Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleks89 napisał(a):
O jezuuu i co oczekujesz życzeń?:diabloti:

Tak :loveu:

BBeta napisał(a):
Które? :diabloti:

Najlepszego! :)

Jak to, które? 18 :grins:

Dzięki wszystkim :). Byłam na zajefajnym sushi :)

Posted

100 lat sto lat !! :D

Po sushi Cie nie sushi? :lol: :)

Fajne foty! widać skoczność dobermanka i wesołość jamniczka :D

Czy w weekend majowy w którys dzien(oprócz soboty) wpraszasz sie na spacer łąkowo-leśno-kleszczowy? :lol: :p

Posted

Dzięki jeszcze raz za życzenia :loveu:

@betty - nie wiem jeszcze co będę robić w majówkę, ale możliwe, że wyjadę, więc nie mogę niczego obiecać na 100% niestety.

A takie pyszne żarełko dziś jadłam :eviltong:

Posted

Zazwyczaj nie robię zdjęć żarcia, ale zrobiłam to z przekory dla kogoś, no i jak już są, to można wstawić :eviltong:

Oczywiście widzę, że pogoda na majówkę ma być przepiękna :loveu: A mam jechać na mazury ;) Mam nadzieję, że wypali :p

Posted

Amber napisał(a):
A ja mam! I mam na nim czy sweet fotki - Jariego, Cortiny i TŻ. Niestety nikt nie komcia :( :eviltong:

Jak sobie kupie Aj fona pińć to będę mieć i będę cię komciać :loveu: I będę tru hipsterę jak ostatnio usłyszałam :evil_lol:

Na komcie poczekasz do października, c'nie?

Posted

betty_labrador napisał(a):
o Mazury.. to jeszcze więcej kleszczy :diabloti:

My się kleszczy nie boimy ;)

Okamia napisał(a):
Jak sobie kupie Aj fona pińć to będę mieć i będę cię komciać :loveu: I będę tru hipsterę jak ostatnio usłyszałam :evil_lol:

Na komcie poczekasz do października, c'nie?

iPhone 5 to plastik i żenada. Jestę praffdziwym hipsterę i zostałam przy czwurkowym dizajnie ajfonka :loveu: :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
iPhone 5 to plastik i żenada. Jestę praffdziwym hipsterę i zostałam przy czwurkowym dizajnie ajfonka :loveu: :evil_lol:

Miałam w łapce i 4s i 5 i szczerze gdyby nie to że 5 ma lepsiejszy aparacik i procek to bym brała 4s - niestety muszę sobie zsynchornizować kompa z komórą a z bb to marnie wychodzi dlatego muszę sobie do mojego macusia dokupić ajfona :shake: Ogólnie nie lubie dotykowych telefonów ale ... nom :roll:

Posted

Okamia napisał(a):
Miałam w łapce i 4s i 5 i szczerze gdyby nie to że 5 ma lepsiejszy aparacik i procek to bym brała 4s - niestety muszę sobie zsynchornizować kompa z komórą a z bb to marnie wychodzi dlatego muszę sobie do mojego macusia dokupić ajfona :shake: Ogólnie nie lubie dotykowych telefonów ale ... nom :roll:

5 w jakości wykonania się nie umywa do 4. 4 to kawał telefonu, z metalową obudową, można go sobie postawić na stole i stoi ;). A 5 mam wrażenie zaraz mi się złamie w ręce. Gdyby 5 była w stylu 4, już bym go miała, a tak... Poczekam na 6, może pójdą po rozum do głowy ;)

Też nie lubiłam dotykowych, aż nie dostałam w łapki dotykowego no i ten tego... Sobie już nie wyobrażam mieć klawiszy ;).

I już po urodzinkach :( :eviltong:

betty_labrador napisał(a):
zabezpieczeni na piątke :smile:

Taką mam nadzieję ;)

Vectra napisał(a):
100 lat smarkulo :diabloti:

Dziękować :loveu: