motyleqq Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 szkoda, że pies zatrzymał się na etapie 'najpierw masa' :diabloti: Quote
omry Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Pies fantastyczny, ale gościu zrobił z siebie, moim zdaniem, karykaturę człowieka :) Quote
Amber Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Przyrost masy mięśniowej jest w tym przypadku proporcjonalny do spadku masy komórek mózgowych :lol: Quote
Aleks89 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A ja tam bym mu się dał poszarpać jak reksio szynke:diabloti:Szczególnie w fazie środkowej. Mój kuzyn wygląda jak faza 3 ,robi właśnie drugi kierunek studiów:)Amstafa też ma:razz:A jest mega inteligentnym ,łagodnym i fajnym człowiekiem.I takie teksty "spadek komórek mózgowych" krzywdzi wiele osób. A jego dziewczyna to stereotypowa blachara ,platyna ,solara ,tipsy itd. I też 2kierunki + jest obłędnie sympatyczna. I mówię to ja OLUŚ który 90% mojej rodziny zagazował i patrzył przez szybkę jak padają:diabloti: Quote
Amber Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ten koleś jest ewidentnie na sterydach. Nie ma w ogóle siły, za to jest napompowany jak balon. Lubię umięśnionych facetów, ale naturalnie, a nie naszprycowanych jakimś gównem. Na środkowym obrazku wygląda OK, na ostatnim zaś przeszedł na ciemną stronę mocy. A dla mnie branie sterydów jest oznaką braku mózgu. Quote
Aleks89 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To Ci powiem ,że mój kuzynek od 16roku życia ćwiczy kilka razy w tyg. Sterydów nie bierze i nie brał ,bo on jest taki powiedzmy delikatnie troszkę ciotowaty i bardzo ,ale to bardzo grzeczny.I wygląda identycznie ,a może nawet jest większy. Jak z foty widzisz takie rzeczy to podziwiam. Aż szkoda ,że Mareczek nie ma fejsa ,bo zobaczyłabyś kogos kto dietą ,siłką i odżywkami zrobił z siebie takiego pakera. Quote
omry Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Amber napisał(a):Ten koleś jest ewidentnie na sterydach. Nie ma w ogóle siły, za to jest napompowany jak balon. Lubię umięśnionych facetów, ale naturalnie, a nie naszprycowanych jakimś gównem. Na środkowym obrazku wygląda OK, na ostatnim zaś przeszedł na ciemną stronę mocy. A dla mnie branie sterydów jest oznaką braku mózgu. Dokładnie :klacz: Napompowany facet nie robi dobrego wrażenia. Moim zdaniem wygląda śmiesznie. Sama znam jednego takiego konkretnego. Od kilku lat na sterydach, by dupy rwać :razz: Co z tego, że i pogadać się da o wszystkim i sympatyczny, skoro debila z siebie robi? :) Quote
Amber Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Aleks89 napisał(a):To Ci powiem ,że mój kuzynek od 16roku życia ćwiczy kilka razy w tyg. Sterydów nie bierze i nie brał ,bo on jest taki powiedzmy delikatnie troszkę ciotowaty i bardzo ,ale to bardzo grzeczny.I wygląda identycznie ,a może nawet jest większy. Jak z foty widzisz takie rzeczy to podziwiam. Aż szkoda ,że Mareczek nie ma fejsa ,bo zobaczyłabyś kogos kto dietą ,siłką i odżywkami zrobił z siebie takiego pakera. Tu nie chodzi o wielkość tylko o napompowanie tych mięśni. To można zobaczyć ze zdjęcia. Najlepsze jest to, że ci kolesie nie mają w ogóle siły, są ociężali i wyglądają jakby zaraz mieli odlecieć. Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Amber napisał(a):Tu nie chodzi o wielkość tylko o napompowanie tych mięśni. To można zobaczyć ze zdjęcia. Najlepsze jest to, że ci kolesie nie mają w ogóle siły, są ociężali i wyglądają jakby zaraz mieli odlecieć. Mi też się tak kojarzą, albo jakby te baloniki na ramionach miały za chwilę pęknąć. ;) Quote
Amber Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Obleśne to jest. Ja bym się bała takiego dotknąć, żeby go nie przekuć i żeby powietrze z niego nie uszło :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 No dobra Olek, ale Twój kuzynek ile ma lat, ile mu zajęło osiągnięcie tego? Na zdjęciu ten chłopak za dużo się nie postarzał, a naturalnie nie da się tak szybko.Tak mi się wydaje, dla mnie również wygląda śmiesznie. Quote
Aleks89 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Zaczął w wieku 16 teraz ma 25lat.regularne ćwiczenia ,dieta i posiłki z zegarkiem w ręki + odżywki.I wygląda jak pudzian ,jest twardy jak skała itd. A z charakteru anioł z aureolką ,a jego Astka anioł x 100. Quote
WATACHA Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 No właśnie, dzięki pracy, zawzięciu itp przez taki okres czasu można wiele osiągnąć i to się chwali.Ja lubię umięśnionych, ale taki do pewnego stopnia, potem mnie to już nie rajcuje ;) Quote
Aleks89 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 A Marek tez z twarzy nie wiele się zmienił od X lat więc nie warto oceniać ,ze ktoś bierze sterydy.On jest starszy ode mnie ,a wizualnie ja wyglądam na przynajmniej 5lat więcej od niego. Quote
Amber Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Jak ktoś bierze sterydy to serio to widać ;) Quote
evel Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Wracając na chwilę do dobków - http://www.akagera.pl/sekcja/arch/iga.jpg - przypomina mi moją sukę za lat jej świetności, połowa lat 90. ... A zdjęcia wyżła i dobka - gdyby nie podpalanie, to serio trudno byłoby zgadnąć który to który :roll: Quote
Amber Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Ja mam sentyment do dobków w tym typie, bo lata 90 to w końcu moje dzieciństwo i wtedy doberman to było prawdziwe łaaał ;) Szkoda, że teraz niektóre osobniki przypominają coraz bardziej nalane kloce, z klatką jak beczka i łbem jak wiadro. Quote
Naklejka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Odkopałam stare książki, ta jest chyba z 89 A ta z 83 Jakość straszna, no ale już trudno... Takie dobermany poznałam, rasa strasznie się zmieniła, dopiero teraz zwróciłam na to uwagę... :roll: Quote
Amber Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Wow, dzięki wielkie, że ci się chciało :loveu: Ja uwielbiam takie starocie :) A teraz proszę sobie porównać psa z książki Naklejki i obecnego top repa Armaniego :p Quote
Korenia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Mi się nieprzeciętnie podobała ta sunia: Quote
evel Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Pies samiec jak pies, wcześniej był jakiś taki chuderlawy, teraz trend jest jak dla mnie na zbyt zwalistego samca, więc IMO fajny byłby pośredni ;) Ale ta suka z '89. dżiiiizyyyys :loveu: Quote
Vectra Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 a ja Wam powiem , że staffiki idą w lepszym kierunku niż były w latach 90 :) a dobermany to czasem ze skrajności w skrajność .... straszna była moda , na takie total sarenki , aż żal było patrzeć. Ja jak szukałam dobka , to ciężko dość było znaleźć mocniejszego zwierza. Bo coś o wzroście 60 cm i wadze 20kg , to mnie nie interesowało ;) Quote
evel Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 A teraz dostajesz prawie że doga niemieckiego w niektórych przypadkach, zwłaszcza samca ;) Quote
Recommended Posts