Okamia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Aleks89 napisał(a):O jezuuu i co oczekujesz życzeń?:diabloti: pozazdrościła Rinusiowej i też chce :evil_lol: Quote
wedara Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zdrówka i oczywiście sporej gotówki :diabloti::tort::new-bday: Quote
asiak_kasia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amberowej się 40tka kłania i pewnie dlatego się wstydzi przyznać, które :diabloti: A tak poza tym to sttoooooo lat :loveu: Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Aleks89 napisał(a):O jezuuu i co oczekujesz życzeń?:diabloti: Tak :loveu: BBeta napisał(a):Które? :diabloti: Najlepszego! :) Jak to, które? 18 :grins: Dzięki wszystkim :). Byłam na zajefajnym sushi :) Quote
BBeta Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):Jak to, które? 18 :grins: Ooo, też miałam w tym roku osiemnastkę :multi: :diabloti: Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Jak my wszystkie :loveu: :lol: [quote name='Aleksandra95']nie lubie sushi Sushi to bóstwo :grins: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Najlepszego! :) Też mam w tym roku 18! :diabloti: Quote
Kaaasia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Najlepszego!!!!! :multi: Same 18 na dogo :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 100 lat sto lat !! :D Po sushi Cie nie sushi? :lol: :) Fajne foty! widać skoczność dobermanka i wesołość jamniczka :D Czy w weekend majowy w którys dzien(oprócz soboty) wpraszasz sie na spacer łąkowo-leśno-kleszczowy? :lol: :p Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Dzięki jeszcze raz za życzenia :loveu: @betty - nie wiem jeszcze co będę robić w majówkę, ale możliwe, że wyjadę, więc nie mogę niczego obiecać na 100% niestety. A takie pyszne żarełko dziś jadłam :eviltong: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 oki rozumiem :) ojej, naprawdę pysznie to wygląda :D mniam :D Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Zazwyczaj nie robię zdjęć żarcia, ale zrobiłam to z przekory dla kogoś, no i jak już są, to można wstawić :eviltong: Oczywiście widzę, że pogoda na majówkę ma być przepiękna :loveu: A mam jechać na mazury ;) Mam nadzieję, że wypali :p Quote
Okamia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):Zazwyczaj nie robię zdjęć żarcia Nie kłam - jesteś hipsterę! Przyznaj się! :diabloti: Quote
Okamia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):Hipsterę z instagramę :lol: Kurdę to jednak nie jestem hipsterę bo nie mam instagrama :placz: Okłamali mnie :placz::evil_lol: Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 A ja mam! I mam na nim czy sweet fotki - Jariego, Cortiny i TŻ. Niestety nikt nie komcia :( :eviltong: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 o Mazury.. to jeszcze więcej kleszczy :diabloti: Quote
Okamia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):A ja mam! I mam na nim czy sweet fotki - Jariego, Cortiny i TŻ. Niestety nikt nie komcia :( :eviltong: Jak sobie kupie Aj fona pińć to będę mieć i będę cię komciać :loveu: I będę tru hipsterę jak ostatnio usłyszałam :evil_lol: Na komcie poczekasz do października, c'nie? Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 betty_labrador napisał(a):o Mazury.. to jeszcze więcej kleszczy :diabloti: My się kleszczy nie boimy ;) Okamia napisał(a):Jak sobie kupie Aj fona pińć to będę mieć i będę cię komciać :loveu: I będę tru hipsterę jak ostatnio usłyszałam :evil_lol: Na komcie poczekasz do października, c'nie? iPhone 5 to plastik i żenada. Jestę praffdziwym hipsterę i zostałam przy czwurkowym dizajnie ajfonka :loveu: :evil_lol: Quote
Okamia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):iPhone 5 to plastik i żenada. Jestę praffdziwym hipsterę i zostałam przy czwurkowym dizajnie ajfonka :loveu: :evil_lol: Miałam w łapce i 4s i 5 i szczerze gdyby nie to że 5 ma lepsiejszy aparacik i procek to bym brała 4s - niestety muszę sobie zsynchornizować kompa z komórą a z bb to marnie wychodzi dlatego muszę sobie do mojego macusia dokupić ajfona :shake: Ogólnie nie lubie dotykowych telefonów ale ... nom :roll: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):My się kleszczy nie boimy ;) zabezpieczeni na piątke :) Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Okamia napisał(a):Miałam w łapce i 4s i 5 i szczerze gdyby nie to że 5 ma lepsiejszy aparacik i procek to bym brała 4s - niestety muszę sobie zsynchornizować kompa z komórą a z bb to marnie wychodzi dlatego muszę sobie do mojego macusia dokupić ajfona :shake: Ogólnie nie lubie dotykowych telefonów ale ... nom :roll: 5 w jakości wykonania się nie umywa do 4. 4 to kawał telefonu, z metalową obudową, można go sobie postawić na stole i stoi ;). A 5 mam wrażenie zaraz mi się złamie w ręce. Gdyby 5 była w stylu 4, już bym go miała, a tak... Poczekam na 6, może pójdą po rozum do głowy ;) Też nie lubiłam dotykowych, aż nie dostałam w łapki dotykowego no i ten tego... Sobie już nie wyobrażam mieć klawiszy ;). I już po urodzinkach :( :eviltong: betty_labrador napisał(a):zabezpieczeni na piątke :smile: Taką mam nadzieję ;) Vectra napisał(a):100 lat smarkulo :diabloti: Dziękować :loveu: Quote
Recommended Posts