anica Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Tak ,przybiegłam z ciepłymi myślami:loveu: z przytulankami:glaszcze: Quote
Isadora7 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Korunia ty się nie wygłupiaj, masz być zdrowa. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Uroczy Szkrabek!!!:):):)... piechcia15 napisał(a):dobre wieści:smile: Sarunia-Niunia zaoferowała dom dla naszego biedaczka. Zmiękło jej serce na jego widok:smile: Nasz jamniorek będzie miał 6-letnią kolezankę także przegubowca i kota:smile: chyba towarzystwo będzie mu odpowiadało:smile:nie sądzicie? Sarunia-Niunia napisał(a):Mam nadzieję, że będzie nam się razem dobrze żyło:multi::multi::multi: piechcia15 napisał(a):muszę chyba w umowie dopisać że obowiązkowa dożywotnia regularna relacja na dogo:smile::smile: Sarunia-Niunia napisał(a):Nie ma problemu:smile: Obiecuję zdjęcia i relacje na bieżąco:smile: Dzisiaj mijają dwa lata od kiedy zobaczyłam Nerciusia na dogo i się... zakochałam... i już 3 dni później pędziliśmy po Niego do Pabianic:)... Powyżej kilka pierwszych postów z tamtego czasu... ech, wspomnień czar... Quote
b-b Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ....i kolejnych wspaniałych, szczęśliwych wspólnych lat życzę :D Quote
Isadora7 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Neruś wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin Quote
anica Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Isadora7']Neruś wszystkiego najlepszego z okazji 2 urodzin... i ja się dołączę do życzeń Wszyskiego Najlepszego:BIG::new-bday::BIG: Quote
phase Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Wszystkiego co tylko NAJ NAJ NAJLEPSZE!! Oby więcej i więcej takich wspólnych latek! :new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort: Quote
yunona Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 I ja wpadam z życzonkami urodzinowymi dla chłopaczka. Neruś wszystkiego Najlepszego :multi: Quote
Celina12 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Tak,tak....i od nas wiele ,wiele szczęśliwych wspólnych latek......kochajcie jak teraz...... Dumiś,Piruś,Fokusik z Selin Quote
Sarunia-Niunia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Dziękujemy wszystkim bardzo cieplutko:) Dokładnie jutro mina dwa lata, kiedy to pojechaliśmy po Niunia i pierwszy raz zobaczyliśmy naszego Nercia-Pluszaka:loveu: Quote
Gruba Berta Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 oj pamieta sie te wspaniale chwile pamieta :) lece rozpamietywac moje ... :scared: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) ... na dziejszym, popołudniowym spacerze... Dzisiaj dokładnie mijają dwa lata, od kiedy Nercio zamieszkał z nami... "Przejęliśmy" Go na stacji paliw w Łasku, 28 kwietnia 2011roku, dokładnie o godzinie 14,10... Był niemal śmiertelnie przerażony, kiedy Jego tymczasowa Opiekunka, wsadziła Go na tylne siedzenie naszego samochodu i zatrzasnęła drzwi.... Ruszyliśmy... ... czy wiecie co ja wtedy przeżywałem??? kilka dni wcześniej moi ludzie zostawili mnie na chodniku, wśród obcych nieznanych mi zapachów i odgłosów... wszędzie było pełno obcych nóg, kół samochodów, a ja zostawiony sam sobie... bałem się, straszliwie się bałem... i nagle zatrzymała się ona - wzięła mnie na ręce... wiem, że Ona też się o mnie bała... powiedziała wtedy, że na pewno mi się uda... a później zamieszkałem u Izy i myślałem, że tak już będzie a tu nagle przyjechali jacyś OBCY... Iza powiedziała "jesteś sprzedany" i oni razem ze mną odjechali... ludzie, jak ja się bałem... stałem na moich tylnych łapkach, Iza znikała z moich oczu i byli tylko ci OBCY... obrazy za szybą zmieniały się coraz szybciej, Izy już nie było więc zacząłem płakać... z każdą minutą docierało do mnie, że po raz kolejny zostałem sam... jednak z czasem było coraz fajniej - nie bylem przecież całkiem sam - teraz wiem, byłem ze swoją nową Rodzinką, wiem, że to była moja mamusia, Tatko i Korcia - moja siostra... mama przyszła do mnie... przytulała, całowała, uspokajała... potem się zatrzymaliśmy w lesie... poznałem bliżej Tatę - super Gość!!! później wymysliłem sobie, że będę siedział między zagłówkiem a Jego głową i wiecie, że On się na to zgodził??? ale fajnie było:) A wtedy, jak zatrzymaliśmy się w lesie, to byłem tak słaby, że nawet nie mogłem dobrze chodzić po trawie? moi myśleli, że jestem chory - na szczęście nie bylo aż tak źle... Wieczorem dojechaliśmy do MOJEGO DOMU... Dzisiaj jestem tutaj szczęśliwy... Jest mi dobrze, wszyscy mnie kochają i mówią do mnie Synuś, Plusiu, Pluszaczek, Nerciusio:) Mam siostrunię Korciunię, przyszywanego brata Maxia i kociego brata Killerka... A jeszcze prócz tego w naszym domu mieszkała Lunia, Sendi i mały Kufel - wszyscy byli fajni, ale pojechali do swoich, innych domów... I wiecie co? Nie zamieniłbym MOJEGO DOMU i moich Kochanych Ludzi na żaden inny - tutaj jest najlepiej - KOCHAM I JESTEM KOCHANY!!! i tak sobie biegaliśmy - fajnie było, dużo nowych zapachów... a to ostania prosta i... już na smyczach... teraz już drogą... bez smyczek nie wolno! po spacerze, po obiedzie - najfajniej na kanapie i jeszcze blisko Taty (ja najbliżej:eviltong:)... Edited April 28, 2013 by Sarunia-Niunia Quote
piechcia15 Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 matko to już dwa lata ale ten czas leci :) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 piechcia15 napisał(a):matko to już dwa lata ale ten czas leci :) Tak włąśnie zdałam sobie sprawę że dopiero co usłyszałam od kogoś, że Sarunia to piętnastoletnia smarkula i nie należy się przejmować. A to dopiero tez jakoś 2 lata - ten czas leci. Quote
anica Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) ... leci, leci!... szybko,za szybko! oby tylko miło:) Zostawiam ciepłe Pozdrowionka dla Wszystkich Edited May 2, 2013 by anica Quote
Celina12 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ...tak czas leci.....leci......a ludzie.....szkoda gadać. Pieski za to szczycić się mogą wyższością nad nami-Im obce są obłuda,fałsz,zdrada.....ileż ta fotka na kolanach taty mówi......ileż daje nam ludziom przykładu.... Neruś bądź nadal szczęśliwy :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Neruś życzymy Ci dłuuuuuuuuuugich latek spedzonych w domku Berni.:loveu: Quote
b-b Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 http://img19.imageshack.us/img19/9273/28042013048.jpg dobrze, że kanapa taka duża :D Quote
phase Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 No proszę jak wygodnie. :loveu: http://img19.imageshack.us/img19/9273/28042013048.jpg Quote
piechcia15 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 kochani chciałam wszystkich baaardzo gorąco zaprosić na ooogromny bazarek głównie z psimi akcesoriami :) link w podpisie :) Quote
anica Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Berni, kochana zostawiamy ciepłe pozdrowionka dla całej Rodzinki:loveu: mizianka dla futerek:loveu: Nerciu, Pluszaczku jak najwięcej wspaniałych chwil ze swoją Rodzinką:new-bday: Edited May 8, 2013 by anica Quote
Gruba Berta Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Nerciu :tort::new-bday: zyczymy wiecej siostrzyczek i braciszkow :BIG: Quote
pajda67 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 I my zaglądamy i ciepłe pozdrowionka zostawiamy!!!!:lol: Nasz Neoś z nami już 4,7 roku.:multi: A wydaje się jakby był od zawsze. Quote
Recommended Posts