Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to są takie, co były na zawodach. raczej słabe, ale u nas dają radę bez szarpania(mamy dwie sztuki od zawodów). ja się szykuję na takie bo elastyczne są lepsze na zimne temperatury, te zwykłe chyba mogą pękać

Posted

Dzięki ci ma skarbnico wiedzy o frisbee :loveu: Na forum dobkowym ktoś był o nie ciekaw.

Te z Tesco cały czas żyją, ale trochę zadziorów już mają.

Posted

To frisbee (nie wiem jak inne, bo innych nie miałam ;) ) zbiera brud jak magnez. Jak nie ziemię, to śnieg. Po 2 rzutach trzeba je otrzepywać o but. Choć i tak ze śniegu się lepiej czyści, bo ślina się tak nie wżera (w ogóle Jari jak jest zimno się mniej ślini), za to mieszanka ziemi, piasku i śliny jest mega pyszna :eviltong: Najlepiej bawić się na trawce ;)

Posted

Dzięki :) Niektóre baby szukają idealnego podkładu do twarzy, albo szminki... ja jestem na etapie szukania idealnego dysku :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Dzięki :) Niektóre baby szukają idealnego podkładu do twarzy, albo szminki... ja jestem na etapie szukania idealnego dysku :evil_lol:

a jawz?
ja na ttbowskim fotum czytałam że świetnie sie trzyma i daje rade przy ttb więc przy Jarim nie powinno być problemu .
sama na wiosne będe kupować .