Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='pajda67']I my zaglądamy i ciepłe pozdrowionka zostawiamy!!!!:lol:
Nasz Neoś z nami już 4,7 roku.:multi: A wydaje się jakby był od zawsze.
[quote name='anica']... nadrabiam zaległości po powrocie

Dzięki za pozdrowionka i pamięć:loveu:
Mam tutaj taaakie zaległości, że sama nie wiem, od czego zacząć:shake:...

To może kilka zdjęć z soboty, 11 maja... Amelkowo i... ślubnie...

Obrączkowo...

Ola i Artur

Toastowo...

... i Gość honorowy - Amelunia:loveu:

Posted

Wspaniale, że już jesteś :)
Jak widać dużo się u Was działo :D
Amelka ma takie ooooczy....że za kilkanaście lat będą za nią sznury facetów chodzić ;)

Posted (edited)

Młodej Parze oczywiście Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia w Szczęściu i Zdrowiu :)

A gość honorowy - Amelka śliczna i jak szybko urosła. Matko jeszcze niedawno maleństwo a teraz panna na wydaniu :)

Edited by yunona
Posted

Wszystkiego co najlepsze Młodej Parze.....no a Amelce rodzeństwa....:loveu:...taka jest CUDNA,że aż szkoda takie geny marnować.....te Jeju cudne Oczęta.....:loveu::loveu:

Posted

Berni, naprawdę się dzieje u Ciebie i najważniejsze ,że Dobrze się dzieje... Podziel się proszę, troszeczkę tym szczęściem ze mną .... :roll:tak tylko......
Serdeczne Gratulacje dla Nowożenców! Wszystkiego Naj, Naj, Naj!!!!
... i też... no, nie sposób....zapatrzeć się na cudną Amelcię naprawdę Wyjątkowa Uroda:loveu:

Posted

Bardzo dziękuję za gratulacje i wszystkie miłe słowa - oczywiście przekażę dalej:) do bezpośrednio obdarowanych tymi wszystkimi komplementami:)

A teraz... tak sobie pomyślałam, że powinnam Wam kogoś przedstawić...
Od dwóch tygodni powiększyła się nam rodzinka... tymczasowo zamieszkała z nami mała Tinusia:loveu:

Oto Ona:) podczas "przekazania"

w oczekiwaniu na obiad z resztą "rodzeństwa" (z wywiniętym prawym ucholem;-) obok Koruni)

Tinusia w łóżeczku:smile:

Na kanapie - popołudniowa drzemka:)

W ogrodzie - cała gromadka w komplecie:smile:

Posted

Jaka ona cudna:loveu: napatrzeć się nie mogę, Berni samo jamnicze piękno u Ciebie:loveu: ja Cięniemogę... zawrót głowy:loveu:
mizianka, głaski, przytulaski:glaszcze:

Posted

I my przyszliśmy oko nacieszyć.
Tyle cudownych, subtelnych i przepięknych jamniorków:loveu:
A jak pasują do siebie.
Ciociu Saruniu a wnusia do zacałowania i te piękne oczęta zachwycają:multi::lol:

Posted

[quote name='anica']Jaka ona cudna:loveu: napatrzeć się nie mogę, Berni samo jamnicze piękno u Ciebie:loveu: ja Cię nie mogę... zawrót głowy:loveu:
mizianka, głaski, przytulaski:glaszcze:[/QUOTE]
Dziękujemy Anusiu:loveu:

Posted

[quote name='pajda67']I my przyszliśmy oko nacieszyć.
Tyle cudownych, subtelnych i przepięknych jamniorków:loveu:
A jak pasują do siebie.
Ciociu Saruniu a wnusia do zacałowania i te piękne oczęta zachwycają:multi::lol:[/QUOTE]
Witaj Pajduniu:)
Fajnie jest mieć taka gromadkę, serce się raduje, ale i czasu trzeba Im poświęcić, zwłaszcza tej małej, bo wszystko Ją ciekawi :razz:
A Amelunia - zgadzam się z Tobą w 100% - do zacałowania, to takie moje SZCZĘŚCIE - "córeczka babcina";)

Posted

[quote name='Celina12']Sarunia w gronie Czornuszków wygląda jak egipska Królowa.....:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Hej Celinko... fajnie, że zajrzałaś:multi: pewnie miałaś na myśli Korunię:loveu: - egipską Królową;)

Posted

[quote name='werenn']kot rewelacja :-)[/QUOTE]

Wow, witamy i dziękujemy za odwiedziny i tutaj też 100% zgodności - Killerek jest jedyny w swoim rodzaju:lol:!!!
To taki nasz PSI-KOTEK:loveu:, On myśli, że jamniki to Jego naturalne środowisko:evil_lol:, choc mieszkał jeszcze i z amstaffem i z dwiema dobeczkami - zero jakichkolwiek problemów;)