Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 on jak pływa to zawsze tą wodę rozchlapuje? :evil_lol: Quote
motyleqq Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):on jak pływa to zawsze tą wodę rozchlapuje? :evil_lol: on nie umie pływać :diabloti: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amberowa go nad wodę zbiera z nadzieją że się utopi? :razz: Quote
motyleqq Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Luzia napisał(a):Amberowa go nad wodę zbiera z nadzieją że się utopi? :razz: no nie wiem, bo widać na fotach że on tam nie ma jak się utopić, niska ta woda :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 A myślałam, że nie wybieracie się na jakiś dłuższy spacer, bo się nie odzywałaś. ;) Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 motyleqq napisał(a):no nie wiem, bo widać na fotach że on tam nie ma jak się utopić, niska ta woda :evil_lol: może przez przypadek źle miejsce wybrała? :razz: a na przyszłość postara się bardziej Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Jari "pływa" stylem rozpaczliwym, czyli bije przednimi łapami w powietrzu, rozchlapując wszędzie wodę. Nie umie inaczej :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):A myślałam, że nie wybieracie się na jakiś dłuższy spacer, bo się nie odzywałaś. ;) Bo nie byłam nigdzie dłużej, Wisłę mam 5 min. od domu. Spacer trwał z godzinkę. Potem pojechałam na imprezę rodzinną ;) Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amber napisał(a): Bo nie byłam nigdzie dłużej, Wisłę mam 5 min. od domu. Spacer trwał z godzinkę. Potem pojechałam na imprezę rodzinną ;) No tak myślałam, że masz inne plany.:) Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 W przyszłym tyg. nie powinno mi nic wyskoczyć (choć kto wie? ;) ) to może wtedy, jak będzie pogoda? Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amber napisał(a):W przyszłym tyg. nie powinno mi nic wyskoczyć (choć kto wie? ;) ) to może wtedy, jak będzie pogoda? ok, to zobaczymy :) bo mam nadzieję, że wtedy Rysia do domu nowego będę zawozić :) choć nasze spacery są teraz tragiczne.;) Dora ledwo łazi Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 To tak jak ja, będę miała towarzyszkę :multi: :evil_lol: Zobaczyłam to ogłoszenie i pomyślałam, że to dla nas... http://www.dogomania.pl/forum/threads/242994-Poszukiwane-dobermany-do-filmu Ale potem przeczytałam wymagania i już wiedziałam, że to nie dla nas :shake: :evil_lol: Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Ułożonego pół biedy, ale opanowanego? :eviltong: W ogóle życzę powodzenia w poszukiwaniu opanowanego dobermana... :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Amber napisał(a):Ułożonego pół biedy, ale opanowanego? :eviltong: W ogóle życzę powodzenia w poszukiwaniu opanowanego dobermana... :evil_lol: chyba że szczeniaka ahahaha :D Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Nie no Julek był nieco flegmatyczny, może by się nadał? ;) Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Do filmu? Super ! zgłoś go-może na planie sie opanuje :D jeszcze z blizną będzie taki męski :loveu: Ola przestań z tym upałem! bo co będziesz w lipcu mówiła ? :eviltong: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 betty_labrador napisał(a):Do filmu? Super ! zgłoś go-może na planie sie opanuje :D jeszcze z blizną będzie taki męski :loveu: Ola przestań z tym upałem! bo co będziesz w lipcu mówiła ? :eviltong: w lipcu mój pies nie idzie na taki spacer :D Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Aleksandra95 napisał(a):w lipcu mój pies nie idzie na taki spacer :D a na jaki idzie? :razz: Quote
Amber Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Do filmu to pies musi być naprawdę ułożony, a nie, jak Jari, że umie siad i podaj łapę :lol: Poza tym jest brązowy, więc żaden z niego doberman :diabloti: Quote
Vilena Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Oooojaaaaak ja lubię tutaj zaglądać!!! Zdjęcia świetne!!! A widoczki rewelacja - woda, zielona trawka no i JARIII :loveu: - miodzio :loveu: Quote
Recommended Posts