Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Myślę, że o kilka banów na "super tajnych zamkniętych forach na których piszą super tajne rzeczy" za mało :diabloti: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Chyba sobie na niego zapracowuje na wątku o kopiowaniu... Przyznałam się, że wysterylizowałam Cortinę bo mi się tak uwidziało... :-( To chyba podchodzi po bana? No bo jak to tak... na dogo, takie rzeczy pisać? :eviltong: Btw właśnie dyskusja zatoczyła kółko :multi: 200 stron wcześniej było TO SAMO! :evil_lol: Ten wątek to prawdziwy Fenix :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Vectra napisał(a):uwielbiam ten wątek :evil_lol: Ja też, podziwiam Amber, ze ma siłe jeszcze dyskutować, psa po ryju kopie i w ogole :shake: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Przecież to zabawne jest ;) Na serio tego nie biorę, bo się nie da :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Amber napisał(a):Przecież to zabawne jest ;) Na serio tego nie biorę, bo się nie da :eviltong: Zajebista lektura do porannej kawusi w pracy. Uśmieje się przy tym go łez ;) Walczcie walczcie, co bym miała co czytać w robocie :evil_lol: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Dziś mam wenę do pisania, więc daję radę ;) Ale serio, co trzeba mieć pod kopułą, żeby kopiowanie przyrównywać do kopania w mordę psa przy budzie? Geeeeez :evil_lol: To mi przypomina historię sąsiada TŻ, tego dziadka co lubił żonkę przeorać od czasu do czasu. No dla psów też był taki. Jedną z jego rozrywek było wsadzanie psa do beczki i spuszczanie po schodach w ramach kary za to, że pies biegał po trawie, a nie po chodniku dookoła domu. True story :p W każdym razie ten dziad miał dobermana, którego trzymał w kojcu pod schodami i wypuszczał na te przebieżki dookoła domu... Doberman był całkowicie niekopiowany :diabloti: Oczywiście to niczego nie dowodzi, ale jakoś mi się tak od razu skojarzyło, że chyba jedno nie ma nic do drugiego ;). Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Aleks89 napisał(a):SPRZEDASZ ,a nie oddasz:diabloti: Sprzeda smycz, pieska gratis. :lol: Podacie mi linka do wątku o kopiowaniu? Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Proszszssz http://www.dogomania.pl/forum/threads/90516-Kopiowanie-uszu-i-ogon%C3%B3w-jest-zgodne-z-prawem?p=20445561#post20445561 Quote
asiak_kasia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Amber']Dziś mam wenę do pisania, więc daję radę ;) Ale serio, co trzeba mieć pod kopułą, żeby kopiowanie przyrównywać do kopania w mordę psa przy budzie? Geeeeez :evil_lol: To mi przypomina historię sąsiada TŻ, tego dziadka co lubił żonkę przeorać od czasu do czasu. No dla psów też był taki. Jedną z jego rozrywek było wsadzanie psa do beczki i spuszczanie po schodach w ramach kary za to, że pies biegał po trawie, a nie po chodniku dookoła domu. True story :p W każdym razie ten dziad miał dobermana, którego trzymał w kojcu pod schodami i wypuszczał na te przebieżki dookoła domu... Doberman był całkowicie niekopiowany :diabloti: Oczywiście to niczego nie dowodzi, ale jakoś mi się tak od razu skojarzyło, że chyba jedno nie ma nic do drugiego ;). ja nie wiem czy Ci obrońcy praw zwierzątek, nie pojmują o co kaman? Człowiek i tak ingeruje w ta cała "naturalność" zycie psa jest dalekie od tego co naturalne. Może od razu trzeba by było wszystkie pieseczki wypuscić oczywiscie w wersji pełen natural-czyli z macicami i jajkami. No bo w końcu kastracja jest spoko, kopiowanie złe, bo zwierzak cierpi. :roll: może założe wątek "przebijanie konisiom kopytek jest w Polsce legalne! horror!" w końcu z każdej stajni wiele koników cierpi z gwoździami w kopytkach, a ja jestem taka dobra bo moje się tak nie meczą ( pominę fakt, ze tu o moja wygodę chodzi, i korzyści finansowe tyż :diabloti: ) Quote
Rinuś Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Tak jak kiedyś chyba napisałam na tym wątku, że nigdy bym nie spokopiowała swojego psa, tak moje poglądy się drastycznie zmieniły jak zaczęłam widywać pseudo-dobki-gończe naturalne...i teraz sama bym ciachnęła swojego dobka, ba nawet dogowi bym uszy ucięła żeby wyglądał o tak: :loveu: Quote
Aleks89 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Rinuś ,ale widzisz jaki on smutny :( ta tęsknota za uszami wymalowana na PYSIU :placz: Quote
Rinuś Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Aleks89']Rinuś ,ale widzisz jaki on smutny :( ta tęsknota za uszami wymalowana na PYSIU :placz: Zapewne jest mu bardzo smutno z tego powodu....:-( ale za to przepięknie wygląda :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Rinuś']Zapewne jest mu bardzo smutno z tego powodu....:-( ale za to przepięknie wygląda :diabloti: :loveu: no i co komu przeszkadzało to ciachanie uszek... :shake: Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Amber']Proszszssz http://www.dogomania.pl/forum/threads/90516-Kopiowanie-uszu-i-ogonów-jest-zgodne-z-prawem?p=20445561#post20445561 Dzięki dzięki! Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Dog ma na tyle oklapłą tę mordę, że bez kopiowania ani rusz :eviltong: Poza tym wypada przy zakupie pierwszego dostać od razu kupon na drugiego :diabloti: Quote
Naklejka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Naturalny dog to nic w porównaniu do niekopiowanego baucerona :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dogi akurat nie wyglądają źle bez kopiowania moim zdaniem. Boksery w sumie też... Chodzi mi o uszy! :) Quote
angineuuka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Naklejka napisał(a):Naturalny dog to nic w porównaniu do niekopiowanego baucerona :evil_lol: [FONT=arial]lub cao :evil_lol:[/FONT] Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Wyglądają jak papisie. Zero szlachetności. Czy no wiecie... Grozy :eviltong: Dzięki kopiowaniu rasa się wyróżniała, a teraz wszystko zaczyna wyglądać tak samo. Szczególnie molosy i duże owczarki. Bo np. doberman ze swoją anteną jest nie do pobicia w kategorii "jak można s.... rasę w 1 dzień" :p Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 banda barbarzyńców :placz: zbanować ich , jak mogą okaleczać pieski :placz: Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ewa... tralalallaa moderator? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Ewa... tralalallaa moderator? :diabloti: nooooooooo :diabloti: jak miałam wpisane BANNED , to się za bardzo dogomania szczerzyła z radości :evil_lol: Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 I nawet kilka razy zamknęłaś swoją galerię :eviltong: Quote
Recommended Posts