MonikaP Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Bobry od wczoraj (stopniowo) zaczynają jeść "normalne" jedzenie. Na początek pierś kurczaka z płatkami ryżowymi. Szaleństwo. Po prostu szaleństwo. Jednak co pachnące mięsko to mięsko :loveu: . Nawet Józinek się przepycha przy misce :evil_lol: . A w ogóle to Józinek na pewno trochę utył! Kupki mają nieco inne, niż dotychczas, ale to raczej przez zmianę diety i nie jest to nic niepokojącego. A to parę zdjęć - proszę wybaczyć tę stajnię Augiasza, ale bobry po prostu roznoszą wszystko - moja pięknie ułożona, prościutka, gładka folia zamieniła się w góry i doliny... Jackuś się skulnął.... A potem sobie leżał... Józinek był jak zwykle słodki... ...a nawet jeszcze słodszy... Natomiast Janeczka zdystansowała się wśród kabli... Quote
supergoga Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Są boskie psinki. Powinny domki w kolejki się ustawiać. Śląskie szczeniorki poszły do domków, myslę że i wielkopolskie pójdą. Takie bobasy superaśne. Quote
PaulinaT Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Nooo janeczka to mi wygląda na charakterną... jakie miny toto robi fiuifu! A chłopaki to takie aniołeczki :lol: Quote
GoniaP Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 supergoga napisał(a):Są boskie psinki. Powinny domki w kolejki się ustawiać. Śląskie szczeniorki poszły do domków, myslę że i wielkopolskie pójdą. Takie bobasy superaśne. Taaaaaaaaaaaa!!!Narazie tylko Fanta vel Janeczka ma obiecany domek.... A chłopaki bezdomne - u Ciotek na przetrzymaniu. Ja już się boję co to będzie jak do mne w piątek przyjadą - normalnie strach się bać. Nie dość że rozrabiaja i robią hejzel, to jescze odgłosy wydają zupełnie jak Gremliny:-o Quote
supergoga Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jeszcze je dziś wstawię w dwa portale - i domki się będą walić - będzie ich za mało.Musi tak być -....mam nadzieję. Quote
MonikaP Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Oto, na czym przyłapałam dziś Józinka i Jacka...:razz: Quote
PaulinaT Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Sama sobie jestes ciotka winna - jak masz taką smakowitą narzutę to się musisz liczyć z mozliwościa jej straty :diabloti: Quote
GoniaP Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Maluchy, Wasz pokój jest już prawie gotowy :loveu: Będziecie pod kontrolą :razz: Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Jeszcze tylko godzina i 45 min a szarańcza zaleje mój dom:-o:-o:-o Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Są, są..........................są zupełnie jak szarańcza:crazyeye: Ale są..........................są przesłodkie:loveu: Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Maluszki śpią, a ja w tym czasie gotuję im kurczaczka z płatkami ryżowymi... Gdybyście widzieli JAK śpią...:loveu: Cudowne, kochane, małe, rozrabiające, słodkie psie istotki:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No i jak sobie ciotka radzisz z tą plagą egipską?? Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Śpiochami są tylko z pozoru... Hmmm, bo jak się wejdzie do pokoju, to już hop siup na równe nogi.:evil_lol: Maluchy zjadły ostatni dziś posiłek, tzn. kurczaka z platkami ryżowymi, potem było mnóstwo siuuu i qooo (mogłyby być ładniejsze:roll:), szaleństwo, a teraz się rozłożyły na mięciutkich poduchach, kocykach i legowisku i znów.....śpią:loveu: Bardzo im się nie podoba mój wynalazek - tzn. kojec. A kojec został zrobiony z .... łóżka (tak rozkręconego, że została rama) i kartonów.... Znacznie bardziej preferują wszystko co poza....I nie wiem jak, ale znalazły sposób by się z niego wydostać - już 3 raz:mad: Właśnie podoklejalam dziury i potencjalne dziury, zgasiłam światło i mam szczerą nadzieję, że jednak będą już spały do rana:diabloti: Trzymajcie kciuki. Quote
PaulinaT Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Hihiii niedoceniłas pomysławości małych istotek w wydostawaniu się poza teren wyznaczony :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 PaulinaT napisał(a):Hihiii niedoceniłas pomysławości małych istotek w wydostawaniu się poza teren wyznaczony :evil_lol: Mało powiedziane.... Zapamiętałam je jako nieporadne dzieciaczki, które ledwo jedzą.... A tu Monik przyniosła mi Gremliny co warczą, wynajdują dziury, robią kałuże siuu, włażą w miskę wody, biegają z szybkością błyskawicy, rwą włosy z głowy (dosłownie) drapią dekolt (Ciotki zapraszam w golfach - opłaci się) i dobierają się do mebli:mad: Prawdziwy żywioł z nich - przeeeeeeeeeeeeeeeeeekochany. Komu Józinka albo Jacka??? Utemperują się - przyrzekam:p Quote
Jowita Poznań Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 niezłe małe brzdace, takie słodkie psoty! Quote
GoniaP Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 GoniaP napisał(a):I nie wiem jak, ale znalazły sposób by się z niego wydostać - już 3 raz:mad: Właśnie podoklejalam dziury i potencjalne dziury, zgasiłam światło i mam szczerą nadzieję, że jednak będą już spały do rana:diabloti: Trzymajcie kciuki. To były płonne nadzieje... Bobry wstrętne i tak wylazły i pół nocy harcowały... Pobudkę z jakiego takiego letragu sennego zafundowały mi o 6.30:mad: Dostały chrupki, które pożarły w 3 sekundy, potem było siuu, qooo i bieganina... Teraz usnęły:roll: Nie podobają mi się i luźne qooo:shake: Quote
PaulinaT Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No i skończyło się wysypianie do południa.... :eviltong: :diabloti: Quote
GoniaP Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Maluchy rozpiera energia:evil_lol: Dziś tak się namartwiłam o luźne qooopska, tak nagłowiłam jak im podać Smectę i Lakcid, a zadanie okazało się zupełnie proste:lol: Trzeba było tylko Malcom podstawić pod nos kubeczek.... i wylizały co do joty :loveu: Ze strzykawkami zaś chodziły dumnie trzymając je w pyszczku:cool3: Mam zdjęcia, ale za to brak sił by je wstawić. Idę spać w nadziei, że trochę pośpię:mad: Jakie one słodkie:loveu: Quote
aga =] Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 podnoszę maluszki do góry! macie więcej fotek? Quote
Recommended Posts