asiak_kasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 betty_labrador napisał(a):Poczekajcie na meszki :diabloti: o to dziadostwo jest straszne-moje kobyły cierpią katusze z meszkami, są dni, że na łąki nie wychodzą bo tyle tego tałatajstwa lata :shake: Quote
Amber Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Mnie jakoś meszki nigdy nie męczyły specjalnie. Czasem są wkurzające jak się trafi na chmarę, bo wpadają do oczu i nosa ;) Quote
betty_labrador Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Amber napisał(a):Mnie jakoś meszki nigdy nie męczyły specjalnie. Czasem są wkurzające jak się trafi na chmarę, bo wpadają do oczu i nosa ;) I nie tylko :P ale jak gryzą wtedy albo Cie gonią :eviltong: Quote
Amber Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Mnie jakos nie gryzly nigdy... Widocznie nie jestem smaczna ;) Quote
Amber Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Ogródkowe różności... Dziś nie byłam w pracy :diabloti: Troszkę BARFa... Kostki cielęce za 4 zł, a ile radochy ;) Finka przez brak zębów miała najtrudniej, ale oskubała co się dało... Resztę dokończył Jari ;) Quote
Amber Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Roladki z bakłażana z serem gorgonzola, oliwą i czosnkiem inspirowane przepisem od Kasi. Trochę mi się rozleciały, ale nikomu to nie przeszkadzało :lol: Quote
asiak_kasia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 i jak smakowało? :diabloti: A Finka jest najfajnieszy jamnior jakiego widziałam. Taka poczciwinka :loveu: Quote
Rinuś Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_2971_zps1c94cc97.jpg najlepsze :loveu: Quote
BBeta Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_2971_zps1c94cc97.jpg Klapki na oczy i nic się nie liczy tylko kopanie, cały jamnik :diabloti: Quote
Amber Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Roladki podobno pyszne bardzo... Ja nie jadłam, gdyż nie lubię sera i czosnku :eviltong: Ale lubię przygotowywać jedzenie, więc każdy jest zadowolony. Na pewno jeszcze nie raz je zrobię. Finka jest nie tylko fajnym jamnikiem, ale też bardzo fajnym psem ;). Ma naprawdę genialną psychikę, 100% wzorcową. Nigdy mi się już pewnie taki pies nie trafi, bo to jak jeden na milion, a jak trafi, to wiem, że Finka będzie maczała w tym pazury ;) http://i883.photobucket.com/albums/a...ps1c94cc97.jpg Dlatego jamniki też powinny być kopiowane bo jak widać, uszy przeszkadzają im w robocie :evil_lol: Btw przed chwilą znalazłam w ogrodzie starą piłkę tenisową i się nią bawiłam z Jarim :cool3: Quote
Tyna21 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Po długiej nieobecności narobiłam zaległości! Super zdjęcia ;) Będziecie w Łodzi? Quote
Amber Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Hej! :) Nie... Po namyśle zdecydowałam, że jednak nie pojadę. Raz, że pewnie nie byłabym mile widziana ;) a dwa, że wykończyła mnie psychicznie ta jego łapa i jakoś straciłam chęć na "konkurs piękności". Może pokażemy się w Wawie albo w NDM na jesieni, ale to jeszcze zobaczę. Na razie cieszę się, że już nie lata w bandażach ;) Ale wam życzę sukcesu :) Mam nadzieję, że pochwalisz się na dogo wynikami ;) Quote
Tyna21 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Amber napisał(a):Hej! :) Nie... Po namyśle zdecydowałam, że jednak nie pojadę. Raz, że pewnie nie byłabym mile widziana ;) a dwa, że wykończyła mnie psychicznie ta jego łapa i jakoś straciłam chęć na "konkurs piękności". Może pokażemy się w Wawie albo w NDM na jesieni, ale to jeszcze zobaczę. Na razie cieszę się, że już nie lata w bandażach ;) Ale wam życzę sukcesu :) Mam nadzieję, że pochwalisz się na dogo wynikami ;) Rozumiem :) W NDM pewnie my też będziemy więc może wtedy się zobaczymy ;) Jak będzie czym się chwalić to się pochwalę hahah Quote
Różyczka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Amber w Łodzi na "Dobermann Star" jest każdy mile widziany, czy z psem, czy bez. Nie wiem dlaczego odniosłaś wrażenie, że mogłoby być inaczej :roll: Quote
Aleks89 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ogólnie wszędzie panuje pokój ,ludzie się do siebie uśmiechają i życzą sobie dobrze :loveu:Chyba kurna w świecie Amiszów:evil_lol: Quote
Tyna21 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Aleks89 napisał(a):Ogólnie wszędzie panuje pokój ,ludzie się do siebie uśmiechają i życzą sobie dobrze :loveu:Chyba kurna w świecie Amiszów:evil_lol: A ja na Discovery oglądałam niedawno mafię Amiszów :D o Amiszach którzy żyją ponad prawem hahaha Quote
Amber Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Różyczka']Amber w Łodzi na "Dobermann Star" jest każdy mile widziany, czy z psem, czy bez. Nie wiem dlaczego odniosłaś wrażenie, że mogłoby być inaczej :roll: Och, nie mam absolutnie nic do organizacji, bo ta zawsze była wspaniała po prostu tyle rzeczy się złożyło na raz, że w tym roku sobie podarowałam. Ale mam nadzieję, że w przyszłym już będzie lepiej :) [quote name='Aleks89']Ogólnie wszędzie panuje pokój ,ludzie się do siebie uśmiechają i życzą sobie dobrze :loveu:Chyba kurna w świecie Amiszów:evil_lol: [quote name='Tyna21']A ja na Discovery oglądałam niedawno mafię Amiszów :-D o Amiszach którzy żyją ponad prawem hahaha Haha, widzisz Aleks, wszędzie czai się zuo :evil_lol: Nielegalny wywóz bio masła i jajek kwitnie, a my nie mamy o tym pojęcia :roll: :lol: Quote
asiak_kasia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Witam się piątkowo (dzięki Ci o Bogu!) Bedziecie na NDM? Bo my się wybieramy ekipą z wlkp z dogami i bernardynami, wiec pewnie zajrzę i do dobciów :cool3: Quote
Tessi&Tola Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 asiak_kasia napisał(a):Witam się piątkowo (dzięki Ci o Bogu!) no to dowaliłaś teraz:mad: był piękny tydzień, miałam 4 dni wolnego a wczoraj wrócił obrażony małżonek i do tego czekają mnie 3 kolejne 12 h dni w pracy:angryy: no nie wiem, za co tu dziękować:shake: a będzie ktoś w Opolu w niedzielę? bo może się wyrwę na godzinkę przynajmniej... w sobotę nie ma bata, nie dam rady...:-( ale generalnie, nie ma tego złego - nadrobię zaległości na dogo:evil_lol: Quote
Recommended Posts