Aleksa. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Lucky. napisał(a):co to jest za piosenka w tym filmiku pierwszym ze spaceru / ;d nie mam jak zrobic znaku zapytania bo shift mi nie dziala .... Simple Plan-Jump.;) Quote
Tyna21 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja dzisiaj siedziałam na uczelni od rana do 18....Patrzyłam ciągle za okno i myślałam, że szlag mnie trafi nooo :D Pogoda u nas też była piękna, idealna na dłuuugi spacer z psem i aparatem ;) Quote
omry Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja bym temu kagańcowi nie ufała :evil_lol: Quote
Amber Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']No co musiał dzisiaj odpoczywać :lol: Wieczorem trochę odżył i lepiej skakał ;) [quote name='Aleks89']Faktycznie Jarek jest nieźle przełysiały na bokach.:shake:Może to doberman wersja bezwłosa?I dopiero ewoluuje do całkowitej łysości?:evil_lol: Cortina w kagańcu wymiata:lol: Taaaa wygląda jakby go ktoś papierem ściernym skrobał... Wybieramy się do dermatologa niedługo... [quote name='vege*']Rozmiar kagańca idealny:roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Vectra']http://i.imgur.com/g8jOA.jpg :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Talucha']http://i.imgur.com/g8jOA.jpg to się nazywa dobrze dopasowany kaganiec, pies może spokojnie ziać pełnym pyskiem :diabloti: Co nie? Tak myślałam, że zamówiłam odpowiedni rozmiar :lol: [quote name='Tyna21']Ja dzisiaj siedziałam na uczelni od rana do 18....Patrzyłam ciągle za okno i myślałam, że szlag mnie trafi nooo :D Pogoda u nas też była piękna, idealna na dłuuugi spacer z psem i aparatem ;) To ostatni taki ładny dzień był, przynajmniej u mnie... Przyszły weekend zimno i śnieg :angryy: [quote name='omry']Ja bym temu kagańcowi nie ufała :evil_lol: Czemu? Moim zdaniem jest idealny :razz: Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Sieeeeeeem :grins: Dawno nie było zdjęć Cortiny, to wstawię :loveu: :mdleje: Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Aleks89 napisał(a):Niewiele jej brakuje:diabloti: Obstawiam, że jakieś 20 kilo :evil_lol: Nie no, ale to jest masakra... Ja znałam takiego jamniora, który ciągnął brzuchem po ziemi. Zresztą podobnie jak pańcia :shake: Quote
betty_labrador Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 o kaganiec dla jamnika- wersja nowoczesna- nikt sie nie czepnie :diabloti: Lucky a mozesz masz klawiature ekranową? :D haha cortina no niezle sie najadlaś -myslala ze jest dobkiem :D Quote
Aleks89 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 A&L napisał(a):Obstawiam, że jakieś 20 kilo :evil_lol: Nie no, ale to jest masakra... Ja znałam takiego jamniora, który ciągnął brzuchem po ziemi. Zresztą podobnie jak pańcia :shake: Na yt są filmiki z nim.Teraz jest na diecie zażywa ruchu na dworze i jest troche mniejszy. Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Aleks89 napisał(a):Na yt są filmiki z nim.Teraz jest na diecie zażywa ruchu na dworze i jest troche mniejszy. Ruchu? W sensie, że schodzi z 1 piętra po schodach, siku, sraka i z powrotem? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Tamtym właścicielom został odebrany.I teraz przebywa o ile dobrze zrozumiałem w DT gdzie ma schudnąć i zacząć wyglądać jak jamnik. http://www.youtube.com/watch?v=OVqtrNxAyUI Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Aleks89 napisał(a):Tamtym właścicielom został odebrany.I teraz przebywa o ile dobrze zrozumiałem w DT gdzie ma schudnąć i zacząć wyglądać jak jamnik. http://www.youtube.com/watch?v=OVqtrNxAyUI Ja *******e, masakra :crazyeye: Quote
Amber Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Łohoho widzę humorek od rana doskonały u niektórych :eviltong: A serio, to jak Cortina czasem pójdzie do ogrodu TŻ na zwiady i akurat babcia wyrzuci więcej na kompost to wygląda potem podobnie :evil_lol: Ciekawe, że innego psa taka tusza by zabiła na miejscu, a jamnik nadal chodzi :diabloti: :lol: Amerykanie za to od razu podchwycili temat i zrobili z niej atrakcję, niby w dobrym celu, ale zawsze ;) Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Niektóre psy moją tendencje do tycia i tyle, podobnie jak ludzie. Moja Lena też powinna ciut zrzucić, ale ni chu chu nie da rady i już. Nawet w wakacje jak przy rowerze latała i ogólnie miała więcej ruchu, to nic nie dało. A dawki pokarmowe je mniejsze, niż powinna. Zdrowa jest, bo badam ją regularnie i wszystko gra. Taka już jest i tyle. Ale ten jamnik :shake: Biedny, ale mimo wszystko na filmiku wygląda na energicznego psiaka ;) Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Vectra napisał(a):ten jamnior waży 77 kg ? :razz: Coś Ty, tylko 35 ;) Quote
gops Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Vectra napisał(a):ten jamnior waży 77 kg ? :razz: chyba 77 trzeba podzielic na pół bo to nie kg tylko pound :lol: Quote
Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 oglądałam bez dźwięku ;) kurna ale i 35 kg , to Lalka nie waży :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Eris też nie... Masakra! A kaganiec dla jamnika idealny. :lol: Quote
Amber Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Buuu... A czemu nikt nie pogromił, że męczę pieska dla uciechy? :placz: :evil_lol: Dziś zmieniłam rytuał głupia i zapłaciłam za to... Zwykle jamnice idą pierwsze na spacer, a dopiero potem Jarhead... No to dziś Jari poszedł pierwszy, a Finka z zemsty zlała mu się na materacyk :diabloti: Wredna, durna, stara suka :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Amber napisał(a):Buuu... A czemu nikt nie pogromił, że męczę pieska dla uciechy? :placz: :evil_lol: Dziś zmieniłam rytuał głupia i zapłaciłam za to... Zwykle jamnice idą pierwsze na spacer, a dopiero potem Jarhead... No to dziś Jari poszedł pierwszy, a Finka z zemsty zlała mu się na materacyk :diabloti: Wredna, durna, stara suka :evil_lol: Mój jamnik jak przychodzili gości i zamykaliśmy go w pokoju ,albo kuchni to szczał ,srał tyle razy ile mu starczyło.:evil_lol:Ktos przyszedł odczytać licznik i był zamkniety to wylał wszystko co w sobie miał.:lol:Urocze jamniczki ino kula w łeb. Quote
betty_labrador Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 o kurde jamnik 35 lg :-o To Tosca waży 26,6 :P a najgrubiej po przytyciu tylko 30 :eviltong: gdzie on to zmieścił :lol: Quote
betty_labrador Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 jamnikowi nic nie jest- poprostu musza mu nogi wyrosnąć dłuższe :diabloti: Quote
Recommended Posts