Okamia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']tylko ciasteczka zjedzcie wy a nie psy! :eviltong:[/QUOTE] Spoko - matka w nocy jako zagryzkę do herbatki weźmie i znikną w 3 minuty :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Okamia']Spoko - matka w nocy jako zagryzkę do herbatki weźmie i znikną w 3 minuty :shake:[/QUOTE] No kupiłam wam w ramach wspierania patologii :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 nich no ktoś idzie mi zrobi kawy co ? Quote
Amber Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Ja nie pijam kawy, to ci nie zrobię, bo nie umiem :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']nich no ktoś idzie mi zrobi kawy co ?[/QUOTE] Karolinka robi dobra kawusię :loveu: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Amber']Ja nie pijam kawy, to ci nie zrobię, bo nie umiem :shake:[/QUOTE] to co z Ciebie za żona będzie :placz: Jak Karolinka ? kto śmie się tak nazywać ? :mad: eh no , nie może być Karolin nooooooo. Ja się tak nie bawie :obrazic: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']Karolinka robi dobra kawusię [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE] No coś wkońcu potrafię :evil_lol: [quote name='asiak_kasia']No kupiłam wam w ramach wspierania patologii [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Tak i upiłaś moją rodzicielkę :shake::evil_lol: [quote name='Vectra']Jak Karolinka ? kto śmie się tak nazywać ? :mad: eh no , nie może być Karolin nooooooo. Ja się tak nie bawie :obrazic:[/QUOTE] Masz coś do mnie? UWAŻAJ! :mad:Ja mam mixa pita, asta i miniaturę DA w jednym :evil_lol: a i huszczaka mordercę :loveu: Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Okamia']Masz coś do mnie? UWAŻAJ! :mad:Ja mam mixa pita, asta i miniaturę DA w jednym :evil_lol:[/QUOTE] który atakuje przyzwoitych ludzi. Vectra, jak Okamia bedzie chciała kiedyś STB to nie dawaj jej...wychowa bestię krwiożerczą! :shake: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia']który atakuje przyzwoitych ludzi. Vectra, jak Okamia bedzie chciała kiedyś STB to nie dawaj jej...wychowa bestię krwiożerczą! :shake:[/QUOTE] Ja wszystkie pieski wychowuję na zahukane bestie mordercy :lol: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 a ja mam auto które odpala sie za pomocą kombinerek , bo mi się kluczyk ułamał HA :diabloti: i serio nie dostał ten kluczyk w łeb ... ino spadł na kostkę brukową :( Quote
asiak_kasia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']a ja mam auto które odpala sie za pomocą kombinerek , bo mi się kluczyk ułamał HA :diabloti: i serio nie dostał ten kluczyk w łeb ... ino spadł na kostkę brukową :([/QUOTE] No ja za to sobie rozkodowalam kluczyć z immobilaiserem czy jak się to ustrojstwo nazywa, a tego całego pin kodu nie mam :roll: Zdolna ze mnie bestia :loveu: a kiedyś sobie to dolalam płynu do spryskiwaczy, do oleju :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 moje auto ma wyeliminowane to coś zwane immobilaiserem :loveu: bo to na europę było montowane , amerykańskie komputery ( mówię o modelu mojego auta) nie mają tego gówna tylko nie bijcie mnie , bo ja mam mieszańca :oops: ciało jest chryslera , a dusza dodga :oops: Quote
TNT Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Niemniej jednak wiecie co? Ja się poddaje, ta dyskusja osiągnęła taki poziom absurdu, że ja wymiękam. [/QUOTE] [B]Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. [/B][B]Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem jarzmo moje jest słodkie, a moje brzemię lekkie. [/B] [quote name='Amber']Ach witam pana TNT, mimo braku przedstawienia, najwyraźniej wiem z kim mam (nie)przyjemność.[/QUOTE] Nie wiesz. Żyjesz w ciągłej bezbolesnej niewiedzy. Miotasz się w domysłach - to wszystko. [quote name='Amber']No zdecydowanie w tej sprawie gówno wiem :evil_lol:[/QUOTE] Zaprawdę powiadam Ci - jest tak jak mówisz. I przyjdzie czas gdy Twoja świadomość zapłacze nad ironią powyższych słów. [quote name='Amber']W ten sposób tylko potwierdzasz sposób myślenia stereotypowego "cieszkarza" :loveu:[/QUOTE] [quote name='Amber']Z misją? Ahaha :evil_lol:[/QUOTE] Rozumiem Twój żal i rozgoryczenie w stosunku do Sławka jednak myślisz zbyt stereotypowo i to Cię gubi. [quote name='Amber']Panie, na tym forum dobermana ma kilka osób, więc obawiam, że się, że niepotrzebnie się z misją fatygowałeś. Różnica jest taka, że z ciebie też mają bekę, ale ty jesteś w środowisku, a ja nie. [/QUOTE] Słuchasz podszeptów fałszywych proroków, którzy w cielesnej powłoce tworzą strzępy złudnej rzeczywistości. Pismo bowiem mówi : [B] Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami [/B][B][B]Poznacie ich po ich owocach. Czy zbiera się winogrona z ciernia, albo z ostu figi? [/B][/B][B]Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, a złe drzewo wydaje złe owoce. [/B][B]Nie może dobre drzewo wydać złych owoców ani złe drzewo wydać dobrych owoców. [/B][B]Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, będzie wycięte i w ogień wrzucone. [/B][B]A więc: poznacie ich po ich owocach. [/B] [quote name='Amber']Gdyby mieli ze mnie bekę w środowisku żuka gnojarza przejęłabym się chyba bardziej, bo ich nie znam, natomiast was poznałam na tyle, żeby uciec stamtąd jak najprędzej. [/QUOTE] Uciec? Wywalili Cię z stamtąd na zbity pysk za kopiowanie treści z forum na Twojego blożka. Za wyśmiewanie i szydzenie z innych osób i ich psów. Świadczy to tylko o Tobie jak jesteś maluczka i zakompleksiona. Osobiście powiewa mi czy tam jesteś czy Cię nie ma ponieważ dla mnie nie stanowisz żadnego autorytetu i materiału do merytorycznej dyskusji. Nie masturbowałem się kiedy dostałaś bana. Jednak z punktu widzenia administracji zostałaś potraktowana jak niewierny. Zupełnie jak w przypowieści pozostał tylko płacz i zgrzytanie zębów. [B][B]Tak i Ty z zewnątrz wydajesz się ludziom sprawiedliwa, lecz wewnątrz pełna jesteś obłudy i nieprawości.[/B][/B] [quote name='Amber']Ja natomiast wiem jak to wygląda poza "środowiskiem", o ile ktoś będzie na tyle głupi, że się w nie wciągnie, to wśród normalnych ludzi, którzy maja dobermana dla siebie, a nie dla tytułów i innych bzdetów, jesteście bandą krejzoli. [/QUOTE] Jeżeli te 500 stron bzdur to namiastka "poza środowiskiem" to gratuluję. [quote name='Amber']Ja wiem, że w środowisku fszyscy som tacy mondrzy, ale dla laika tak to wygląda... A powinniście moim skromnym zdaniem dbać o laików, a nie śmiać się z nich. No, ale czego ja wymagam od bandy zarozumialców. [/QUOTE] Amber wie... Amber wskaże drogę.. Amber pochyli się nad maluczkimi i wskaże prawą ścieżkę. Pamiętaj tylko Drogie Dziecko , że[B] ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.[/B] Niech ta myśl przyświeca Ci w chwilach zwątpienia. [quote name='Amber'] Powtórzę jeszcze raz, drukowanymi literami i powoli... [FONT=arial black]M A M P S A D L A S I E B I E, N I E D L A "Ś R O D O W I S K A". P O C A Ł U J C I E M N I E W Z A D E K...[/FONT][/QUOTE] Ściskasz te poślady od kilkunastu na pewno już stron. To prowadzi do hemoroidów, więc za propozycję pocałunku szczerze podziękuję. Rola misjonarza jest często ciężka i niewdzięczna lecz podejmuję ten trud dla Was. Jednocześnie wybaczcie mi Mateusza w tak dużej dawce, jednak od jakiegoś już czasu kieruje moimi myślami i pomaga znaleźć właściwą drogę kiedy czytam takie blogi i wątpię. Jestem acz tylko człowiekiem. Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Z pseudohodowli! :lol:[/QUOTE] ale papiery ma HA :diabloti: Quote
Okamia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']ale papiery ma HA :diabloti:[/QUOTE] Pewno jeszcze hamerykańskie :diabloti: Quote
czi_czi Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='TNT'][B]Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. [/B][B]Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem jarzmo moje jest słodkie, a moje brzemię lekkie. [/B] Nie wiesz. Żyjesz w ciągłej bezbolesnej niewiedzy. Miotasz się w domysłach - to wszystko. Zaprawdę powiadam Ci - jest tak jak mówisz. I przyjdzie czas gdy Twoja świadomość zapłacze nad ironią powyższych słów. Rozumiem Twój żal i rozgoryczenie w stosunku do Sławka jednak myślisz zbyt stereotypowo i to Cię gubi. Słuchasz podszeptów fałszywych proroków, którzy w cielesnej powłoce tworzą strzępy złudnej rzeczywistości. Pismo bowiem mówi : [B] Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami [/B][B][B]Poznacie ich po ich owocach. Czy zbiera się winogrona z ciernia, albo z ostu figi? [/B][/B][B]Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, a złe drzewo wydaje złe owoce. [/B][B]Nie może dobre drzewo wydać złych owoców ani złe drzewo wydać dobrych owoców. [/B][B]Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, będzie wycięte i w ogień wrzucone. [/B][B]A więc: poznacie ich po ich owocach. [/B] Uciec? Wywalili Cię z stamtąd na zbity pysk za kopiowanie treści z forum na Twojego blożka. Za wyśmiewanie i szydzenie z innych osób i ich psów. Świadczy to tylko o Tobie jak jesteś maluczka i zakompleksiona. Osobiście powiewa mi czy tam jesteś czy Cię nie ma ponieważ dla mnie nie stanowisz żadnego autorytetu i materiału do merytorycznej dyskusji. Nie masturbowałem się kiedy dostałaś bana. Jednak z punktu widzenia administracji zostałaś potraktowana jak niewierny. Zupełnie jak w przypowieści pozostał tylko płacz i zgrzytanie zębów. [B][B]Tak i Ty z zewnątrz wydajesz się ludziom sprawiedliwa, lecz wewnątrz pełna jesteś obłudy i nieprawości.[/B][/B] Jeżeli te 500 stron bzdur to namiastka "poza środowiskiem" to gratuluję. Amber wie... Amber wskaże drogę.. Amber pochyli się nad maluczkimi i wskaże prawą ścieżkę. Pamiętaj tylko Drogie Dziecko , że[B] ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.[/B] Niech ta myśl przyświeca Ci w chwilach zwątpienia. Ściskasz te poślady od kilkunastu na pewno już stron. To prowadzi do hemoroidów, więc za propozycję pocałunku szczerze podziękuję. Rola misjonarza jest często ciężka i niewdzięczna lecz podejmuję ten trud dla Was. Jednocześnie wybaczcie mi Mateusza w tak dużej dawce, jednak od jakiegoś już czasu kieruje moimi myślami i pomaga znaleźć właściwą drogę kiedy czytam takie blogi i wątpię. Jestem acz tylko człowiekiem.[/QUOTE] skąd jesteś przybyszu?:hand: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Okamia']Pewno jeszcze hamerykańskie :diabloti:[/QUOTE] polskie ma , polskie ... z takiej jednej organizacji :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']polskie ma , polskie ... z takiej jednej organizacji :loveu:[/QUOTE] Klub Autka Rasowego? Quote
omry Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='TNT'][B]Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. [/B][B]Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem jarzmo moje jest słodkie, a moje brzemię lekkie. [/B] Nie wiesz. Żyjesz w ciągłej bezbolesnej niewiedzy. Miotasz się w domysłach - to wszystko. Zaprawdę powiadam Ci - jest tak jak mówisz. I przyjdzie czas gdy Twoja świadomość zapłacze nad ironią powyższych słów. Rozumiem Twój żal i rozgoryczenie w stosunku do Sławka jednak myślisz zbyt stereotypowo i to Cię gubi. Słuchasz podszeptów fałszywych proroków, którzy w cielesnej powłoce tworzą strzępy złudnej rzeczywistości. Pismo bowiem mówi : [B] Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami [/B][B][B]Poznacie ich po ich owocach. Czy zbiera się winogrona z ciernia, albo z ostu figi? [/B][/B][B]Tak każde dobre drzewo wydaje dobre owoce, a złe drzewo wydaje złe owoce. [/B][B]Nie może dobre drzewo wydać złych owoców ani złe drzewo wydać dobrych owoców. [/B][B]Każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, będzie wycięte i w ogień wrzucone. [/B][B]A więc: poznacie ich po ich owocach. [/B] Uciec? Wywalili Cię z stamtąd na zbity pysk za kopiowanie treści z forum na Twojego blożka. Za wyśmiewanie i szydzenie z innych osób i ich psów. Świadczy to tylko o Tobie jak jesteś maluczka i zakompleksiona. Osobiście powiewa mi czy tam jesteś czy Cię nie ma ponieważ dla mnie nie stanowisz żadnego autorytetu i materiału do merytorycznej dyskusji. Nie masturbowałem się kiedy dostałaś bana. Jednak z punktu widzenia administracji zostałaś potraktowana jak niewierny. Zupełnie jak w przypowieści pozostał tylko płacz i zgrzytanie zębów. [B][B]Tak i Ty z zewnątrz wydajesz się ludziom sprawiedliwa, lecz wewnątrz pełna jesteś obłudy i nieprawości.[/B][/B] Jeżeli te 500 stron bzdur to namiastka "poza środowiskiem" to gratuluję. Amber wie... Amber wskaże drogę.. Amber pochyli się nad maluczkimi i wskaże prawą ścieżkę. Pamiętaj tylko Drogie Dziecko , że[B] ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek.[/B] Niech ta myśl przyświeca Ci w chwilach zwątpienia. Ściskasz te poślady od kilkunastu na pewno już stron. To prowadzi do hemoroidów, więc za propozycję pocałunku szczerze podziękuję. Rola misjonarza jest często ciężka i niewdzięczna lecz podejmuję ten trud dla Was. Jednocześnie wybaczcie mi Mateusza w tak dużej dawce, jednak od jakiegoś już czasu kieruje moimi myślami i pomaga znaleźć właściwą drogę kiedy czytam takie blogi i wątpię. Jestem acz tylko człowiekiem.[/QUOTE] Czuję, jak napełnia mnie wola borza, mhhrrr :modla: Quote
Vectra Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 matko i córko .... opamiętajcie się , to forum było kiedyś bardzo milusie ... owszem były sprzeczki , bo to norma w społeczeństwie. Ale żeby tak od razu religie wprowadzać ? idźcie se na browara , od razu się atmosfera oczyści. tu są fotoblożki , a nie sala sądowa ani tym bardziej ring wystawowy Quote
Rinuś Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Albo niech każdy sobie kupi GTA V i tam komuś wp******i i się wyżyje :diabloti: Quote
skrzeli Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Vectra']matko i córko .... opamiętajcie się , to forum było kiedyś bardzo milusie ... owszem były sprzeczki , bo to norma w społeczeństwie. Ale żeby tak od razu religie wprowadzać ? idźcie se na browara , od razu się atmosfera oczyści. tu są fotoblożki , a nie sala sądowa ani tym bardziej ring wystawowy[/QUOTE] Milusie to ono było tylko dla "swoich" i niejeden tu został osądzony nie dość, że bez jego wiedzy to jeszcze niesprawiedliwie przez miłośniczki biednych psów sprzedawanaych na allegro jednocześnie drwiące bez litości z pwp. Rozdwojenie jaźni? Co do religii i browara - jak to się mówi "kosciół nikogo nie popsuł, a knajpa nie naprawiła" ;) Quote
Amber Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [QUOTE]Jednak z punktu widzenia administracji zostałaś potraktowana jak niewierny.[/QUOTE] No, teraz to już nawet nie jesteście fanatycznym ugrupowaniem, tylko jakąś sektą.... Strach się bać :shake: Fiem, że wielu mi zazdrości tego pół martwego blożka, ale widać nawet ledwo ciepły nadal wzbudza emocje. No ale raz zdobyty fejm, nigdy nie gaśnie :loveu: Z forum jak najbardziej się sama wypisałam, dlatego miałam w dupie regulamin i robiłam co mi się podoba. A pojazd na laskę od Sweetie był tylko ostatecznym odejściem, w dobrym stylu jak widzę, skoro nadal wzbudza to takie emocje, że się dziwne postacie tu złażą z ciemnych zakątków netu, chyba rok po całym zajściu :cool3: Jakoś przeżyłam tego strasznego bana :evil_lol: i jak widać mam się dobrze, jak nie doskonale :loveu: A stado facetów, którzy zamiast w pt noc robić to co faceci zazwyczaj robią w pt noc nie są mnie wyznacznikiem udanego życia. Toteż idź czytaj te chrześcijańskie prawdy objawione, a potem zgaś światło jak już bedziesz miał dooooość :cool3: [QUOTE]jednocześnie drwiących bez litości z pwp.[/QUOTE] A może Rumuńskiego pieska do tego? Poooza tym ja pisałam, że adoptowałam szczeniaka z Chińskiej prowińcji Syczuan i czekam na przelew. A co ty zrobiłaś dla bezdomniaków? [QUOTE]Albo niech każdy sobie kupi GTA V i tam komuś wp******i i się wyżyje :diabloti: [/QUOTE] Na PC dopiero w 2015 r.? :( Quote
Recommended Posts