Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba sobie na niego zapracowuje na wątku o kopiowaniu... Przyznałam się, że wysterylizowałam Cortinę bo mi się tak uwidziało... :-( To chyba podchodzi po bana? No bo jak to tak... na dogo, takie rzeczy pisać? :eviltong:

Btw właśnie dyskusja zatoczyła kółko :multi: 200 stron wcześniej było TO SAMO! :evil_lol: Ten wątek to prawdziwy Fenix :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
Przecież to zabawne jest ;) Na serio tego nie biorę, bo się nie da :eviltong:

Zajebista lektura do porannej kawusi w pracy. Uśmieje się przy tym go łez ;) Walczcie walczcie, co bym miała co czytać w robocie :evil_lol:

Posted

Dziś mam wenę do pisania, więc daję radę ;)

Ale serio, co trzeba mieć pod kopułą, żeby kopiowanie przyrównywać do kopania w mordę psa przy budzie? Geeeeez :evil_lol:

To mi przypomina historię sąsiada TŻ, tego dziadka co lubił żonkę przeorać od czasu do czasu. No dla psów też był taki. Jedną z jego rozrywek było wsadzanie psa do beczki i spuszczanie po schodach w ramach kary za to, że pies biegał po trawie, a nie po chodniku dookoła domu. True story :p W każdym razie ten dziad miał dobermana, którego trzymał w kojcu pod schodami i wypuszczał na te przebieżki dookoła domu... Doberman był całkowicie niekopiowany :diabloti:

Oczywiście to niczego nie dowodzi, ale jakoś mi się tak od razu skojarzyło, że chyba jedno nie ma nic do drugiego ;).

Posted

[quote name='Amber']Dziś mam wenę do pisania, więc daję radę ;)

Ale serio, co trzeba mieć pod kopułą, żeby kopiowanie przyrównywać do kopania w mordę psa przy budzie? Geeeeez :evil_lol:

To mi przypomina historię sąsiada TŻ, tego dziadka co lubił żonkę przeorać od czasu do czasu. No dla psów też był taki. Jedną z jego rozrywek było wsadzanie psa do beczki i spuszczanie po schodach w ramach kary za to, że pies biegał po trawie, a nie po chodniku dookoła domu. True story :p W każdym razie ten dziad miał dobermana, którego trzymał w kojcu pod schodami i wypuszczał na te przebieżki dookoła domu... Doberman był całkowicie niekopiowany :diabloti:

Oczywiście to niczego nie dowodzi, ale jakoś mi się tak od razu skojarzyło, że chyba jedno nie ma nic do drugiego ;).

ja nie wiem czy Ci obrońcy praw zwierzątek, nie pojmują o co kaman?
Człowiek i tak ingeruje w ta cała "naturalność" zycie psa jest dalekie od tego co naturalne. Może od razu trzeba by było wszystkie pieseczki wypuscić oczywiscie w wersji pełen natural-czyli z macicami i jajkami. No bo w końcu kastracja jest spoko, kopiowanie złe, bo zwierzak cierpi. :roll:

może założe wątek "przebijanie konisiom kopytek jest w Polsce legalne! horror!"
w końcu z każdej stajni wiele koników cierpi z gwoździami w kopytkach, a ja jestem taka dobra bo moje się tak nie meczą ( pominę fakt, ze tu o moja wygodę chodzi, i korzyści finansowe tyż :diabloti: )

Posted

Tak jak kiedyś chyba napisałam na tym wątku, że nigdy bym nie spokopiowała swojego psa, tak moje poglądy się drastycznie zmieniły jak zaczęłam widywać pseudo-dobki-gończe naturalne...i teraz sama bym ciachnęła swojego dobka, ba nawet dogowi bym uszy ucięła żeby wyglądał o tak: :loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']Rinuś ,ale widzisz jaki on smutny :( ta tęsknota za uszami wymalowana na PYSIU :placz:
Zapewne jest mu bardzo smutno z tego powodu....:-( ale za to przepięknie wygląda :diabloti:

Posted

Dog ma na tyle oklapłą tę mordę, że bez kopiowania ani rusz :eviltong: Poza tym wypada przy zakupie pierwszego dostać od razu kupon na drugiego :diabloti:

Posted

Wyglądają jak papisie. Zero szlachetności. Czy no wiecie... Grozy :eviltong:

Dzięki kopiowaniu rasa się wyróżniała, a teraz wszystko zaczyna wyglądać tak samo. Szczególnie molosy i duże owczarki.

Bo np. doberman ze swoją anteną jest nie do pobicia w kategorii "jak można s.... rasę w 1 dzień" :p

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Ewa... tralalallaa moderator? :diabloti:

nooooooooo :diabloti:

jak miałam wpisane BANNED , to się za bardzo dogomania szczerzyła z radości :evil_lol: