Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Chyba pisałyśmy równocześnie w swoich galeriach :D Dzięki za komcia :loveu: :lol: Ale szczerze, to sama lubię wiosenno-letnie zdjęcia, moje obiektywy zdecydowanie kochają dużo światła ;) i wtedy dają z siebie dużo więcej niż jak jest szaro-buro. Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amber napisał(a):Chyba pisałyśmy równocześnie w swoich galeriach :D Dzięki za komcia :loveu: :lol: Ale szczerze, to sama lubię wiosenno-letnie zdjęcia, moje obiektywy zdecydowanie kochają dużo światła ;) i wtedy dają z siebie dużo więcej niż jak jest szaro-buro. cos o tym wiem :Do obiektywach i ich światłolubności :p Jak Jariego blizna? :) Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Jak się serio bałam ostatnio, że mi się sprzęt popsuł czy coś, bo takie gnioty mi wychodziły jak nigdy... Ale to przez za długą zimę, człek i obiektyw zapomniał jak wygląda światło :lol: Blizna odpukać ma się dobrze, nie babra się. Dziś sama zrobiłam Jariemu powtórny zastrzyk z antybiotyku kupionego wcześniej, bo mi się nie chciało po wetach jeździć i im płacić za fatygę, jak sama mogę :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 NO weź -miałam to samo z aparatem i obiektywem-byłam pewna że cos sie sknociło :eviltong: Fajnie samemu robić zastrzyki :) :kciuki: ja tez dwa robiłąm-duża frajda :D a łapa mu sie wygoiła? :razz: Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Mi co prawda raz czy dwa upadł obiektyw na podłogę (a raczej Jari go strącił :p) i myślałam, że to dlatego, ale jak widać mimo tego jeszcze działa :eviltong: Zastrzyki podskórne są bardzo proste do zrobienia, żadna filozofia. Nie widzę powodu, żeby za to płacić... Łapa się wygoiła całe szczęście, po jakiś 4 miesiącach :diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 podskórne to pikuś, ja nienawidzę domięśniowych robić :roll: Quote
Vectra Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 robienie zastrzyków czysta frajda :diabloti: jedynie pobieranie krwi kundlowi mi nie idzie :roll: Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Jari ma takie żyły, że można pobierać, a pobierać... pewnie z jamnicami było by gorzej ;) Quote
Vectra Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 u Kano to była jazda bez trzymanki :evil_lol: standardowo mu zupełnie nie krzepła krew , a przy pobieraniu była gęsta jak budyń .. Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ma żyły jak na dobka przystało -szlachetne jak stal :D:D Obiektyw masz jak stara nokia-upadnie, rozwali sie i nadal działa :evil_lol: Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Bo to doberman :diabloti: To jakby mogło być normalnie? :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amber napisał(a):Bo to doberman :diabloti: To jakby mogło być normalnie? :eviltong: No właśnie :P Ogladacie zaraz o 00.00 na Discovery Science "Mroczna strona nauki" ? Fajny program, o różnych sprawach z przeszłości, jak np naukowcy robili eksperymenty według swojego pomysłu, testowali , lub co przez przypadek odkrywali :D nierzadko cierpieli przez to niewinni ludzie i zwierzęta, a czasem przez ich genialne pomysły ratowali ludzi i zwierzeta :) Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 No ja niestety nie skorzystam bo: 1. Nie oglądam TV 2. Idę spać :evil_lol: A Mroczna Strona Nauki to jest wtedy jak próbuję rozwiązać jakieś zadanie matematyczne :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amber napisał(a):No ja niestety nie skorzystam bo: 1. Nie oglądam TV 2. Idę spać :evil_lol: A Mroczna Strona Nauki to jest wtedy jak próbuję rozwiązać jakieś zadanie matematyczne :evil_lol: hahah uśmiałam sie :P Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Cześć Amberuniuniuniu :loveu: jak tam Twoja bestia? Rana się goi? a tak btw Co wy takie jakies martwe i mało ruchawe na tej dogomanii wszystkie? :razz: Quote
Aleks89 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 WSZYSTKIE?:angryy:Wszyscy byłoby lepszym słowem mimo ,że samcem jestem jednym :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 no nuda straszliwa. ja to zdycham, to się nie odzywam :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Aleks89 napisał(a):WSZYSTKIE?:angryy:Wszyscy byłoby lepszym słowem mimo ,że samcem jestem jednym :diabloti: bo do Ciebie to ja bym nie smiała miec pretensji o Panie i władco :evil_lol: motyleqq napisał(a):no nuda straszliwa. ja to zdycham, to się nie odzywam :evil_lol: Rinuś napisał(a):Bo Ciebie nie ma :placz: no nikogo nie ma :-( Quote
Amber Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Na dogo może nudno, ale u mnie w pracy bynajmniej :eviltong: Teraz usiadłam pierwszy raz od 9 rano (na czym innym niż siedzenie samochodu) :diabloti: Wczoraj zrobiłam fotki, ale już nie byłam w stanie ich wstawić ;). A dziś bynajmniej nie koniec rajdu :shake: Ale może jutro będzie luźniej... Oby ;) Rana się goi ładnie... Chyba, bo psa ostatnio rzadziej widuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts