Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
I nawet kilka razy zamknęłaś swoją galerię :eviltong:

a to akurat wypadek przy pracy .... bo jak mam okno szybkiej odpowiedzi , to jest tam takie okienko "zamknij temat"
i tym sposobem zamknęłam niejedną galerie , nie tylko swoją :evil_lol:

Posted

Hoho dowiadujemy się tu o szekretnych narzędziach moderatorskich :evil_lol:

Ładną kiedyś miałam suczkę? :grins:

(ładniejszą niż teraz :diabloti:)

Posted

Przeglądam stare foty... I zobaczcie z jakim uśmiechem na ryju macam oberżnięte uszy mojego biednego psa... Widać, że sadystka ze mnie pierwsza klasa :lol:

Posted

Mina pt "Cierp sk...wysynu":diabloti:

A tak apropos kopania psów ,to dziś kopałem moim śnieżek w trekingach:diabloti:I i jedno i drugie dostało ze dwa razy w łeb i w ryj niechcący i kurna nawet nie zauważyli:lol:

Posted

"Uszy już oberżnięte, ale w domku jeszcze cię pokopię z buta w ryj hihi" :evil_lol:

Btw Aleks skoro twoje nie kopiowane, to je częściej musisz kopać, żeby jakaś równowaga była.

Posted

Ja Lucasa nie muszę kopać wystarczyłoby pokazać na owczarek PL filmik z Lucasowego frisbee "olaboga a stawy ,a kręgosłup ,a to a tamto a sramto ,ale cię ten pańcio męczy ojka ojka ojka piesiu sresiu":evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Daj linka :diabloti:

ja tam nie bywam ,bo MAM BANA :diabloti:Ale wejdź sobie poczytaj słodziachne blogaski u nich to padniesz i będziesz sie zastanawiać czy mają 10 czy 13lat.Taki jest poziom postów:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Ja Lucasa nie muszę kopać wystarczyłoby pokazać na owczarek PL filmik z Lucasowego frisbee "olaboga a stawy ,a kręgosłup ,a to a tamto a sramto ,ale cię ten pańcio męczy ojka ojka ojka piesiu sresiu":evil_lol:
jaki miałeś tam niczek ?

Posted

Hmmm nie pamiętam już ,bo mam tam bana chyba od 4lat?:diabloti:Albo i więcej:evil_lol:

wejdźcie sobie na owczarek .pl => forum=>pokaż swojego psa i poczytajcie parę ostatnich stron wątków :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Hmmm nie pamiętam już ,bo mam tam bana chyba od 4lat?:diabloti:Albo i więcej:evil_lol:

wejdźcie sobie na owczarek .pl => forum=>pokaż swojego psa i poczytajcie parę ostatnich stron wątków :evil_lol:

zostawię sobie na wieczór :loveu:

Posted

ostatnio się oplułam , jak na staffikowym forum był problem .... pytanie - mojemu psu wyleciał mleczny ząb , czy mam pędzić do weta :mdleje:

i nie mówcie mi , że hodowca - bo owszem jest hodowca tego psa i lejemy po nogach z tych problemów. Tylko póki co z ani jednym problemem się właściciel psa nie zgłosił. A jak się hodowca sam zgłosił , to powstało kolejnych milion pytań na forum ... czy hodowca ma racje , bo na pewno nie ma , bo forum wie lepiej.

I to jest staffikowe mądre forum :loveu: zlot najmądrzejszych posiadaczy staffików od wczoraj :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ostatnio się oplułam , jak na staffikowym forum był problem .... pytanie - mojemu psu wyleciał mleczny ząb , czy mam pędzić do weta :mdleje:

i nie mówcie mi , że hodowca - bo owszem jest hodowca tego psa i lejemy po nogach z tych problemów. Tylko póki co z ani jednym problemem się właściciel psa nie zgłosił. A jak się hodowca sam zgłosił , to powstało kolejnych milion pytań na forum ... czy hodowca ma racje , bo na pewno nie ma , bo forum wie lepiej.

I to jest staffikowe mądre forum :loveu: zlot najmądrzejszych posiadaczy staffików od wczoraj :diabloti:

podaj linka, chętnie se poczytam takie cukiereczki :evil_lol:
Ja polecam KAŻDE końskie forum. Ubaw mam po pachy, dogo przy nich to naprawde jest wyrafinowane miejsce z dyskusjami na poziomie :diabloti:

Posted

Angi napisał(a):
forum o molosach też jest fajne :lol:

łe tam, dawno tam żadnej fajnej akcji nie było. Na dogo się wiecej dzieje. tam tylko Teoria dominacji, obrzygiwanie się wzajemne hodowców i niezadowolonych klientów. Nuuuda :roll: