Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
Amberowa go nad wodę zbiera z nadzieją że się utopi? :razz:

no nie wiem, bo widać na fotach że on tam nie ma jak się utopić, niska ta woda :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
no nie wiem, bo widać na fotach że on tam nie ma jak się utopić, niska ta woda :evil_lol:

może przez przypadek źle miejsce wybrała? :razz: a na przyszłość postara się bardziej

Posted

Jari "pływa" stylem rozpaczliwym, czyli bije przednimi łapami w powietrzu, rozchlapując wszędzie wodę. Nie umie inaczej :eviltong:

Aleksandra95 napisał(a):
A myślałam, że nie wybieracie się na jakiś dłuższy spacer, bo się nie odzywałaś. ;)

Bo nie byłam nigdzie dłużej, Wisłę mam 5 min. od domu. Spacer trwał z godzinkę. Potem pojechałam na imprezę rodzinną ;)

Posted

Amber napisał(a):

Bo nie byłam nigdzie dłużej, Wisłę mam 5 min. od domu. Spacer trwał z godzinkę. Potem pojechałam na imprezę rodzinną ;)

No tak myślałam, że masz inne plany.:)

Posted

Amber napisał(a):
W przyszłym tyg. nie powinno mi nic wyskoczyć (choć kto wie? ;) ) to może wtedy, jak będzie pogoda?

ok, to zobaczymy :) bo mam nadzieję, że wtedy Rysia do domu nowego będę zawozić :)

choć nasze spacery są teraz tragiczne.;) Dora ledwo łazi

Posted

Ułożonego pół biedy, ale opanowanego? :eviltong:

W ogóle życzę powodzenia w poszukiwaniu opanowanego dobermana... :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Ułożonego pół biedy, ale opanowanego? :eviltong:

W ogóle życzę powodzenia w poszukiwaniu opanowanego dobermana... :evil_lol:

chyba że szczeniaka ahahaha :D

Posted

betty_labrador napisał(a):
Do filmu? Super ! zgłoś go-może na planie sie opanuje :D jeszcze z blizną będzie taki męski :loveu:

Ola przestań z tym upałem! bo co będziesz w lipcu mówiła ? :eviltong:

w lipcu mój pies nie idzie na taki spacer :D

Posted

Do filmu to pies musi być naprawdę ułożony, a nie, jak Jari, że umie siad i podaj łapę :lol: Poza tym jest brązowy, więc żaden z niego doberman :diabloti:

Posted

Oooojaaaaak ja lubię tutaj zaglądać!!! Zdjęcia świetne!!! A widoczki rewelacja - woda, zielona trawka no i JARIII :loveu: - miodzio :loveu: