violcia65 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 loozerka napisał(a):violcia65- a opowiasz, jak bardzo cudna ;)? Jak jej w nowym domku ? Mambula jest poprostu zajefajna,,a jaka z niej łobuziara :evil_lol:Jak jej w nowym domku to nie wiem,,ale w sobote bede juz wiedziala i ją wygłaskammmmm :multi: Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Świetnie ze Mamba tak fajnie trafila :loveu: Quote
MonikaP Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Oto kilka nowych zdjęć :loveu: : Cała trójka podczas dzisiejszej kolacji :) Jack zasypia... Zabawy Jacka i Józia :) Quote
MonikaP Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby dać maluszki na allegro? Quote
loozerka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :loveu: :loveu: sa po prostu przeboskie, jak ja załuje, ze moja siostra, ktora tam u Was mieszka, nie chce psiaka :( Z allegro tez pomoc nie moge, ale poszukam na mapia dogo i moze kogos znajde :) Quote
andzia69 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniczko - jak sklecisz jakis tekscik łzawy (bo mnie wena opuściła) to wystawie małe na allegro! Choć tyle mogę! Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 o dobrze ze andzia moze wystawic dwa maluchy. Ja moge skopiowac ten tekst co bedzie i porozsylam maile po znajomych z Poznania. Moze sie uda jakis domek zlapac, porzadny i jedyny na swiecie! Quote
supergoga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Zajrzałam i widzę, że allegro juz zaklepane. To ja mogę powstawiać w inne portale. Tylko napiszcie gdzie już są i jaki kontakt podawać. Quote
andzia69 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 no to maluszki smigają po allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=136064849 jakby coś trzeba było porawić dajcie znać! Quote
MonikaP Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 andzia69 napisał(a):no to maluszki smigają po allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=136064849 jakby coś trzeba było porawić dajcie znać! Bardzo Ci dziękuję, Andziu :calus: . A boberki leżą pokotem na moich stopach :loveu: . Quote
violcia65 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 MonikaP napisał(a):Bardzo Ci dziękuję, Andziu :calus: . A boberki leżą pokotem na moich stopach :loveu: . Hej,,Dziewczyny No chyba nie macie zamiaru sprzedac na allegro naszej Fanty vel Janeczki ?/?????:angryy:My na nia czekamy,,a dzieci codzien o nia się wypytują.:placz: Quote
Jowita Poznań Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 violcia- nie sadze by dziewczyny oddały Fanteczke- tak Gonia zachwala domek to pewnie zaklepana :) Quote
MonikaP Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 violcia65 napisał(a):Hej,,Dziewczyny No chyba nie macie zamiaru sprzedac na allegro naszej Fanty vel Janeczki ?/?????:angryy:My na nia czekamy,,a dzieci codzien o nia się wypytują.:placz: Nie, nie, skądże! Po prostu tyle jest szczeniaków w potrzebie, że jeśli ktoś będzie pytał o Janeczkę, to będzie sie go zachęcało do adopcji innego psiaka - taki "chwyt reklamowy" , nic więcej. Janeczka czeka na Was - jest tłuściutka, zadowolona z siebie i w ogóle zuch dziewczyna :loveu: . Quote
GoniaP Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 violcia65 napisał(a):Hej,,Dziewczyny No chyba nie macie zamiaru sprzedac na allegro naszej Fanty vel Janeczki ?/?????:angryy:My na nia czekamy,,a dzieci codzien o nia się wypytują.:placz: Violcia, bez obawy:evil_lol: Dla tych co nie są wtajemniczeni, Violcia to przyszła Pańcia Fanty, która zalogowała się tu na dogo, by skrupulatnie śledzić rozwój akcji i czuwać nad naszymi poczynaniami wobec Fanty;) Która nota bene sama musi jeszcze przejść przez "prześwietlenie" adopcyjne:mad:;):razz: W przyszłości Fanta będzie sąsiadką Mamby:loveu: Quote
MonikaP Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Boberki bardzo rozgoryczone siedzą zamknięte w kontenerze i czekają, aż wyschnie podłoga - od czasu do czsu trzeba posprzątać i zmienić folię na podłodze :p . Dziś bobry dały mi popalić w nocy, a zwłaszcza Józinek. Siedział przy moim łóżku i kwiczał. Gdy go brałam do łóżka, chwilę był cicho i znów zaczynał kwiczeć, a potem wędrować, zahaczając (w sensie dosłownym) o nocną szafkę, lampkę, budzik i inne takie. Był karmiony, odsikany, utulony, wsadzony do legowiska, na kocyk, pod koci drapak, pod kaloryfer, do kontenera i do pudełka po kociaku, które bobry sobie upodobały do zabawy, obgryzania i drzemania....nic nie pomagało... W końcu (o 4 rano) wyszłam na kilkanaście minut z sypialni, a gdy wróciłam, Józio smacznie spał pod łóżkiem. Gonia twierdzi,że tak go właśnie rozpuściłam :mad: . Quote
MonikaP Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 A to boberki na dobranoc...bez Janeczki, która jako indywidualistka poszła spać pod biurko :roll: . Jackuś... Józinek... ....i jeszcze zbliżenie na Józinka... Quote
supergoga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Sa cudowne - tłuste kluseczki, mniam, mniam. Domki sie będą biły o nie. Zobaczycie, boberków zabraknie. Quote
PaulinaT Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Boberki są przeprzeprzepiękne!!!!! :loveu::loveu::loveu: Wsyskiecy :lol::lol::lol: Quote
MonikaP Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Wsyskiecy po prostu roznoszą mi sypialnię, nie straszne im żadne przeszkody :crazyeye: . Kałuże coraz większe, apetyty też, kable i meble w niebezpieczeństwie :diabloti: . Quote
PaulinaT Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 MonikaP napisał(a):Wsyskiecy po prostu roznoszą mi sypialnię, nie straszne im żadne przeszkody :crazyeye: . Kałuże coraz większe, apetyty też, kable i meble w niebezpieczeństwie :diabloti: . czyli wszystko gra :diabloti: Quote
GoniaP Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 MonikaP napisał(a):Wsyskiecy po prostu roznoszą mi sypialnię, nie straszne im żadne przeszkody :crazyeye: . Kałuże coraz większe, apetyty też, kable i meble w niebezpieczeństwie :diabloti: . No to wiesz co robisz oddając je mnie :crazyeye::mad::crazyeye::placz: Quote
GoniaP Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A tu jeszcze mała niespodzianka dla Was.... Mambunia w nowym domku :loveu: Quote
Recommended Posts