bardziej dorosła ale delikatniutka. Śliczna malutka dama, a w piżamce najbardziej to widać :). Żeby wzmocnić włosy (ja też miałam puch na głowie) mamie fryzjer poradził, aby obcięła mnie na łyso (miałam 4 latka) i jak zaczęły rosnąć smarowała oczyszczoną naftą (można kupić w aptece). Zresztą taką kurację stosowała również Wioletta Willas i miała piękne włosy. Może gdzieś można przeczytać o tym, jak to się robi. np. http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51137 Edited January 6, 2014 by yunona Quote
Krysia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 O jejku:) ile zmian jak długo mnie tu nie było:) Jest co oglądać:) Serdeczne pozdrowienia dla całej Rodzinki:)Wszystkiego naj naj naj :))) Quote
anica Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Berni, jaka już duzia jest Amelcia :loveu: oczki zachwycają nadal wszystkich , jak ja bym chciała mieć taką wnusię:loveu: Buziolki i przytulaski dla całej Twojej rodzinki :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 No nareszcie są foteczki Gwiazdeczki Ameleczki :loveu:Wujcio ma fajną kumpele do kompa.:) Quote
Mika31 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 kitki zadają szyku:loveu: ja też polecam naftę na słabe włoski , prawdziwy aniołek z Amelki Quote
Recommended Posts