Naklejka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 U nas też ciemno, mglisto i zimno jest, muszę już rękawiczki na spacer zabierać... :roll: A zdjęcia wcale nie są złe ;) Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Amber napisał(a):Spacerek sympatyczny, trzeba bedzie powtorzyc na pewno :) Najlepiej na wiosne :diabloti: jak slonko wyjdzie to beda bardzo ladne fotki ;) Bo te to serio, tylko usiasc i plakac :eviltong: A foty szybko, bo TZ poszedl robic makaron :lol:, wiec mialam czas zeby je przejrzeć i wstawic od razu. BARF juz byl jak Tosca znalazla racice :evil_lol: Foty mozna pożyczać bez obaw ;) etam spacer można powtorzyc predzej niz na wiosne :D w zime jest fantastycznie :) i jak nie ma mgły :P a mówiłaś że TY bedziesz robić makaron hehe. Ja juz zjadłam miche surowych utartych warzyw , a teraz makaron z jakaś sojowa potrawka :D i nadal sie nie najadłam :/ chyba zaraz cos jeszcze sobie zrobie :D Quote
Vectra Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 betty_labrador napisał(a): a mówiłaś że TY bedziesz robić makaron hehe. Ja juz zjadłam miche surowych utartych warzyw , a teraz makaron z jakaś sojowa potrawka :D i nadal sie nie najadłam :/ chyba zaraz cos jeszcze sobie zrobie :D schabowego :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Vectra napisał(a):schabowego :diabloti: nie mogę- zostawiłam dla psów na BARFa :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 betty_labrador napisał(a):nie mogę- zostawiłam dla psów na BARFa :evil_lol: psom daj warzywa , dziś niedziela , dzień mięsny !!! :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Vectra napisał(a):psom daj warzywa , dziś niedziela , dzień mięsny !!! :diabloti: to maja jesc warzywa? :D Quote
FredziaFredzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Sobie schabowego odmówi a psom da... Prawdziwa miłośniczka. :diabloti: Fajny spacer, a widzę że się Jariego chciałaś pozbyć ale pociąg nie nadjechał? Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Naklejka']U nas też ciemno, mglisto i zimno jest, muszę już rękawiczki na spacer zabierać... :roll: A zdjęcia wcale nie są złe ;) No, Betty dziś załowała, że zapomniała ich wziąć ;) [quote name='betty_labrador']etam spacer można powtorzyc predzej niz na wiosne :D w zime jest fantastycznie :) i jak nie ma mgły :P a mówiłaś że TY bedziesz robić makaron hehe. Ja juz zjadłam miche surowych utartych warzyw , a teraz makaron z jakaś sojowa potrawka :D i nadal sie nie najadłam :/ chyba zaraz cos jeszcze sobie zrobie :D W zimie fajnie ale ziiiimnooo :lol: Ja zmarzluch jestem okropny ;) Ja opierdzeliłam miche makaronu ;) Nic jednak nie robi na apetyt tak dobrze, jak "maly" spacerek :lol: [quote name='FredziaFredzia']Sobie schabowego odmówi a psom da... Prawdziwa miłośniczka. Fajny spacer, a widzę że się Jariego chciałaś pozbyć ale pociąg nie nadjechał? Jechał ale sie spoznil :( :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 O amber dzięki tej fotce pociągu wreszcie wiem skąd on jedzie ! :lol: zawsze mnie to zastanawiało.:):):) Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 No widzisz? A sie smialysmy, ze TZ robil zdjecia niepotrzebnym rzeczom :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Amber napisał(a):No widzisz? A sie smialysmy, ze TZ robil zdjecia niepotrzebnym rzeczom :evil_lol: tak hahahah :evil_lol: a Ty masz fb ? :lol: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Moze ktos jeszcze swoj samochod rozpozna? :evil_lol: Nie mam FB ;) Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 i samochodu fota ? no popatrz :lol: a ok. :D Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Sobie schabowego odmówi a psom da... Prawdziwa miłośniczka. :diabloti: Fajny spacer, a widzę że się Jariego chciałaś pozbyć ale pociąg nie nadjechał? no ba, co jak co, ale psy głodować nie będą :P ja to mogę -dlatego taka chuda jestem hahah. :P Amber napisał(a):No, Betty dziś załowała, że zapomniała ich wziąć ;) W zimie fajnie ale ziiiimnooo :lol: Ja zmarzluch jestem okropny ;) Ja opierdzeliłam miche makaronu ;) Nic jednak nie robi na apetyt tak dobrze, jak "maly" spacerek :lol: Jechał ale sie spoznil :( :evil_lol: przez chwile zalowalam, bo tak to nie bylo tak źle :D O rety jakbys widziala nasze spacery w zimie przy minus 20 daleko chodzilysmy , uda zamarazaja ale co tam- spacer jest - kolejne poświęcenie dla psów :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):O amber dzięki tej fotce pociągu wreszcie wiem skąd on jedzie ! :lol: zawsze mnie to zastanawiało.:):):) o nieźle z tym pociagiem, ale wyglada na osobowy- węgla tym raczej nie wożą :diabloti: a te części samochodu to od 2 lat leza jak nie dłużej :P Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 No właśnie ja nie znoszę uczucia zamarzających nóg :evil_lol: Pociągiem wożą tłuszcz jak widać :eviltong: Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 cudne fotki :loveu: maja swój urok :loveu: a Ty to juz zawsze bedziesz musiała nosic te " nakolanniki " ??:roll: Quote
anetta Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 A gdzie byłyście? Bardzo fany spacerek :) Quote
gops Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 zazdrościmy wspólnych spacerów :) Dora jaka wielka prawie jak Jari .:lol: Quote
eria Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9919-1.jpg oo było spotkanko ! :) pięknie wszyscy pozują! Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 haha tak tłuszcz wożą :P ludzkie sadło hahha. U mnie spotkanie było na polach i lasach :) Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 filmik: nagrania: Betty,zdjęcia Amber sklejka :diabloti: ja :lol: [video=youtube;LY1giXylT5E]http://www.youtube.com/watch?v=LY1giXylT5E&feature=youtu.be[/video] Quote
motyleqq Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_9847-1.jpg a Ty Amber czemu nie zaklinasz swojego pieska tak jak dziewczyny? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='motyleqq']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_9847-1.jpg a Ty Amber czemu nie zaklinasz swojego pieska tak jak dziewczyny? :evil_lol: moja poczuła akurat tutaj że wyciągam śmierdzące jelita :D to przylazła.:diabloti: Quote
motyleqq Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):moja poczuła akurat tutaj że wyciągam śmierdzące jelita :D to przylazła.:diabloti: no przecież na tym polega zaklinanie piesków :cool3: chyba że jest się Millanem, to wtedy polega na 'kszksz' :evil_lol: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='dOgLoV']cudne fotki :loveu: maja swój urok :loveu: a Ty to juz zawsze bedziesz musiała nosic te " nakolanniki " ??:roll: Dzięki :) To są stabilizatory i nie noszę ich na co dzień ;) Założyłam je dziś bo wiedziałam, że będę się znajdować w pobliżu 4 dużych psów biegających luzem :lol: One mają po bokach metalowe wstawki, które chronią kolano w razie uderzenia. Poza tym przydają się przy dłuższych wędrówkach, odciążają stawy i zrzucają większą pracę na mięśnie nóg niż na same kolana. Dzięki nim dziś prawie nie czułam, że mnie boli operowane kolano, a potrafi czasem dać w kość... [quote name='anetta']A gdzie byłyście? Bardzo fany spacerek :) W Radzyminie :) [quote name='gops']zazdrościmy wspólnych spacerów :) Dora jaka wielka prawie jak Jari .:lol: Ja też sobie zazdroszczę, to pierwszy spacer z psami od jakiegoś roku chyba dla Jariego ;) Dorka jest kawał baby ;) dużo większa niż Tizzy. [quote name='eria']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_9919-1.jpg oo było spotkanko ! :) pięknie wszyscy pozują! Przez kilka sekund udało się je unieruchomić do zdjęcia :lol: =filmik: nagrania: Betty,zdjęcia Amber sklejka :diabloti: ja :lol: http://www.youtube.com/watch?v=LY1giXylT5E&feature=youtu.be Super film :multi: Nawet Jari i jego :evil_lol:"kangurek" jest uwieczniony [quote name='motyleqq']http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_9847-1.jpg a Ty Amber czemu nie zaklinasz swojego pieska tak jak dziewczyny? :evil_lol: Bo Jari zaklinał w tym czasie mojego TŻ (0:47 na filmie) żeby mu rzucał nieobecne frisbee albo patyk... Albo w ogóle, żeby coś robić, no bo jak to można tak stać i się nudzić :lol: Quote
Recommended Posts