Korenia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Amber napisał(a):Nikogo to nie obchodzi, ludzie to oglądają, żeby się niby "odmóżdżyć", a mnie samo to słowo niepokoi, bo co jest fajnego w świadomym ogłupianiu? Naprawdę nie lepiej połączyć przyjemne z pożytecznym? Dla mnie to już nawet lepiej iść spać niż spędzać bezproduktywne godz. przed TV :eviltong: Teraz zaczęłam pracować i ojej, jak mało czasu nagle mam. Muszę wybierać czy obejrzeć film czy posłuchać muzyki wieczorem, bo niestety czuwanie do 4 rano to już przeszłość. I nawet mi przez myśl nie przejdzie oglądanie Dlaczego Ja? Zgadzam się zdecydowanie, sama się 'odmóżdżam', ale raczej czytając lekką książkę lub oglądając niezbyt ambitny film (Vectra :) Właśnie! Z grą aktorów!), ale nie takie coś... Quote
Vectra Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 wolę się poodmóżdżać na dogo :evil_lol: bo tu przynajmniej dzieje się TU i TERAZ , znamy się , wspólnie spędzamy tam czas ;) Quote
Rinuś Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ja też lubię te bzdety w tv, akurat się zaczynają jak wracam po 16 do domu i zaczynam robić Pawłowi obiad :diabloti: A u Kuby ostatnio była Doda i muszę przyznać, że chyba się ciuteczkę zmieniła ,spoważniała i nawet wzbudziła we mnie lekką sympatię do siebie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 BBeta napisał(a):Ekhm... :diabloti: "Dlaczego ja?" to moja dobranocka, właśnie oglądam na Polsat 2 :eviltong: :diabloti: Moja też!:loveu:potem jeszcze trudne sprawy lecą ,albo na odwrót:multi: Quote
omry Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ja też to oglądam czasem, bo może i lubię się odmóżdżać :razz: Ogólnie mam swoje priorytety, ale jakoś szczególnie się nie wysilam myśląc nad tym ile czasu zmarnowałam oglądając TVN :lol: Quote
motyleqq Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 omry napisał(a):Ja też to oglądam czasem, bo może i lubię się odmóżdżać :razz: Ogólnie mam swoje priorytety, ale jakoś szczególnie się nie wysilam myśląc nad tym ile czasu zmarnowałam oglądając TVN :lol: no właśnie. jak jest coś lepszego/ważniejszego do zrobienia, to się to robi. a jak nie ma ważnych spraw, za to jest chęć na bezsensowne siedzenie przed tv, to się ogląda Trudne sprawy :evil_lol: Quote
dog193 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ja to może i kilka razy widziałam, ale nigdy nie do końca z tego względu, że OKROPNIE mnie to nudzi. Dodatkowo jak patrzę na te pseudo-aktorzyny to normalnie mi ciśnienie skacze ;) To już wolę obejrzeć sobie jakiś film, nawet nie najwyższych lotów. Quote
Vectra Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Rinuś napisał(a):Ja też lubię te bzdety w tv, akurat się zaczynają jak wracam po 16 do domu i zaczynam robić Pawłowi obiad :diabloti: A u Kuby ostatnio była Doda i muszę przyznać, że chyba się ciuteczkę zmieniła ,spoważniała i nawet wzbudziła we mnie lekką sympatię do siebie :evil_lol: fakt strasznie była sztywna ..... jak naćpana albo na mega kacu. Ew botoxy i skalpel sparaliżowaly jej twarz. a serio to chyba nam Doda wydoroślała ;) na plus. Bardzo lubię słuchać jak śpiewa , a jej p-r doprowadzał mnie do szału. serce bolało , że tak piękny głos , zachowuje się jak idiota .... Kubę oglądam wybiórczo , ale lubię posłuchać jego programu. Quote
Rinuś Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Vectra napisał(a):fakt strasznie była sztywna ..... jak naćpana albo na mega kacu. Ew botoxy i skalpel sparaliżowaly jej twarz. a serio to chyba nam Doda wydoroślała ;) na plus. Bardzo lubię słuchać jak śpiewa , a jej p-r doprowadzał mnie do szału. serce bolało , że tak piękny głos , zachowuje się jak idiota .... Kubę oglądam wybiórczo , ale lubię posłuchać jego programu. Akurat co do Dody to trzeba jej przyznać, że głos ma zajebisty i jak zacznie zachowywać się z klasą to będzie zupełnie inaczej odbierana przez ludzi niż dotychczas :p ale z drugiej strony, ona miała taki swój styl, albo ją ktoś kochał albo nienawidził :evil_lol: Dzisiaj na fanpejdżu Kuby przeczytałam, że we wtorek ma być mama Madzi z Sosnowca :diabloti: taki tam joke z rana :evil_lol: Quote
dog193 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Rinuś napisał(a): Dzisiaj na fanpejdżu Kuby przeczytałam, że we wtorek ma być mama Madzi z Sosnowca :diabloti: taki tam joke z rana :evil_lol: Ta sprawa to po prostu jest jedna wielka kpina :) "Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże prawdę powie" :) Quote
Amber Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 A ja nie lubię Wojewódzkiego, ani Dody ani w ogóle tego snobistycznego światka. Mam foteczki z wczesnopopołudniowych harców. Co jak co ale światło dziś było zajefajne :) Quote
wedara Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_3178-1_zps8d667093.jpg Sieć !! :diabloti: Fajne masz te stadko :loveu: Quote
Tyna21 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Aleks89 napisał(a):Na TLC o 22.30 dziś lecą zbuntowani Amisze:evil_lol:To jest dopiero czaderskie. Widziałam już ze 2 odcinki tego! :D Quote
Aleks89 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 I jeszcze Nierozłączne też fajny program o blizniaczkach syjamskich ,ale nie naukowe pierdu pierdu tylko normalne chwile jak żyją ,a żyją normalnie.Bardzo to lubię.Zresztą jako ,że to tv dla kobiet to leci u mnie cały czas :diabloti:przełączam tylko w poniedziałek i wtorek na dwójkę żeby zobaczyć M jak miłość i na tvn na wspólną:evil_lol: Quote
Amber Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Chce tylko wspomnieć, że mam dziś urodziny :eviltong: Które, to lepiej nie pisać :lol: Quote
BBeta Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Amber napisał(a):Chce tylko wspomnieć, że mam dziś urodziny :eviltong: Które, to lepiej nie pisać :lol: Które? :diabloti: Najlepszego! :) Quote
Recommended Posts