Sarunia-Niunia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='pajda67']I my zaglądamy i ciepłe pozdrowionka zostawiamy!!!!:lol: Nasz Neoś z nami już 4,7 roku.:multi: A wydaje się jakby był od zawsze. [quote name='anica']... nadrabiam zaległości po powrocie Dzięki za pozdrowionka i pamięć:loveu: Mam tutaj taaakie zaległości, że sama nie wiem, od czego zacząć:shake:... To może kilka zdjęć z soboty, 11 maja... Amelkowo i... ślubnie... Obrączkowo... Ola i Artur Toastowo... ... i Gość honorowy - Amelunia:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 A teraz majowo - Amelkowo:) I tak to było... oby żyli długo i szczęśliwie!!!!!!!! Quote
b-b Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Wspaniale, że już jesteś :) Jak widać dużo się u Was działo :D Amelka ma takie ooooczy....że za kilkanaście lat będą za nią sznury facetów chodzić ;) Quote
yunona Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) Młodej Parze oczywiście Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia w Szczęściu i Zdrowiu :) A gość honorowy - Amelka śliczna i jak szybko urosła. Matko jeszcze niedawno maleństwo a teraz panna na wydaniu :) Edited June 3, 2013 by yunona Quote
phase Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ależ Amelka jest już duża!!!! Pięknie rośnie. :) Młodej parze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :) http://img19.imageshack.us/img19/3915/dsc0075kopiowanieh.jpg piękne zdjęcie, cudna fryzura. :) Quote
Celina12 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Wszystkiego co najlepsze Młodej Parze.....no a Amelce rodzeństwa....:loveu:...taka jest CUDNA,że aż szkoda takie geny marnować.....te Jeju cudne Oczęta.....:loveu::loveu: Quote
anica Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Berni, naprawdę się dzieje u Ciebie i najważniejsze ,że Dobrze się dzieje... Podziel się proszę, troszeczkę tym szczęściem ze mną .... :roll:tak tylko...... Serdeczne Gratulacje dla Nowożenców! Wszystkiego Naj, Naj, Naj!!!! ... i też... no, nie sposób....zapatrzeć się na cudną Amelcię naprawdę Wyjątkowa Uroda:loveu: Quote
Gruba Berta Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 :laola: GRATULACJE :BIG: :BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
piechcia15 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 tu tak wesoło a ja apeluję o pomoc przy kolejnym dramacie :( kochani potrzebujemy wszelkiej pomocy przy 10 szczeniaków ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244218-*Pabianice*-10-szczeniak%C3%B3w-3-urodzone-na-polu-7-podrzuconych-!!?p=20949096#post20949096 Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Bardzo dziękuję za gratulacje i wszystkie miłe słowa - oczywiście przekażę dalej:) do bezpośrednio obdarowanych tymi wszystkimi komplementami:) A teraz... tak sobie pomyślałam, że powinnam Wam kogoś przedstawić... Od dwóch tygodni powiększyła się nam rodzinka... tymczasowo zamieszkała z nami mała Tinusia:loveu: Oto Ona:) podczas "przekazania" w oczekiwaniu na obiad z resztą "rodzeństwa" (z wywiniętym prawym ucholem;-) obok Koruni) Tinusia w łóżeczku:smile: Na kanapie - popołudniowa drzemka:) W ogrodzie - cała gromadka w komplecie:smile: Quote
anica Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Jaka ona cudna:loveu: napatrzeć się nie mogę, Berni samo jamnicze piękno u Ciebie:loveu: ja Cięniemogę... zawrót głowy:loveu: mizianka, głaski, przytulaski:glaszcze: Quote
pajda67 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 I my przyszliśmy oko nacieszyć. Tyle cudownych, subtelnych i przepięknych jamniorków:loveu: A jak pasują do siebie. Ciociu Saruniu a wnusia do zacałowania i te piękne oczęta zachwycają:multi::lol: Quote
Celina12 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Sarunia w gronie Czornuszków wygląda jak egipska Królowa.....:loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Isadora7']Atak Klonów :loveu:[/QUOTE] Nio nie:evil_lol:... hihihi.... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='anica']Jaka ona cudna:loveu: napatrzeć się nie mogę, Berni samo jamnicze piękno u Ciebie:loveu: ja Cię nie mogę... zawrót głowy:loveu: mizianka, głaski, przytulaski:glaszcze:[/QUOTE] Dziękujemy Anusiu:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='pajda67']I my przyszliśmy oko nacieszyć. Tyle cudownych, subtelnych i przepięknych jamniorków:loveu: A jak pasują do siebie. Ciociu Saruniu a wnusia do zacałowania i te piękne oczęta zachwycają:multi::lol:[/QUOTE] Witaj Pajduniu:) Fajnie jest mieć taka gromadkę, serce się raduje, ale i czasu trzeba Im poświęcić, zwłaszcza tej małej, bo wszystko Ją ciekawi :razz: A Amelunia - zgadzam się z Tobą w 100% - do zacałowania, to takie moje SZCZĘŚCIE - "córeczka babcina";) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Celina12']Sarunia w gronie Czornuszków wygląda jak egipska Królowa.....:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Hej Celinko... fajnie, że zajrzałaś:multi: pewnie miałaś na myśli Korunię:loveu: - egipską Królową;) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='werenn']kot rewelacja :-)[/QUOTE] Wow, witamy i dziękujemy za odwiedziny i tutaj też 100% zgodności - Killerek jest jedyny w swoim rodzaju:lol:!!! To taki nasz PSI-KOTEK:loveu:, On myśli, że jamniki to Jego naturalne środowisko:evil_lol:, choc mieszkał jeszcze i z amstaffem i z dwiema dobeczkami - zero jakichkolwiek problemów;) Quote
Recommended Posts