Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KURZA MELODIA - jak jest w mordę dziś zimno :angryy:

Motylku , robaczku ... kennel klatka , kastracja chemiczna , wspomaganie słowne - ale bywa niefajnie , czasem daje upust swojej miłości do chłopców ... na moim wątku. Do dziewcząt też.
Ale jak też wiele razy pisałam , chłopcy to są marne miki , przy fantazji suczek :loveu: i jest taki okres w cieczce , że chłopcy się tymi dziwkami brzydzą. I co ciekawe , zboczone są kopiowane macice ...

Cieczki to są takie dość trudne chwile , w moim leśnym życiu. Na szczęście dziewczęta z ekologicznymi macicami , się synchronizują i te cudowne dni przeżywają niemal jednocześnie.

Posted

Ahahaha :evil_lol: Poprawiłyście mi humor :grins:

Staram się najlepiej jak potrafię wytłumaczyć czemu nie widzę, różnicy w rzucie frisbee na polu, a na zawodach ale widzę, że nie trafia :lol:

Problemem tu jest myślę wyprany mózg przez innych co się lubują w chodzeniu w zaparte. Jestem dziwnym przypadkiem, bo potrafię się przyznać, że mój pies nie ma psychiki do sportów obronnych. Wiecie co to znaczy w "środowisku"? Stos i widły :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Ahahaha :evil_lol: Poprawiłyście mi humor :grins:

Staram się najlepiej jak potrafię wytłumaczyć czemu nie widzę, różnicy w rzucie frisbee na polu, a na zawodach ale widzę, że nie trafia :lol:

ja się od ponad roku nie mogę dowiedzieć , jaka to jest różnica.
Rzucać psu aport pod domem , a na zawodach :evil_lol:

czytam Cię na obróżkach hahahaah , leże i kwicze.
A jak myślisz kto ma większego filutka ? staffik czy amstaff ?

Posted

Vectra napisał(a):

No przeca, że stafior! :diabloti: Bozia mu oddała cm, jakich we wzroście mu zabrakło :evil_lol:

Posted

Dobrry:cool1:

[quote name='Rinuś']sprzedać Jariego! :diabloti: i wziąć dobka z ogonem i uszami i maszerować na IPO sripo!

Uszasty bardziej pasuje na polowania niż na IPO:eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):

Na obrożach było zacnie, od tego się zaczęła dyskusja z gops tutaj.

Widziałaś tę fotkę szczeniaka ASTa i staffika, że niby takie same? :evil_lol:

Flea_mbb napisał(a):
Dobrry:cool1:

Uszasty bardziej pasuje na polowania niż na IPO:eviltong:

A dobry :)

Jak komuś pasują uszaste to niech je sobie ma, tak samo mogę je nazywać gończymi, jak ktoś mi wmawiać, że mam psa tylko dla wyglądu :p

Posted

Aleks89 napisał(a):
Jestem na bieżąco :P I z gopsową i innymi tematami.:diabloti:Na tablecie czytałem ,ale pisać mi sie na tym nie chce ,bo szlag może trafić.

aa to Ty taki nowoczesny :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Jestem na bieżąco :P I z gopsową i innymi tematami.:diabloti:Na tablecie czytałem ,ale pisać mi sie na tym nie chce ,bo szlag może trafić.

To jakaś duża ta tableta musiała być... Hehe ale suchar :eviltong:

Jak to cię szlag trafiał? Toż to rozrywka lepsza od niedzielnego kina :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Jak komuś pasują uszaste to niech je sobie ma, tak samo mogę je nazywać gończymi, jak ktoś mi wmawiać, że mam psa tylko dla wyglądu :p

To porównanie niekopiowanego dobermana do gończego staje się powoli nudne :diabloti:

Swoją drogą, gończy polski jest ładniejszy od niejednego klockowatego dobermana :diabloti: Nie tylko naturalnego :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']

dopiero? to Ty zacofana jesteś :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Dodaj w mieście spacerów , co by słomę z łap poodklejały , tfu MECH.

mówisz 2 godziny , to daje 16 godzin na dobę , dojazd do miasta to ok jednej godziny w korkach .. w jedną stronę ... czyli daje nam kolejne 16 godzin. 32 godziny spacerów na dobę. Od jutra zacznę praktykować.

Bo Ty źle liczysz. Bierzesz WSZYSTKIE do samochodu i wyprowadzasz po kolei. Reszta czeka. :lol:

Amber napisał(a):
To jakaś duża ta tableta musiała być... Hehe ale suchar :eviltong:

Amber... Sucho aż popić musiałam. :diabloti:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Bo Ty źle liczysz. Bierzesz WSZYSTKIE do samochodu i wyprowadzasz po kolei. Reszta czeka. :lol:

Ty to masz łeb :loveu:
czyli daje to jakieś 8 godzin siedzenia w samochodzie każdego psa. Rewelacja , szczególnie w mrozy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ty to masz łeb :loveu:
czyli daje to jakieś 8 godzin siedzenia w samochodzie każdego psa. Rewelacja , szczególnie w mrozy :evil_lol:

i własnie po to się pieseczki tuczy :diabloti: ale wy jestescie nieuswiadomione...tyle lat na dogo i zero postepu, no zero...:shake: