Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja tam bym mu się dał poszarpać jak reksio szynke:diabloti:Szczególnie w fazie środkowej.
Mój kuzyn wygląda jak faza 3 ,robi właśnie drugi kierunek studiów:)Amstafa też ma:razz:A jest mega inteligentnym ,łagodnym i fajnym człowiekiem.I takie teksty "spadek komórek mózgowych" krzywdzi wiele osób.
A jego dziewczyna to stereotypowa blachara ,platyna ,solara ,tipsy itd. I też 2kierunki + jest obłędnie sympatyczna.
I mówię to ja OLUŚ który 90% mojej rodziny zagazował i patrzył przez szybkę jak padają:diabloti:

Posted

Ten koleś jest ewidentnie na sterydach. Nie ma w ogóle siły, za to jest napompowany jak balon. Lubię umięśnionych facetów, ale naturalnie, a nie naszprycowanych jakimś gównem.

Na środkowym obrazku wygląda OK, na ostatnim zaś przeszedł na ciemną stronę mocy.

A dla mnie branie sterydów jest oznaką braku mózgu.

Posted

To Ci powiem ,że mój kuzynek od 16roku życia ćwiczy kilka razy w tyg. Sterydów nie bierze i nie brał ,bo on jest taki powiedzmy delikatnie troszkę ciotowaty i bardzo ,ale to bardzo grzeczny.I wygląda identycznie ,a może nawet jest większy.
Jak z foty widzisz takie rzeczy to podziwiam.
Aż szkoda ,że Mareczek nie ma fejsa ,bo zobaczyłabyś kogos kto dietą ,siłką i odżywkami zrobił z siebie takiego pakera.

Posted

Amber napisał(a):
Ten koleś jest ewidentnie na sterydach. Nie ma w ogóle siły, za to jest napompowany jak balon. Lubię umięśnionych facetów, ale naturalnie, a nie naszprycowanych jakimś gównem.

Na środkowym obrazku wygląda OK, na ostatnim zaś przeszedł na ciemną stronę mocy.

A dla mnie branie sterydów jest oznaką braku mózgu.

Dokładnie :klacz:
Napompowany facet nie robi dobrego wrażenia. Moim zdaniem wygląda śmiesznie.
Sama znam jednego takiego konkretnego. Od kilku lat na sterydach, by dupy rwać :razz: Co z tego, że i pogadać się da o wszystkim i sympatyczny, skoro debila z siebie robi? :)

Posted

Aleks89 napisał(a):
To Ci powiem ,że mój kuzynek od 16roku życia ćwiczy kilka razy w tyg. Sterydów nie bierze i nie brał ,bo on jest taki powiedzmy delikatnie troszkę ciotowaty i bardzo ,ale to bardzo grzeczny.I wygląda identycznie ,a może nawet jest większy.
Jak z foty widzisz takie rzeczy to podziwiam.
Aż szkoda ,że Mareczek nie ma fejsa ,bo zobaczyłabyś kogos kto dietą ,siłką i odżywkami zrobił z siebie takiego pakera.

Tu nie chodzi o wielkość tylko o napompowanie tych mięśni. To można zobaczyć ze zdjęcia. Najlepsze jest to, że ci kolesie nie mają w ogóle siły, są ociężali i wyglądają jakby zaraz mieli odlecieć.

Posted

Amber napisał(a):
Tu nie chodzi o wielkość tylko o napompowanie tych mięśni. To można zobaczyć ze zdjęcia. Najlepsze jest to, że ci kolesie nie mają w ogóle siły, są ociężali i wyglądają jakby zaraz mieli odlecieć.

Mi też się tak kojarzą, albo jakby te baloniki na ramionach miały za chwilę pęknąć. ;)

Posted

No dobra Olek, ale Twój kuzynek ile ma lat, ile mu zajęło osiągnięcie tego?
Na zdjęciu ten chłopak za dużo się nie postarzał, a naturalnie nie da się tak szybko.Tak mi się wydaje, dla mnie również wygląda śmiesznie.

Posted

Zaczął w wieku 16 teraz ma 25lat.regularne ćwiczenia ,dieta i posiłki z zegarkiem w ręki + odżywki.I wygląda jak pudzian ,jest twardy jak skała itd. A z charakteru anioł z aureolką ,a jego Astka anioł x 100.

Posted

No właśnie, dzięki pracy, zawzięciu itp przez taki okres czasu można wiele osiągnąć i to się chwali.Ja lubię umięśnionych, ale taki do pewnego stopnia, potem mnie to już nie rajcuje ;)

Posted

A Marek tez z twarzy nie wiele się zmienił od X lat więc nie warto oceniać ,ze ktoś bierze sterydy.On jest starszy ode mnie ,a wizualnie ja wyglądam na przynajmniej 5lat więcej od niego.

Posted

Ja mam sentyment do dobków w tym typie, bo lata 90 to w końcu moje dzieciństwo i wtedy doberman to było prawdziwe łaaał ;) Szkoda, że teraz niektóre osobniki przypominają coraz bardziej nalane kloce, z klatką jak beczka i łbem jak wiadro.

Posted

Odkopałam stare książki, ta jest chyba z 89

A ta z 83

Jakość straszna, no ale już trudno... Takie dobermany poznałam, rasa strasznie się zmieniła, dopiero teraz zwróciłam na to uwagę... :roll:

Posted

Wow, dzięki wielkie, że ci się chciało :loveu: Ja uwielbiam takie starocie :)

A teraz proszę sobie porównać psa z książki Naklejki i obecnego top repa Armaniego :p

Posted

Pies samiec jak pies, wcześniej był jakiś taki chuderlawy, teraz trend jest jak dla mnie na zbyt zwalistego samca, więc IMO fajny byłby pośredni ;) Ale ta suka z '89. dżiiiizyyyys :loveu:

Posted

a ja Wam powiem , że staffiki idą w lepszym kierunku niż były w latach 90 :)

a dobermany to czasem ze skrajności w skrajność .... straszna była moda , na takie total sarenki , aż żal było patrzeć.
Ja jak szukałam dobka , to ciężko dość było znaleźć mocniejszego zwierza. Bo coś o wzroście 60 cm i wadze 20kg , to mnie nie interesowało ;)