Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bobry od wczoraj (stopniowo) zaczynają jeść "normalne" jedzenie. Na początek pierś kurczaka z płatkami ryżowymi. Szaleństwo. Po prostu szaleństwo. Jednak co pachnące mięsko to mięsko :loveu: . Nawet Józinek się przepycha przy misce :evil_lol: . A w ogóle to Józinek na pewno trochę utył!
Kupki mają nieco inne, niż dotychczas, ale to raczej przez zmianę diety i nie jest to nic niepokojącego.

A to parę zdjęć - proszę wybaczyć tę stajnię Augiasza, ale bobry po prostu roznoszą wszystko - moja pięknie ułożona, prościutka, gładka folia zamieniła się w góry i doliny...

Jackuś się skulnął....

A potem sobie leżał...

Józinek był jak zwykle słodki...

...a nawet jeszcze słodszy...

Natomiast Janeczka zdystansowała się wśród kabli...

Posted

supergoga napisał(a):
Są boskie psinki. Powinny domki w kolejki się ustawiać. Śląskie szczeniorki poszły do domków, myslę że i wielkopolskie pójdą. Takie bobasy superaśne.
Taaaaaaaaaaaa!!!Narazie tylko Fanta vel Janeczka ma obiecany domek....
A chłopaki bezdomne - u Ciotek na przetrzymaniu.
Ja już się boję co to będzie jak do mne w piątek przyjadą - normalnie strach się bać. Nie dość że rozrabiaja i robią hejzel, to jescze odgłosy wydają zupełnie jak Gremliny:-o

Posted

Maluszki śpią, a ja w tym czasie gotuję im kurczaczka z płatkami ryżowymi...
Gdybyście widzieli JAK śpią...:loveu: Cudowne, kochane, małe, rozrabiające, słodkie psie istotki:loveu:

Posted

Śpiochami są tylko z pozoru... Hmmm, bo jak się wejdzie do pokoju, to już hop siup na równe nogi.:evil_lol:
Maluchy zjadły ostatni dziś posiłek, tzn. kurczaka z platkami ryżowymi, potem było mnóstwo siuuu i qooo (mogłyby być ładniejsze:roll:), szaleństwo, a teraz się rozłożyły na mięciutkich poduchach, kocykach i legowisku i znów.....śpią:loveu:
Bardzo im się nie podoba mój wynalazek - tzn. kojec. A kojec został zrobiony z .... łóżka (tak rozkręconego, że została rama) i kartonów.... Znacznie bardziej preferują wszystko co poza....I nie wiem jak, ale znalazły sposób by się z niego wydostać - już 3 raz:mad:
Właśnie podoklejalam dziury i potencjalne dziury, zgasiłam światło i mam szczerą nadzieję, że jednak będą już spały do rana:diabloti:
Trzymajcie kciuki.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Hihiii niedoceniłas pomysławości małych istotek w wydostawaniu się poza teren wyznaczony :evil_lol:
Mało powiedziane....
Zapamiętałam je jako nieporadne dzieciaczki, które ledwo jedzą.... A tu Monik przyniosła mi Gremliny co warczą, wynajdują dziury, robią kałuże siuu, włażą w miskę wody, biegają z szybkością błyskawicy, rwą włosy z głowy (dosłownie) drapią dekolt (Ciotki zapraszam w golfach - opłaci się) i dobierają się do mebli:mad: Prawdziwy żywioł z nich - przeeeeeeeeeeeeeeeeeekochany.
Komu Józinka albo Jacka??? Utemperują się - przyrzekam:p

Posted

GoniaP napisał(a):
I nie wiem jak, ale znalazły sposób by się z niego wydostać - już 3 raz:mad:
Właśnie podoklejalam dziury i potencjalne dziury, zgasiłam światło i mam szczerą nadzieję, że jednak będą już spały do rana:diabloti:
Trzymajcie kciuki.
To były płonne nadzieje... Bobry wstrętne i tak wylazły i pół nocy harcowały... Pobudkę z jakiego takiego letragu sennego zafundowały mi o 6.30:mad: Dostały chrupki, które pożarły w 3 sekundy, potem było siuu, qooo i bieganina... Teraz usnęły:roll:
Nie podobają mi się i luźne qooo:shake:

Posted

Maluchy rozpiera energia:evil_lol: Dziś tak się namartwiłam o luźne qooopska, tak nagłowiłam jak im podać Smectę i Lakcid, a zadanie okazało się zupełnie proste:lol: Trzeba było tylko Malcom podstawić pod nos kubeczek.... i wylizały co do joty :loveu:
Ze strzykawkami zaś chodziły dumnie trzymając je w pyszczku:cool3: Mam zdjęcia, ale za to brak sił by je wstawić. Idę spać w nadziei, że trochę pośpię:mad:
Jakie one słodkie:loveu: