Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Nikogo to nie obchodzi, ludzie to oglądają, żeby się niby "odmóżdżyć", a mnie samo to słowo niepokoi, bo co jest fajnego w świadomym ogłupianiu? Naprawdę nie lepiej połączyć przyjemne z pożytecznym? Dla mnie to już nawet lepiej iść spać niż spędzać bezproduktywne godz. przed TV :eviltong:

Teraz zaczęłam pracować i ojej, jak mało czasu nagle mam. Muszę wybierać czy obejrzeć film czy posłuchać muzyki wieczorem, bo niestety czuwanie do 4 rano to już przeszłość. I nawet mi przez myśl nie przejdzie oglądanie Dlaczego Ja?

Zgadzam się zdecydowanie, sama się 'odmóżdżam', ale raczej czytając lekką książkę lub oglądając niezbyt ambitny film (Vectra :) Właśnie! Z grą aktorów!), ale nie takie coś...

Posted

Ja też lubię te bzdety w tv, akurat się zaczynają jak wracam po 16 do domu i zaczynam robić Pawłowi obiad :diabloti:
A u Kuby ostatnio była Doda i muszę przyznać, że chyba się ciuteczkę zmieniła ,spoważniała i nawet wzbudziła we mnie lekką sympatię do siebie :evil_lol:

Posted

BBeta napisał(a):
Ekhm... :diabloti: "Dlaczego ja?" to moja dobranocka, właśnie oglądam na Polsat 2 :eviltong: :diabloti:

Moja też!:loveu:potem jeszcze trudne sprawy lecą ,albo na odwrót:multi:

Posted

Ja też to oglądam czasem, bo może i lubię się odmóżdżać :razz:
Ogólnie mam swoje priorytety, ale jakoś szczególnie się nie wysilam myśląc nad tym ile czasu zmarnowałam oglądając TVN :lol:

Posted

omry napisał(a):
Ja też to oglądam czasem, bo może i lubię się odmóżdżać :razz:
Ogólnie mam swoje priorytety, ale jakoś szczególnie się nie wysilam myśląc nad tym ile czasu zmarnowałam oglądając TVN :lol:

no właśnie. jak jest coś lepszego/ważniejszego do zrobienia, to się to robi. a jak nie ma ważnych spraw, za to jest chęć na bezsensowne siedzenie przed tv, to się ogląda Trudne sprawy :evil_lol:

Posted

Ja to może i kilka razy widziałam, ale nigdy nie do końca z tego względu, że OKROPNIE mnie to nudzi. Dodatkowo jak patrzę na te pseudo-aktorzyny to normalnie mi ciśnienie skacze ;) To już wolę obejrzeć sobie jakiś film, nawet nie najwyższych lotów.

Posted

Rinuś napisał(a):
Ja też lubię te bzdety w tv, akurat się zaczynają jak wracam po 16 do domu i zaczynam robić Pawłowi obiad :diabloti:
A u Kuby ostatnio była Doda i muszę przyznać, że chyba się ciuteczkę zmieniła ,spoważniała i nawet wzbudziła we mnie lekką sympatię do siebie :evil_lol:

fakt strasznie była sztywna ..... jak naćpana albo na mega kacu. Ew botoxy i skalpel sparaliżowaly jej twarz.
a serio to chyba nam Doda wydoroślała ;) na plus. Bardzo lubię słuchać jak śpiewa , a jej p-r doprowadzał mnie do szału.
serce bolało , że tak piękny głos , zachowuje się jak idiota ....

Kubę oglądam wybiórczo , ale lubię posłuchać jego programu.

Posted

Vectra napisał(a):
fakt strasznie była sztywna ..... jak naćpana albo na mega kacu. Ew botoxy i skalpel sparaliżowaly jej twarz.
a serio to chyba nam Doda wydoroślała ;) na plus. Bardzo lubię słuchać jak śpiewa , a jej p-r doprowadzał mnie do szału.
serce bolało , że tak piękny głos , zachowuje się jak idiota ....

Kubę oglądam wybiórczo , ale lubię posłuchać jego programu.

Akurat co do Dody to trzeba jej przyznać, że głos ma zajebisty i jak zacznie zachowywać się z klasą to będzie zupełnie inaczej odbierana przez ludzi niż dotychczas :p ale z drugiej strony, ona miała taki swój styl, albo ją ktoś kochał albo nienawidził :evil_lol:
Dzisiaj na fanpejdżu Kuby przeczytałam, że we wtorek ma być mama Madzi z Sosnowca :diabloti: taki tam joke z rana :evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):

Dzisiaj na fanpejdżu Kuby przeczytałam, że we wtorek ma być mama Madzi z Sosnowca :diabloti: taki tam joke z rana :evil_lol:

Ta sprawa to po prostu jest jedna wielka kpina :) "Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże prawdę powie" :)

Posted

A ja nie lubię Wojewódzkiego, ani Dody ani w ogóle tego snobistycznego światka.

Mam foteczki z wczesnopopołudniowych harców. Co jak co ale światło dziś było zajefajne :)

Posted

I jeszcze Nierozłączne też fajny program o blizniaczkach syjamskich ,ale nie naukowe pierdu pierdu tylko normalne chwile jak żyją ,a żyją normalnie.Bardzo to lubię.Zresztą jako ,że to tv dla kobiet to leci u mnie cały czas :diabloti:przełączam tylko w poniedziałek i wtorek na dwójkę żeby zobaczyć M jak miłość i na tvn na wspólną:evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Chce tylko wspomnieć, że mam dziś urodziny :eviltong: Które, to lepiej nie pisać :lol:

Które? :diabloti:

Najlepszego! :)