Vectra Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 KURZA MELODIA - jak jest w mordę dziś zimno :angryy: Motylku , robaczku ... kennel klatka , kastracja chemiczna , wspomaganie słowne - ale bywa niefajnie , czasem daje upust swojej miłości do chłopców ... na moim wątku. Do dziewcząt też. Ale jak też wiele razy pisałam , chłopcy to są marne miki , przy fantazji suczek :loveu: i jest taki okres w cieczce , że chłopcy się tymi dziwkami brzydzą. I co ciekawe , zboczone są kopiowane macice ... Cieczki to są takie dość trudne chwile , w moim leśnym życiu. Na szczęście dziewczęta z ekologicznymi macicami , się synchronizują i te cudowne dni przeżywają niemal jednocześnie. Quote
Amber Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Ahahaha :evil_lol: Poprawiłyście mi humor :grins: Staram się najlepiej jak potrafię wytłumaczyć czemu nie widzę, różnicy w rzucie frisbee na polu, a na zawodach ale widzę, że nie trafia :lol: Problemem tu jest myślę wyprany mózg przez innych co się lubują w chodzeniu w zaparte. Jestem dziwnym przypadkiem, bo potrafię się przyznać, że mój pies nie ma psychiki do sportów obronnych. Wiecie co to znaczy w "środowisku"? Stos i widły :diabloti: Quote
motyleqq Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 to jest w sumie dziwne. dla mnie to dość oczywiste, że nie każdy przedstawiciel danej rasy ma predyspozycje zostać mistrzem świata... Quote
Vectra Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Amber napisał(a):Ahahaha :evil_lol: Poprawiłyście mi humor :grins: Staram się najlepiej jak potrafię wytłumaczyć czemu nie widzę, różnicy w rzucie frisbee na polu, a na zawodach ale widzę, że nie trafia :lol: ja się od ponad roku nie mogę dowiedzieć , jaka to jest różnica. Rzucać psu aport pod domem , a na zawodach :evil_lol: czytam Cię na obróżkach hahahaah , leże i kwicze. A jak myślisz kto ma większego filutka ? staffik czy amstaff ? Quote
asiak_kasia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Vectra napisał(a):ja się od ponad roku nie mogę dowiedzieć , jaka to jest różnica. Rzucać psu aport pod domem , a na zawodach :evil_lol: czytam Cię na obróżkach hahahaah , leże i kwicze. A jak myślisz kto ma większego filutka ? staffik czy amstaff ? No przeca, że stafior! :diabloti: Bozia mu oddała cm, jakich we wzroście mu zabrakło :evil_lol: Quote
Flea_mbb Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dobrry:cool1: [quote name='Rinuś']sprzedać Jariego! :diabloti: i wziąć dobka z ogonem i uszami i maszerować na IPO sripo! Uszasty bardziej pasuje na polowania niż na IPO:eviltong: Quote
Amber Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Vectra napisał(a):ja się od ponad roku nie mogę dowiedzieć , jaka to jest różnica. Rzucać psu aport pod domem , a na zawodach :evil_lol: czytam Cię na obróżkach hahahaah , leże i kwicze. A jak myślisz kto ma większego filutka ? staffik czy amstaff ? Na obrożach było zacnie, od tego się zaczęła dyskusja z gops tutaj. Widziałaś tę fotkę szczeniaka ASTa i staffika, że niby takie same? :evil_lol: Flea_mbb napisał(a):Dobrry:cool1: Uszasty bardziej pasuje na polowania niż na IPO:eviltong: A dobry :) Jak komuś pasują uszaste to niech je sobie ma, tak samo mogę je nazywać gończymi, jak ktoś mi wmawiać, że mam psa tylko dla wyglądu :p Quote
Aleks89 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Szef wrócił:diabloti:Klękać i bić pokłony:lol: Quote
asiak_kasia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Aleks89 napisał(a):Szef wrócił:diabloti:Klękać i bić pokłony:lol: Żałuj, że Cię nie było, Amber tutaj batalie toczyła biedna Szpanerka, co ma psa tylko dla wyglądu :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 no, strasznie dużo Cię ominęło Oluś, ale na wątek o kopiowaniu jeszcze warto zajrzeć :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jestem na bieżąco :P I z gopsową i innymi tematami.:diabloti:Na tablecie czytałem ,ale pisać mi sie na tym nie chce ,bo szlag może trafić. Quote
motyleqq Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Aleks89 napisał(a):Jestem na bieżąco :P I z gopsową i innymi tematami.:diabloti:Na tablecie czytałem ,ale pisać mi sie na tym nie chce ,bo szlag może trafić. aa to Ty taki nowoczesny :diabloti: Quote
Amber Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Aleks89 napisał(a):Jestem na bieżąco :P I z gopsową i innymi tematami.:diabloti:Na tablecie czytałem ,ale pisać mi sie na tym nie chce ,bo szlag może trafić. To jakaś duża ta tableta musiała być... Hehe ale suchar :eviltong: Jak to cię szlag trafiał? Toż to rozrywka lepsza od niedzielnego kina :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dogo jest lepsze niż posiedzenie sejmu :loveu: Quote
Aleks89 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Amber-pisać mi sie nie chciało ,bo sie na tablecie do dupy pisze.A nie ,że rozrywka zła:evil_lol: Quote
Amber Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 A, fakt, nie doczytałam... Już się przestraszyłam, że ci ikry braknie :eviltong: Quote
Aleks89 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Mi tam jaj nie braknie nigdy:diabloti:I ostatnio nawet chyba pracują na akord:lol: Quote
asiak_kasia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 :roflt::roflt: czytanie dogo w pracy, grozi niekontrolowanymi wybuchami śmiechu. Musisz mojemu facetowi kilku porad chyba udzielić, a propo tej pracy na akord :diabloti: Quote
Aleks89 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Im częściej tym większa praca im większa praca i rzadziej tym więcej wylatuje:diabloti:Narządy nieużywane zanikają:evil_lol: Quote
BBeta Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Amber napisał(a):Jak komuś pasują uszaste to niech je sobie ma, tak samo mogę je nazywać gończymi, jak ktoś mi wmawiać, że mam psa tylko dla wyglądu :p To porównanie niekopiowanego dobermana do gończego staje się powoli nudne :diabloti: Swoją drogą, gończy polski jest ładniejszy od niejednego klockowatego dobermana :diabloti: Nie tylko naturalnego :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Vectra'] czytam Cię na obróżkach hahahaah , leże i kwicze. A jak myślisz kto ma większego filutka ? staffik czy amstaff ? dopiero? to Ty zacofana jesteś :diabloti: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Rinuś']dopiero? to Ty zacofana jesteś :diabloti: Bo ja nie czytuje wszystkiego na tym zacnym forum :diabloti: ten gościu jest ekstra https://www.youtube.com/user/paei100 a jakie fajne przepisy :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Vectra napisał(a):Dodaj w mieście spacerów , co by słomę z łap poodklejały , tfu MECH. mówisz 2 godziny , to daje 16 godzin na dobę , dojazd do miasta to ok jednej godziny w korkach .. w jedną stronę ... czyli daje nam kolejne 16 godzin. 32 godziny spacerów na dobę. Od jutra zacznę praktykować. Bo Ty źle liczysz. Bierzesz WSZYSTKIE do samochodu i wyprowadzasz po kolei. Reszta czeka. :lol: Amber napisał(a):To jakaś duża ta tableta musiała być... Hehe ale suchar :eviltong: Amber... Sucho aż popić musiałam. :diabloti: Quote
Vectra Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Bo Ty źle liczysz. Bierzesz WSZYSTKIE do samochodu i wyprowadzasz po kolei. Reszta czeka. :lol: Ty to masz łeb :loveu: czyli daje to jakieś 8 godzin siedzenia w samochodzie każdego psa. Rewelacja , szczególnie w mrozy :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Vectra']Ty to masz łeb :loveu: czyli daje to jakieś 8 godzin siedzenia w samochodzie każdego psa. Rewelacja , szczególnie w mrozy :evil_lol: i własnie po to się pieseczki tuczy :diabloti: ale wy jestescie nieuswiadomione...tyle lat na dogo i zero postepu, no zero...:shake: Quote
Recommended Posts