Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 omry napisał(a):Świetny spacer :) Aż miło się ogląda :) Dzięki :) A tu jeszcze mój filmik ;) Pokazujący nasze grzeczne psy :loveu: :lol: [video=youtube;K9uBZFij8Qs]http://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=K9uBZFij8Qs&gl=PL[/video] Quote
WATACHA Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jari najgrzeczniejszy ;). Fajny spacer, wesoło chyba było.Apetyczny ten glut Jariego. Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 nie wiedziałam, że jesteśmy nagrywane.:lol: a z początkowych gonitw psów jak jeszcze same byłyśmy tylko jedna fotka wyraźna wyszła ? :( Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 motyleqq napisał(a):no przecież na tym polega zaklinanie piesków :cool3: chyba że jest się Millanem, to wtedy polega na 'kszksz' :evil_lol: no Jariego nie trzeba zaklinać -sam sie zaklina :P Amber napisał(a):Dzięki :) To są stabilizatory i nie noszę ich na co dzień ;) Założyłam je dziś bo wiedziałam, że będę się znajdować w pobliżu 4 dużych psów biegających luzem :lol: One mają po bokach metalowe wstawki, które chronią kolano w razie uderzenia. Poza tym przydają się przy dłuższych wędrówkach, odciążają stawy i zrzucają większą pracę na mięśnie nóg niż na same kolana. Dzięki nim dziś prawie nie czułam, że mnie boli operowane kolano, a potrafi czasem dać w kość... Czy drogie takie nakolanniki? i czy mozna je tak poprostu kupić? bez recepty? filmik fajny ale czemu bez muzyczki z przytupem :diabloti: Quote
Victoria Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 hahaha te ostatni filmik to pewnie na sam koniec jak juz nie miały siły biegać co??:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Victoria napisał(a):hahaha te ostatni filmik to pewnie na sam koniec jak juz nie miały siły biegać co??:evil_lol: to było już po ok. 2 h spaceru :razz: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='WATACHA']Jari najgrzeczniejszy ;). Fajny spacer, wesoło chyba było.Apetyczny ten glut Jariego. No Jariego się nie da zgubić, no i się nie oddala za bardzo nigdy. Bo po co? Co niby samemu ma robić? :eviltong: Glucik jest z podjarki na patyczek ;) [quote name='Aleksandra95']nie wiedziałam, że jesteśmy nagrywane.:lol: a z początkowych gonitw psów jak jeszcze same byłyśmy tylko jedna fotka wyraźna wyszła ? :( Ha! Paparazzi ;) Wszystko co mam wkleję ci do twojej galerii jeszcze. Gnioty totalusy :lol: [quote name='betty_labrador']no Jariego nie trzeba zaklinać -sam sie zaklina :P Czy drogie takie nakolanniki? i czy mozna je tak poprostu kupić? bez recepty? filmik fajny ale czemu bez muzyczki z przytupem :diabloti: Stabilizatory można kupić w sklepach ze sprzętem rehabilitacyjnym, w necie albo ja ten czarny nabyłam w Tchibo ;) Ceny są zależne od wypaśności stabilizatora, od kilkudziesięciu złotych do kilkuset nawet. Tutaj masz np. ich trochę: http://www.gortomed.pl/ortezy_staw_kolanowy.php Muzyczki ni ma, bo na pół minuty filmu nie trzeba chyba, a poza tym tak ładnie się wydzieracie :evil_lol: [quote name='Victoria']hahaha te ostatni filmik to pewnie na sam koniec jak juz nie miały siły biegać co??:evil_lol: [quote name='Aleksandra95']to było już po ok. 2 h spaceru :razz: Jari do końca miał energię :evil_lol: Quote
Victoria Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to było już po ok. 2 h spaceru :razz: no i to wszystko wyjaśnia :eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dzieki za porade ;) ja mialam w marcu zwichniete kolano, miesiąc nie moglam sie normalnie poruszac, tylko kule plus bandaż elastyczny. Masakra. No pytam o muzyke bo sie wydzieramy :P Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Mogą być niewyraźnie ale czasem są fajne miny psów :diabloti: Quote
Amber Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 A dziś jak na złość piękna pogoda była :diabloti: Ale Jari miał zniżkę formy po wczorajszym spacerze, nie chciało mu się skakać za frisbee za bardzo :lol: Quote
FredziaFredzia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_0135.jpg świetne zdjęcie, żaba. ;) Quote
Amber Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 A jakby się ktoś zastanawiał nad kagańcem dla jamnika, to najlepiej brać fizjologa doberman pies. 100% bezpieczeństwa :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No co musiał dzisiaj odpoczywać :lol: Quote
Aleks89 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Faktycznie Jarek jest nieźle przełysiały na bokach.:shake:Może to doberman wersja bezwłosa?I dopiero ewoluuje do całkowitej łysości?:evil_lol: Cortina w kagańcu wymiata:lol: Quote
vege* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Rozmiar kagańca idealny:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 http://i.imgur.com/g8jOA.jpg :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Talucha Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 http://i.imgur.com/g8jOA.jpg to się nazywa dobrze dopasowany kaganiec, pies może spokojnie ziać pełnym pyskiem :diabloti: Quote
Lucky. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 co to jest za piosenka w tym filmiku pierwszym ze spaceru / ;d nie mam jak zrobic znaku zapytania bo shift mi nie dziala .... Quote
Korenia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Lucky. napisał(a):co to jest za piosenka w tym filmiku pierwszym ze spaceru / ;d nie mam jak zrobic znaku zapytania bo shift mi nie dziala .... Masz kopiuj sobie XDXD "?????" Quote
Recommended Posts