Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 eeeeeee , ale głodny pies lepiej pilnuje ogrodu :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Vectra napisał(a):eeeeeee , ale głodny pies lepiej pilnuje ogrodu :diabloti: na dogo jesteś. piesek nie ma pilnować ogrodu, tylko na kanapie leżeć. ewentualnie trenować coś z Tobą :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Vectra napisał(a):Ty to masz łeb :loveu: czyli daje to jakieś 8 godzin siedzenia w samochodzie każdego psa. Rewelacja , szczególnie w mrozy :evil_lol: Ważne że wychodzą na SPACER! motyleqq napisał(a):na dogo jesteś. piesek nie ma pilnować ogrodu, tylko na kanapie leżeć. ewentualnie trenować coś z Tobą :evil_lol: Nie ewentulanie... KONIECZNIE. A że staffik to pies obronny i agresywny jak amstaff (kocham stereotypy!), winien trenować IPO. Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 motyleqq napisał(a):na dogo jesteś. piesek nie ma pilnować ogrodu, tylko na kanapie leżeć. ewentualnie trenować coś z Tobą :evil_lol: No tak zawody , medale , puchary i tytuły :loveu: a wiecie , a wiecie - jak będę mieć szczeniaczka , jeszcze nie wiem kiedy i jakiego :loveu: to będę z nim trenować WSZYSTKO , wszystko co się da. Nie będę jeść , spać , pracować tylko będziemy pracować , trenować , ogarniać i wygrywać na zawodach :loveu: Możecie mi gratulować już i cieszyć się razem ze mną , z mojego szczeniaczka którego kiedyś będę mieć i z treningów i wygranych na zawodach :loveu: ale jestem fajna :multi::multi: :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Mało Ci szczeniaczków? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Mało Ci szczeniaczków? :diabloti: te to wywale , są beznadziejne ... tylko las , piłka , frisbee , bat - beznadziejne psy :shake: i co to za rasa jakaś beznadziejna. Ja muszę mieć użytka , psa co chce pracować tylko , a nie bandę tatałajstwa. te oddam do schroniska , wtedy wrócę do Warszawy. Poszukam mieszkania blisko szkoły dla psów.Co by mieć blisko i nie tracić chwili bez treningu. Sprzedam też samochód i będziemy wszędzie spacerować. I będę mogła opowiadać , jak to fajnie jest na wspólnym sralniku z pieskiem na smyczy :loveu: aleeeee będzie fajnie :loveu: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Vectra napisał(a):No tak zawody , medale , puchary i tytuły :loveu: a wiecie , a wiecie - jak będę mieć szczeniaczka , jeszcze nie wiem kiedy i jakiego :loveu: to będę z nim trenować WSZYSTKO , wszystko co się da. Nie będę jeść , spać , pracować tylko będziemy pracować , trenować , ogarniać i wygrywać na zawodach :loveu: Możecie mi gratulować już i cieszyć się razem ze mną , z mojego szczeniaczka którego kiedyś będę mieć i z treningów i wygranych na zawodach :loveu: ale jestem fajna :multi::multi: :diabloti: Haha bardzo to lubię :evil_lol: Bo to mi przypomina kolejny przykład chodzenia w zaparte czyli "kiedyś coś zrobię". Np. ja może faktycznie kiedyś coś zrobię, ale skoro nie robię nic na ten moment, to piszę, że pies leży na kanapie. I to jest prawda. Natomiast są tacy, którzy nie robią nic, ale mają wielkie plany z których zapewne nigdy nic nie wyjdzie, ale napiszą psu/suce w ogłoszeniu np. IPO 2 (w trakcie). I ten trakt ;) się w tym przypadku nigdy nie kończy. Ale za nic się nie przyznają, że pies się hm... nie nadaje do tego IPO 2 i nigdy go nie zda. Albo człek nie ma czasu na treningi. Albo jest dupa przewodnik. Nie, to się nie godzi. To samo jest z championatami, niektórzy potrafią się chwalić championatem jakiegoś kraju mimo, że pies go wcale nie ma :diabloti: Bo kiedyś byli, bo brakuje jednego wniosku, bo mają w planach pojechać. To już jest poważny przykład chodzenia w zaparte :eviltong: Oczywiście robią to dla poklasku, więc ci Vectra jak najbardziej gratuluje, jesteś super, ekstra, masz pięknego psa, najlepszego, sama jesteś taka utalentowana i pracowita - chciałabym być jak ty... To napisz, koniecznie kiedy będziesz mieć tego psa! :diabloti: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nie wiem jeszcze jakiej rasy , bo nie umiem się zdecydować. Ale na pewno import , bo tylko za granicą są psy pracujące i hodowcy coś robią z psami :loveu: plan jest taki , teraz ogłoszenia - oddam za darmo psy potem będę szukać mieszkanka , potem sprzedam sklep i zarejestruje się na bezrobocie i na koniec będę szukać psa idealnego , wyślę milion trilion maili do hodowców - znajdę swój ideał. Już robie miejsce na puchary i medale. A teraz wracam na ziemię i idę marznąć dalej ... z tymi popaprańcami :( jakie one są nudne :placz: tylko zabawa i zabawa. A pracy zero :roll: ale żreć to chcę , byle gówna nie ruszą :shake: Będę go mieć myślę że za jakieś 50 lat , szybko poleci :loveu: ale się już cieszę , aż mam dreszcze z wrażenia :loveu: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Hoho ale to pies będzie, ale wszystko da się zrobić... Tu na dogo są gordony do IPO, staffiki odgryzające ręce, kundle w Weight Pullingu, jamniki w agility... no i dobermany na kanapie :evil_lol: Nie ważna rasa, z miłością właściciela KAŻDY pies nada się do każdego sportu :multi: Quote
motyleqq Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 kurde, Vectra, przez Ciebie zrozumiałam, że jestem za mało fajna, bo nie importowałam sobie psa DO PRACY :placz: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 No widzisz, ale jeszcze możesz to naprawić. Idź napisz na wątku, że masz w planach to zrobić z listą tego co będziecie robić (z podkreśleniem minimalnych sukcesów np. minimalnie zrobisz 4 championaty, IPO 2 i 76 wygranych w innych konkursach) i to na BANK! Zaraz będziesz lepsza i zyskasz w oczach maluczkich szaraczków :loveu: :lol: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 motyleqq napisał(a):kurde, Vectra, przez Ciebie zrozumiałam, że jestem za mało fajna, bo nie importowałam sobie psa DO PRACY :placz: wybierz sobie tylko jakiś oryginalny kraj , z którego maluszka będziesz sprowadzać :loveu: żeby tak wiesz , podsycić atmosferę :cool3: mój będzie championem każdego kraju , to pewne !!! będę bez pracy , czasu mnóstwo , to będziem spacerować po całym świecie :loveu: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Unbelievable napisał(a):ej, ja mam importa do pracy :( z trzech .... co to za kraj ? żrą knedliczki i mówią że chleb świeży jest czerstwy :shake: oddaj to i kup coś modniejszego :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Vectra napisał(a):z trzech .... co to za kraj ? żrą knedliczki i mówią że chleb świeży jest czerstwy :shake: oddaj to i kup coś modniejszego :loveu: co może być modniejszego od czarno-białego bordera z czech? :mdleje: Amber napisał(a):Mogę cię dotknąć? :lying: nie :roll: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Wiedziałam. Za wysokie progi :placz: Quote
Naklejka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Unbelievable napisał(a):co może być modniejszego od czarno-białego bordera z czech? :mdleje: Red merle :diabloti: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Z niebieskimi oczami. Szoł z kupą futra albo znowuż IDSD (czy jakoś tak :eviltong:) jako oddzielna już niemal rasa :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Naklejka napisał(a):Red merle :diabloti: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :diabloti: Amber napisał(a):Z niebieskimi oczami. Szoł z kupą futra albo znowuż IDSD (czy jakoś tak :eviltong:) jako oddzielna już niemal rasa :loveu: oddam borderka, wiadomość na priv Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Spoko, spoko... Na dogo dla wszystkich, że odda, a na PW dostajesz inne info. 6000 zł do małej negocjacji :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Amber napisał(a):Spoko, spoko... Na dogo dla wszystkich, że odda, a na PW dostajesz inne info. 6000 zł do małej negocjacji :evil_lol: ujawniłaś mój niecny plan :placz: Quote
Amber Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Dammit! Znowu to samo... Kiedy ja się nauczę, żeby nie ujawniać ściśle tajnych informacji? :shake: Quote
Unbelievable Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Amber napisał(a):Dammit! Znowu to samo... Kiedy ja się nauczę, żeby nie ujawniać ściśle tajnych informacji? :shake: mam nadzieję że niedługo, bo psujesz mi życie :placz: Quote
Recommended Posts