omry Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 A mnie to nie rusza :lol: Smakuje? Smakuje. Więc w czym problem? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 omry napisał(a):A mnie to nie rusza :lol: Smakuje? Smakuje. Więc w czym problem? :diabloti: fuj , a moze to własnie dodaje smaku? :lol: te glutki i brudek z podłogi? :eviltong: Quote
omry Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 betty_labrador napisał(a):fuj , a moze to własnie dodaje smaku? :lol: te glutki i brudek z podłogi? :eviltong: Może :evil_lol: Quote
Tyna21 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 omry napisał(a):A mnie to nie rusza :lol: Smakuje? Smakuje. Więc w czym problem? :diabloti: Mnie też nie rusza ;) Nie wyobrażam sobie jechać z psem na wystawę nie jedząc po drodze przynajmniej 1 hot doga ze stacji, albo bez odwiedzenia maca :D Quote
Vectra Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Tyna21 napisał(a):Mnie też nie rusza ;) Nie wyobrażam sobie jechać z psem na wystawę nie jedząc po drodze przynajmniej 1 hot doga ze stacji, albo bez odwiedzenia maca :D dokładnie , tym bardziej , że na wystawach jest podłe żarcie Quote
motyleqq Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 hehe ja jakiś czas nie jadłam w żadnych takich miejscach, ale potem mi przeszło ;) wolę porządną restaurację, ale nie zawsze mnie stać, a i czasem po prostu ma się chęć na niezdrowe żarcie :evil_lol: Quote
Justa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Aleks89 napisał(a):Przepracowałem zawrotne 3miesiąc na kuchni w McD i jeden plus jest taki ,że jest mega czysto ,i wszystko jest świeże w sensie te warzywa.Wiadomo sama chemia ,ale przynajmniej nie spleśniała ,ani nie zwiotczała od całodziennego leżakowania. Najlepsza jest cebulka taka co sie daje do hamburgerów itp o tą drobną mi chodzi.To jest susz ,który wrzuca sie do wiadra zalewa wodą i powstaje świeżutka cebulka jakby dopiero pokrojona:lol: Fakt faktem, czysto jest, ale i tak nie jem w maczusiu po tym jak tam popracowałam :p Quote
Victoria Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Miałam taką faze ze jak tylko mialam kase chodziłam na cheeseburgera :loveu: kocham mc, szczegolnie shaki, nuggetsy, cheeseburgery i frytki, mcflurry tez dobre :eviltong: czytalam pare razy jak robione sa szejki i co w nich jest i nadal je lubie :evil_lol: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Bylam dzis na spacerku z Ola i Dora oraz Betty, Tosca i Tizzy... No i jeszcze TZ byl i robil zdjecia ;) Niestety foty sa tragiczne, gdyz pogoda byla do D... Mgla i ciemno... Cale szczescie nie zimno ;) Nikt nikogo nie zjadl - nuda :( :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzięki za spacer :loveu: ddam że takiego psa z taką ilości energii to ja jeszcze nigdy nie widziałam.:diabloti: Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 No kuniec, jeszcze filmik mam jakis ale to pozniej ;) Quote
betty_labrador Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dzieki za super spacerek :D bylo bardzo sympatycznie, a ta mgła taka ożeźwiająca - pomijajac to ze do fotek byle jaka. Ale aż tak tragicznie nie wyszły :) i podziwiam ze tak szybko macie fotki :D ja to sie lenie zawsze z szybkim dodaniem :D http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_9791.jpg Hasiory upolowaly flata! :D no to bedzie BARF :evil_lol: EDIT: czy mogę do siebie zapożyczyć fotki? :) Quote
Vectra Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 jak na dzisiejszą pogodę ,to fotki serio zacnie wyszły ... Quote
Amber Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Spacerek sympatyczny, trzeba bedzie powtorzyc na pewno :) Najlepiej na wiosne :diabloti: jak slonko wyjdzie to beda bardzo ladne fotki ;) Bo te to serio, tylko usiasc i plakac :eviltong: A foty szybko, bo TZ poszedl robic makaron :lol:, wiec mialam czas zeby je przejrzeć i wstawic od razu. BARF juz byl jak Tosca znalazla racice :evil_lol: Foty mozna pożyczać bez obaw ;) Quote
Recommended Posts