Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
Poczekajcie na meszki :diabloti:

o to dziadostwo jest straszne-moje kobyły cierpią katusze z meszkami, są dni, że na łąki nie wychodzą bo tyle tego tałatajstwa lata :shake:

Posted

Mnie jakoś meszki nigdy nie męczyły specjalnie. Czasem są wkurzające jak się trafi na chmarę, bo wpadają do oczu i nosa ;)

Posted

Ogródkowe różności... Dziś nie byłam w pracy :diabloti:

Troszkę BARFa... Kostki cielęce za 4 zł, a ile radochy ;)

Finka przez brak zębów miała najtrudniej, ale oskubała co się dało... Resztę dokończył Jari ;)

Posted

Roladki z bakłażana z serem gorgonzola, oliwą i czosnkiem inspirowane przepisem od Kasi. Trochę mi się rozleciały, ale nikomu to nie przeszkadzało :lol:

Posted

Roladki podobno pyszne bardzo... Ja nie jadłam, gdyż nie lubię sera i czosnku :eviltong: Ale lubię przygotowywać jedzenie, więc każdy jest zadowolony. Na pewno jeszcze nie raz je zrobię.

Finka jest nie tylko fajnym jamnikiem, ale też bardzo fajnym psem ;). Ma naprawdę genialną psychikę, 100% wzorcową. Nigdy mi się już pewnie taki pies nie trafi, bo to jak jeden na milion, a jak trafi, to wiem, że Finka będzie maczała w tym pazury ;)

http://i883.photobucket.com/albums/a...ps1c94cc97.jpg

Dlatego jamniki też powinny być kopiowane bo jak widać, uszy przeszkadzają im w robocie :evil_lol:

Btw przed chwilą znalazłam w ogrodzie starą piłkę tenisową i się nią bawiłam z Jarim :cool3:

Posted

Hej! :)

Nie... Po namyśle zdecydowałam, że jednak nie pojadę. Raz, że pewnie nie byłabym mile widziana ;) a dwa, że wykończyła mnie psychicznie ta jego łapa i jakoś straciłam chęć na "konkurs piękności". Może pokażemy się w Wawie albo w NDM na jesieni, ale to jeszcze zobaczę. Na razie cieszę się, że już nie lata w bandażach ;)

Ale wam życzę sukcesu :) Mam nadzieję, że pochwalisz się na dogo wynikami ;)

Posted

Amber napisał(a):
Hej! :)

Nie... Po namyśle zdecydowałam, że jednak nie pojadę. Raz, że pewnie nie byłabym mile widziana ;) a dwa, że wykończyła mnie psychicznie ta jego łapa i jakoś straciłam chęć na "konkurs piękności". Może pokażemy się w Wawie albo w NDM na jesieni, ale to jeszcze zobaczę. Na razie cieszę się, że już nie lata w bandażach ;)

Ale wam życzę sukcesu :) Mam nadzieję, że pochwalisz się na dogo wynikami ;)

Rozumiem :) W NDM pewnie my też będziemy więc może wtedy się zobaczymy ;)
Jak będzie czym się chwalić to się pochwalę hahah

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ogólnie wszędzie panuje pokój ,ludzie się do siebie uśmiechają i życzą sobie dobrze :loveu:Chyba kurna w świecie Amiszów:evil_lol:

A ja na Discovery oglądałam niedawno mafię Amiszów :D o Amiszach którzy żyją ponad prawem hahaha

Posted

[quote name='Różyczka']Amber w Łodzi na "Dobermann Star" jest każdy mile widziany, czy z psem, czy bez. Nie wiem dlaczego odniosłaś wrażenie, że mogłoby być inaczej :roll:
Och, nie mam absolutnie nic do organizacji, bo ta zawsze była wspaniała po prostu tyle rzeczy się złożyło na raz, że w tym roku sobie podarowałam. Ale mam nadzieję, że w przyszłym już będzie lepiej :)

[quote name='Aleks89']Ogólnie wszędzie panuje pokój ,ludzie się do siebie uśmiechają i życzą sobie dobrze :loveu:Chyba kurna w świecie Amiszów:evil_lol:

[quote name='Tyna21']A ja na Discovery oglądałam niedawno mafię Amiszów :-D o Amiszach którzy żyją ponad prawem hahaha
Haha, widzisz Aleks, wszędzie czai się zuo :evil_lol: Nielegalny wywóz bio masła i jajek kwitnie, a my nie mamy o tym pojęcia :roll: :lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Witam się piątkowo (dzięki Ci o Bogu!)

no to dowaliłaś teraz:mad: był piękny tydzień, miałam 4 dni wolnego a wczoraj wrócił obrażony małżonek i do tego czekają mnie 3 kolejne 12 h dni w pracy:angryy: no nie wiem, za co tu dziękować:shake:

a będzie ktoś w Opolu w niedzielę? bo może się wyrwę na godzinkę przynajmniej... w sobotę nie ma bata, nie dam rady...:-(

ale generalnie, nie ma tego złego - nadrobię zaległości na dogo:evil_lol: