Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omry napisał(a):
A mnie to nie rusza :lol:
Smakuje? Smakuje. Więc w czym problem? :diabloti:

Mnie też nie rusza ;) Nie wyobrażam sobie jechać z psem na wystawę nie jedząc po drodze przynajmniej 1 hot doga ze stacji, albo bez odwiedzenia maca :D

Posted

Tyna21 napisał(a):
Mnie też nie rusza ;) Nie wyobrażam sobie jechać z psem na wystawę nie jedząc po drodze przynajmniej 1 hot doga ze stacji, albo bez odwiedzenia maca :D

dokładnie , tym bardziej , że na wystawach jest podłe żarcie

Posted

hehe ja jakiś czas nie jadłam w żadnych takich miejscach, ale potem mi przeszło ;) wolę porządną restaurację, ale nie zawsze mnie stać, a i czasem po prostu ma się chęć na niezdrowe żarcie :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Przepracowałem zawrotne 3miesiąc na kuchni w McD i jeden plus jest taki ,że jest mega czysto ,i wszystko jest świeże w sensie te warzywa.Wiadomo sama chemia ,ale przynajmniej nie spleśniała ,ani nie zwiotczała od całodziennego leżakowania.
Najlepsza jest cebulka taka co sie daje do hamburgerów itp o tą drobną mi chodzi.To jest susz ,który wrzuca sie do wiadra zalewa wodą i powstaje świeżutka cebulka jakby dopiero pokrojona:lol:

Fakt faktem, czysto jest, ale i tak nie jem w maczusiu po tym jak tam popracowałam :p

Posted

Miałam taką faze ze jak tylko mialam kase chodziłam na cheeseburgera :loveu:
kocham mc, szczegolnie shaki, nuggetsy, cheeseburgery i frytki, mcflurry tez dobre :eviltong:
czytalam pare razy jak robione sa szejki i co w nich jest i nadal je lubie :evil_lol:

Posted

Bylam dzis na spacerku z Ola i Dora oraz Betty, Tosca i Tizzy... No i jeszcze TZ byl i robil zdjecia ;)

Niestety foty sa tragiczne, gdyz pogoda byla do D... Mgla i ciemno... Cale szczescie nie zimno ;) Nikt nikogo nie zjadl - nuda :( :evil_lol:

Posted

dzieki za super spacerek :D bylo bardzo sympatycznie, a ta mgła taka ożeźwiająca - pomijajac to ze do fotek byle jaka. Ale aż tak tragicznie nie wyszły :)

i podziwiam ze tak szybko macie fotki :D ja to sie lenie zawsze z szybkim dodaniem :D

http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_9791.jpg Hasiory upolowaly flata! :D no to bedzie BARF :evil_lol:

EDIT: czy mogę do siebie zapożyczyć fotki? :)

Posted

Spacerek sympatyczny, trzeba bedzie powtorzyc na pewno :) Najlepiej na wiosne :diabloti: jak slonko wyjdzie to beda bardzo ladne fotki ;) Bo te to serio, tylko usiasc i plakac :eviltong:

A foty szybko, bo TZ poszedl robic makaron :lol:, wiec mialam czas zeby je przejrzeć i wstawic od razu.

BARF juz byl jak Tosca znalazla racice :evil_lol: Foty mozna pożyczać bez obaw ;)