JamniczaRodzina. Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Ale fajowo jeszcze tylko 3 czarnulki i bedzie jamniczarodzina 2 tylko w odwrotnej kolorystyce a ikoteczek taki samotniutki:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Ale fajowo jeszcze tylko 3 czarnulki i bedzie jamniczarodzina 2 tylko w odwrotnej kolorystyce a ikoteczek taki samotniutki:diabloti:[/QUOTE] No Eluś, będzie negatyw Twojej Rodzinki, co? hehehe... Ale mówisz jeszcze trzy? cholercia, nie dam rady finansowo... chyba, że zdradzisz mi jakąś super dietkę jamnikową;)?! Quote
anica Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) [quote name='JamniczaRodzina.']Ale fajowo jeszcze tylko 3 czarnulki i bedzie jamniczarodzina 2 tylko w odwrotnej kolorystyce a ikoteczek taki samotniutki:diabloti: ... czy nasza Eluś przymierza się, może?... do adopcji;) no jasne ,że tak:loveu: przecież Kilerek to ...jeden, jedyny! wyjątkowy!... jamniczy kot:loveu: całusy dla Wszystkich Edited June 12, 2013 by anica Quote
piechcia15 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Ciotki zapraszam na II edycję mega psiego bazaru na Pabianicką Skarpetę :) serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/244328-mega-bazar-II-edycja-na-Pabianice-PSIE-AKCESORIA-koniec-23-06?p=20961883#post20961883 Quote
yunona Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Rodzinka widzę powiększa się :loveu: , Tinusia śliczna. Fajnie glutki wyglądają i na osłodę kotek Killerek . Jak zobaczyłam fotki suni i imię, zaraz wspomniałam moją poprzednią jamnisię Tinusię. :-P Quote
Gruba Berta Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Bernardko to teraz bede ciagle spogladala na Twoj podpis w oczekiwaniu na nowa psia twarzyczke :mad: Tinusia jest rewelacyjna :diabloti: Quote
Isadora7 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ale rachunek chyba pozostał jaki był? Czy Maks nie poszedł do adopcji? Quote
Sarunia-Niunia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Gruba Berta']Bernardko to teraz bede ciagle spogladala na Twoj podpis w oczekiwaniu na nowa psia twarzyczke :mad: Tinusia jest rewelacyjna :diabloti:[/QUOTE] No, fajna z Niej dziewczynka, ale jak to dzieciaczek - pobroić i owszem... lubi:evil_lol: [quote name='Isadora7']Ale rachunek chyba pozostał jaki był? Czy Maks nie poszedł do adopcji? [/QUOTE] Nooo, Maxiulina:loveu: cały czas u nas:roll:... Nie jest tak prosto, jak się okazuje, że Psiak nie całkiem zdrowy:shake:.... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms] Dzisiaj mamy smutną rocznicę... Mijają 3 lata od odejścia naszej Niezapomnianej, Ukochanej i Jedynej Saruni [/FONT] [FONT=comic sans ms] Saruniu Najukochańsza nasza... masz miejsce w naszych sercach na zawsze.... Tyle długich, wspólnie przeżytych lat... Byłaś w naszej rodzinie wydawało się przez długie lata i wszyscy gdzieś podświadomie i naiwnie myśleliśmy, że... tak będzie zawsze... Pamiętamy o Tobie Kochana i tak już pozostanie, na zawsze!!![/FONT] [FONT=comic sans ms][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Moje psie niebo [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie tam także iść nie potrzeba. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja poproszę na inny przystanek tam gdzie merda stado ogonów. Zrezygnuję z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy [SIZE=2]Barbara Borzymowska[/FONT] [FONT=comic sans ms] Mamy nadzieję, że czekasz na nas po tamtej stronie Tęczy Sareńko i, że kiedyś się spotkamy a naszej wspólnej radości nie będzie końca Jedyna nasza... Jamniczy Aniołku... [/FONT] [FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms][/FONT] Edited June 14, 2013 by Sarunia-Niunia Quote
Sarunia-Niunia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='b-b']Saruniu......... [quote name='anica'] Saruniu pamiętamy.... [quote name='Celina12']:shake:...te Rocznice smutne...... [quote name='b-b']Pozdrowienia zostawiam :smile: Dziękuję bardzo:loveu: Quote
b-b Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 anica napisał(a):Witam Cieplutko Ja też :D ................... Quote
pajda67 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 I my witamy wakacyjnie:loveu: Pozdrawiamy całą gromadkę!!!! Quote
Celina12 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dawno fotek nie było...chciałoby się obejrzeć Psiaki,KOCISKO....Amelusię.... Quote
pajda67 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Celina12 napisał(a):Dawno fotek nie było...chciałoby się obejrzeć Psiaki,KOCISKO....Amelusię.... Dokładnie!!! Przyłączam się do prośby Celinki:lol: Quote
Isadora7 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Celina12 napisał(a):Dawno fotek nie było...chciałoby się obejrzeć Psiaki,KOCISKO....Amelusię.... pajda67 napisał(a):Dokładnie!!! Przyłączam się do prośby Celinki:lol: ja również Quote
Sarunia-Niunia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 No tak, zaniedbałam wątek Nerciusia... Ale jest tyle tych bidocków w potrzebie, że jakoś trudno się "wyrobić w czasie", a czasami sił nie ma... Fotek zaległych masa i nic nie zgrane:( A jeszcze w domu jamniczy dzieciak, którego trzeba pilnować, bo dokazuje i broi coraz bardziej... dzisiaj... zezarła mi buta:mad:... (udokumentuję i pokażę:eviltong:...) W su ie wygodna z Niej dziewczyna; buta wyniosła na ogród spod szafki na obuwie (moja wina, bo nie schowałam do szuflady), ze sznurka ściągnęła suszący się kocyk:mad: i tak leżąc na kocyku na trawie oddała się demolce:cool3:... W każdym razie zostawiamy pozdrowienia dla wszystkich nas odwiedzających i obiecuję poprawę... Fajnie, że jesteście i zaglądacie - dzięki Wam:) Quote
Mika31 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 to czekamy na foty duży buziak dla Amelki :loveu: Tinka prawdziwa wspaniałość wygląda jak moja Tina Quote
pajda67 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Dziękuję Saruniu za wstawiennictwo:loveu: na bazarku bucikowym, ale ja już wysłałam kasę. Niech będzie piesiom na zdrowie. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts