Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba pisałyśmy równocześnie w swoich galeriach :D

Dzięki za komcia :loveu: :lol: Ale szczerze, to sama lubię wiosenno-letnie zdjęcia, moje obiektywy zdecydowanie kochają dużo światła ;) i wtedy dają z siebie dużo więcej niż jak jest szaro-buro.

Posted

Amber napisał(a):
Chyba pisałyśmy równocześnie w swoich galeriach :D

Dzięki za komcia :loveu: :lol: Ale szczerze, to sama lubię wiosenno-letnie zdjęcia, moje obiektywy zdecydowanie kochają dużo światła ;) i wtedy dają z siebie dużo więcej niż jak jest szaro-buro.

cos o tym wiem :Do obiektywach i ich światłolubności :p

Jak Jariego blizna? :)

Posted

Jak się serio bałam ostatnio, że mi się sprzęt popsuł czy coś, bo takie gnioty mi wychodziły jak nigdy... Ale to przez za długą zimę, człek i obiektyw zapomniał jak wygląda światło :lol:

Blizna odpukać ma się dobrze, nie babra się. Dziś sama zrobiłam Jariemu powtórny zastrzyk z antybiotyku kupionego wcześniej, bo mi się nie chciało po wetach jeździć i im płacić za fatygę, jak sama mogę :eviltong:

Posted

Mi co prawda raz czy dwa upadł obiektyw na podłogę (a raczej Jari go strącił :p) i myślałam, że to dlatego, ale jak widać mimo tego jeszcze działa :eviltong:

Zastrzyki podskórne są bardzo proste do zrobienia, żadna filozofia. Nie widzę powodu, żeby za to płacić... Łapa się wygoiła całe szczęście, po jakiś 4 miesiącach :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Bo to doberman :diabloti: To jakby mogło być normalnie? :eviltong:

No właśnie :P

Ogladacie zaraz o 00.00 na Discovery Science "Mroczna strona nauki" ?
Fajny program, o różnych sprawach z przeszłości, jak np naukowcy robili eksperymenty według swojego pomysłu, testowali , lub co przez przypadek odkrywali :D nierzadko cierpieli przez to niewinni ludzie i zwierzęta, a czasem przez ich genialne pomysły ratowali ludzi i zwierzeta :)

Posted

No ja niestety nie skorzystam bo: 1. Nie oglądam TV 2. Idę spać :evil_lol:

A Mroczna Strona Nauki to jest wtedy jak próbuję rozwiązać jakieś zadanie matematyczne :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
No ja niestety nie skorzystam bo: 1. Nie oglądam TV 2. Idę spać :evil_lol:

A Mroczna Strona Nauki to jest wtedy jak próbuję rozwiązać jakieś zadanie matematyczne :evil_lol:

hahah uśmiałam sie :P

Posted

Aleks89 napisał(a):
WSZYSTKIE?:angryy:Wszyscy byłoby lepszym słowem mimo ,że samcem jestem jednym :diabloti:

bo do Ciebie to ja bym nie smiała miec pretensji o Panie i władco :evil_lol:

motyleqq napisał(a):
no nuda straszliwa. ja to zdycham, to się nie odzywam :evil_lol:

Rinuś napisał(a):
Bo Ciebie nie ma :placz:

no nikogo nie ma :-(

Posted

Na dogo może nudno, ale u mnie w pracy bynajmniej :eviltong: Teraz usiadłam pierwszy raz od 9 rano (na czym innym niż siedzenie samochodu) :diabloti: Wczoraj zrobiłam fotki, ale już nie byłam w stanie ich wstawić ;). A dziś bynajmniej nie koniec rajdu :shake:

Ale może jutro będzie luźniej... Oby ;)

Rana się goi ładnie... Chyba, bo psa ostatnio rzadziej widuje :evil_lol: