Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Ja w szczególności wolę Michaela Fassbendera :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

Ja go polubiłam bardziej odkąd zostanie moją ukochaną męską postacią z gier - o ile tego nie spieprzy - ale pewnie nie w końcu jest mega :loveu:

Posted

[quote name='Amber']
A może Rumuńskiego pieska do tego? Poooza tym ja pisałam, że adoptowałam szczeniaka z Chińskiej prowińcji Syczuan i czekam na przelew. A co ty zrobiłaś dla bezdomniaków?
[/QUOTE]
A niby dlaczego z Tobą akurat mam o tym rozmawiać? To tak samo jak gadać z Tobą o dobermanach co potwierdza powyższy post :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Nie jest Asztonem Kuczerem, wiec bez obaw :evil_lol:[/QUOTE]

No ale ja się boję że kaskaderów wezmą z niewiadomokąd i parkur będzie ujowy :shake: bo Altair to był ktoś :loveu:

Posted

[quote name='skrzeli']A niby dlaczego z Tobą akurat mam o tym rozmawiać? To tak samo jak gadać z Tobą o dobermanach:eviltong:[/QUOTE]
Z tobą nawet o dobermanach się nie da gadać, no nie masz dobermana :shake:

[QUOTE]No ale ja się boję że kaskaderów wezmą z niewiadomokąd i parkur będzie ujowy :shake: bo Altair to był ktoś :loveu: [/QUOTE]
Spoko, słyszałam, że wzięli najlepszych. Ten pan będzie głównym:

[video=youtube;B1Wb_NRkC2A]http://www.youtube.com/watch?v=B1Wb_NRkC2A[/video]

O ile przeżył...? :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']
Z forum jak najbardziej się sama wypisałam, dlatego miałam w dupie regulamin i robiłam co mi się podoba. A pojazd na laskę od Sweetie był tylko ostatecznym odejściem, w dobrym stylu jak widzę, skoro nadal wzbudza to takie emocje, że się dziwne postacie tu złażą z ciemnych zakątków netu, chyba rok po całym zajściu :cool3:
[/QUOTE]
Bo taka atrakcyjna jesteś, że wszędzie za Toba pójdziemy :evil_lol:
Styl w jakim odeszłaś zwłaszcza został zapamiętany - co racja to racja :evil_lol:

Posted

[quote name='skrzeli']Bo taka atrakcyjna jesteś, że wszędzie za Toba pójdziemy :evil_lol:
Styl w jakim odeszłaś zwłaszcza został zapamiętany - co racja to racja :evil_lol:[/QUOTE]
Wiem. A teraz zegnij mocniej kolana :cool3:

Posted

[quote name='Amber']Z tobą nawet o dobermanach się nie da gadać, no nie masz dobermana :shake:
[/QUOTE]
Chyba Cię jednak rozczaruję :p
Wciąż tylko potwierdzasz jak mało wiesz ;)

Posted

[quote name='skrzeli']Chyba Cię jednak rozczaruję :p
Wciąż tylko potwierdzasz jak mało wiesz ;)[/QUOTE]
No wiesz ja mam jamniki i wiem jak wygląda jamnik. Czarny podpalany :razz:

Posted

[quote name='skrzeli']Juz każdy wie co napisać, żebyć haczyk złapała :evil_lol:[/QUOTE]
No ja wiem, że ty lubisz jak ja tak pisze :loveu:

Posted

[quote name='Amber']No ja wiem, że ty lubisz jak ja tak pisze :loveu:[/QUOTE]
Zachowanie zastępcze ;)
Co do mojego doberamana to wiesz nie masz co dalej szukać, a wiem że Cię korci :lol: Przeszpiegi na Akagarze nie przyniosły rezultatu?
Mój pies jest tylko dla mnie i moich WYBRANYCH :p

Posted

E tam zastępcze, jakbyś nie lubiła, to byś więcej nie pisała :cool3:

Jakie przeszpiegi? Omg, kobieto ja mam ciebie i twojego jamnika tam gdzie ty masz mnie i moje jamniki... Czyli dobrze wiesz gdzie...

[QUOTE] Mój pies jest tylko dla mnie i moich WYBRANYCH :-P [/QUOTE]
I bardzo dobrze, tak trzymaj.

Posted

[quote name='Amber']
Jakie przeszpiegi? Omg, kobieto ja mam ciebie i twojego jamnika tam gdzie ty masz mnie i moje jamniki... Czyli dobrze wiesz gdzie...
.[/QUOTE]
Jasne ........ :p

Posted

[quote name='Amber']Jamniki to niezgłębiona tajemnica. Zaczynasz piękną przygodę ze swoim, zazdraszczam :loveu:[/QUOTE]
Z eksterierem jamnika też masz problem? Ja mam kundla, więc opanuj swe emocje :shake:
Myślisz, że jak pojedziesz po moich psach, o których jak zwykle g.... wiesz to mi w pięty pójdzie i zwieracze jak Tobie puszczą ? :p
Podziwiam wytrwałosc i próbuj dalej z jamnikami i brzydkimi psami - jeszcze tym czytający nie rzygają :eviltong:

Posted

Skoro nadal tu jesteś, to stwierdzam, że sprawia ci to radochę. Ja lubię uszczęśliwiać ludzi, więc nadal pisze. Nic konstruktywnego z tej gadki nie wyniknie, never ever, więc serio nie wiem co ty tu nadal robisz? :evil_lol:

Posted

[quote name='czi_czi']skąd jesteś przybyszu?:hand:[/QUOTE] A imię jego "czterdzieści i cztery".

[quote name='omry']Czuję, jak napełnia mnie wola borza, mhhrrr :modla:[/QUOTE] Alleluja Siostro.

[quote name='Amber'] [B]Fiem,[/B] że wielu mi zazdrości tego pół martwego blożka, ale widać nawet ledwo ciepły nadal wzbudza emocje. No ale raz zdobyty fejm, nigdy nie gaśnie :loveu:[/QUOTE] Fiesz też ,że seplenisz?
Już lekko ciepły nie jest tylko blożek ,ale i również całe Twoje jestestwo.

[quote name='Amber']Z forum jak najbardziej się sama wypisałam, dlatego miałam w dupie regulamin i robiłam co mi się podoba. A pojazd na laskę od Sweetie był tylko ostatecznym odejściem, w dobrym stylu jak widzę, skoro nadal wzbudza to takie emocje, że się dziwne postacie tu złażą z ciemnych zakątków netu, chyba rok po całym zajściu :cool3: [/QUOTE] Nie rozumiem dlaczego ten temat tak Cie podnieca i ciągle się z niego tłumaczysz. Informacja o tym ,że wyleciałaś pojawiła się na forum od administracji i moje zainteresowanie w tym temacie stanęło na kliknięciu "oznacz jako przeczytane".
Nie wiem kim jest Sweetie i jakie koligacje Cię z nią łączą względem owego "pojazdu". Nie interesują mnie Twoje związki ani hetero ani homo choć zapewne w ramach reanimacji swojej marnej osoby chętnie za niedługo będziesz i tu o tym pisać.
Wijesz się jak piskorz udając w marny sposób, że Cię to wszystko nie dotyczy, nie rusza, a powiadam:
[B]Z każdego bezużytecznego słowa, które wypowiedzą ludzie, zdadzą sprawę w dzień sądu.
[/B][B]Bo na podstawie słów twoich będziesz uniewinniony i na podstawie słów twoich będziesz potępiony. [/B]

[quote name='Amber']A stado facetów, którzy zamiast w pt noc robić to co faceci zazwyczaj robią w pt noc nie są mnie wyznacznikiem udanego życia. Toteż idź czytaj te chrześcijańskie prawdy objawione, a potem zgaś światło jak już bedziesz miał dooooość :cool3:[/QUOTE][B]Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni.
Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą;
[/B][B]i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. [/B]

Posted

[quote name='Vectra']mam piwo , dawajcie coś ciekawego :loveu:[/QUOTE]
Gościna na dogo może nieco onieśmielać nietutejszych... :evil_lol:

[quote name='skrzeli']Nie pierwszy raz czegoś nie wiesz, więc mnie to nie dziwi :roll:[/QUOTE]
Cięta riposta z humorem, to coś co lubię.

[quote name='TNT']A imię jego "czterdzieści i cztery".

Alleluja Siostro.

Fiesz też ,że seplenisz?
Już lekko ciepły nie jest tylko blożek ,ale i również całe Twoje jestestwo.

Nie rozumiem dlaczego ten temat tak Cie podnieca i ciągle się z niego tłumaczysz. Informacja o tym ,że wyleciałaś pojawiła się na forum od administracji i moje zainteresowanie w tym temacie stanęło na kliknięciu "oznacz jako przeczytane".
Nie wiem kim jest Sweetie i jakie koligacje Cię z nią łączą względem owego "pojazdu". Nie interesują mnie Twoje związki ani hetero ani homo choć zapewne w ramach reanimacji swojej marnej osoby chętnie za niedługo będziesz i tu o tym pisać.
Wijesz się jak piskorz udając w marny sposób, że Cię to wszystko nie dotyczy, nie rusza, a powiadam:
[B]Z każdego bezużytecznego słowa, które wypowiedzą ludzie, zdadzą sprawę w dzień sądu.
[/B][B]Bo na podstawie słów twoich będziesz uniewinniony i na podstawie słów twoich będziesz potępiony. [/B]

[B]Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni.
Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą;
[/B][B]i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. [/B][/QUOTE]

[QUOTE] Fiesz też ,że seplenisz? [/QUOTE]
Nie fiem. Nie mam pojęcia. Ale lubię kafustę.

[QUOTE]Nie rozumiem dlaczego ten temat tak Cie podnieca i ciągle się z niego tłumaczysz.[/QUOTE]
W ogóle nie pisałam jeszcze o tym ani razu :evil_lol: Więc jako, że sam zacząłeś wątek, to napisałam, że forum miałam w zadku od kiedy się tam zaczęły pojawiać absurdy gorsze niż zwykle. Co ciekawe (a może i nie), wiele for na temat jakiejś rasy psów, działa dokładnie w ten sam sposób. "Miłośnicy dobermanów z Allegro" nie są bynajmniej jedyni. Teksty takie jak "ja mam w swoim katalogu zdjęć tyle ujęć z psami, które jakby ktoś zobaczył to się zesrał w gatki, bo tak brzydko wyszły" wywołują u mnie atak śmiechu. Tak samo jak przerabianie zdjęć PSem, żeby tylko piesek był idealny, mimo, że nie jest... Już nie mówiąc o jakiś akcjach z filmami z egzaminów, że ktoś tam kogoś nie wpuścił, nie pozwolił nagrać... Bosze, komedia i cyrk za kółkach :evil_lol:

A propos fot... pamiętam jak na jakimś wąteczku, waszego super tajnego forum (na którym btw może się zarejestrować każdy, po tryliard razy, nawet JAAAA zło wcielone :evil_lol:, oczywiście jakbym nie zażyła rano leków) laska wkleiła fotki z wystawy. Ot jakieś tam fotki, pieski se stojom, wonchajom, w dereczce jakiś był, na ringu też co nieco inny się objawił... Iii zjeeeba, nagle, że "gdybym była właścicielką tych psów, to bym kazała usunąć te foty!"... Luudzie, to są wasze psy! Wstydzicie się ich czy jak? Jak robiom kupęm to tez mają być idealne? Ma się wrażenie, że na wystawie wszystkie psy są perfecto, a jak tylko z niej schodzą, to pojawiają się garby, parchy i pchły.

Pies to tylko pies. Żaden nie jest idealny. Może lepiej wyjść z takiego założenia? :eviltong: Ale ludzie na forach rasowych nie potrafią... inaczej by tam nie siedzieli ;) W każdym razie, co mnie dziwi, że jak to jest, że jest taka osoba, która ma dobermana (święty obrazek), jest aktywna, a nie jest w środowisku miłośników alegratki...? Jest poza, a nawet bardzo, bardzo przeciw :eviltong: I chyba zaczynam widzieć... [URL]http://img.sadistic.pl/pics/ca06663ddaed.jpg[/URL] Cenię bardzo, że zostali do mnie wysłani misjonarze z super tajnego forum, ale to tylko świadczy o tym jak bardzo owy ból jest silny i jak malutcy i śmieszni się w głębi duszy (?) czujecie. Gdybym ja miała zacząć "atakować" wasze forum to byłby to akt największej żałości jaką mogę sobie wyobrazić. Całe szczęście, jak pisałam, biorę leki. Mam lekarza co mi wystawia takie fikuśne recepty. Z brokatem.

[QUOTE] Wijesz się jak piskorz udając w marny sposób, że Cię to wszystko nie dotyczy, nie rusza, a powiadam: [/QUOTE]
A niby dlaczego miałoby mnie dotyczyć i ruszać? Jeden powód choć podaj :evil_lol: Ja to wyśmiewam, wytykam i gardzę. Napisałabym, że mam psa tylko dla siebie, ale chyba już to pisałam... Niestety nie dotarło i nie dotrze.

Posted

eeeeeeee kożelanko , zapomniałaś że ten Twój pies dla Ciebie co jest tylko , to on krzywo na dupę skacze

fora rasowe są cool :loveu: największą wiedzę , mają ci , co za miesiąc odbierają szczeniaka :loveu:
z tymi fotami , to jest wszędzie to samo .... ja co wstawiam foty , to wiem że są analizowane , śledzone ... czy aby mojemu któremuś psu , dupa na czole nie wyrosła
a te teorie spiskowe , ja to normalnie pławie się w tym :loveu:

jeszcze jest takie towarzycho , które żyje życiem innych - boszz jak ja kocham ich wypuszczać :evil_lol: połykają wsio jak pelikany
dogo to właśnie jest taka skarbnica wiedzy dla takich jednostek :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']eeeeeeee kożelanko , zapomniałaś że ten Twój pies dla Ciebie co jest tylko , to on krzywo na dupę skacze

fora rasowe są cool :loveu: największą wiedzę , mają ci , co za miesiąc odbierają szczeniaka :loveu:
z tymi fotami , to jest wszędzie to samo .... ja co wstawiam foty , to wiem że są analizowane , śledzone ... czy aby mojemu któremuś psu , dupa na czole nie wyrosła
a te teorie spiskowe , ja to normalnie pławie się w tym :loveu:

jeszcze jest takie towarzycho , które żyje życiem innych - boszz jak ja kocham ich wypuszczać :evil_lol: połykają wsio jak pelikany
dogo to właśnie jest taka skarbnica wiedzy dla takich jednostek :diabloti:[/QUOTE]

ale u CCtów to samo, u rotów-masakra, że o forum DA nie wspomnę i wywodami niejakiej weaver vel 5 innych nicków, która trzaskała posty po kilkanascie stron :diabloti:

Straszne :shake:

Cytowanie bibili uważam za obrażające moje uczucie religijne, wszak wiadomo, ja się modle do bozi pieniążka, i zaczynam podejrzewać, że jak każdej bozi nie ma tez i tej :-(