Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jariemu bardzo ładnie w jesiennych barwach :loveu: a Twoje kolorowe literki- też śliczne :loveu:

ciekawe czy Etnie byłoby ładnie w takim kolorze obroży jak ma Jari? bo mi się ostatnio brązy podobają :lol:

Posted

A co mnie tak we posty połwaziły?

Vectra napisał(a):
ale w sumie , to biedny ten piesek , taki samotny w tym lesie i niedokochany :-(

Nie jest samotny, był dopingowany moimi soczystymi wypowiedziami, aby się nie ruszał ani nie darł mordy... No i to z miłości oczywiście :loveu:

motyleqq napisał(a):
Jariemu bardzo ładnie w jesiennych barwach :loveu: a Twoje kolorowe literki- też śliczne :loveu:

ciekawe czy Etnie byłoby ładnie w takim kolorze obroży jak ma Jari? bo mi się ostatnio brązy podobają :lol:

Pozazdrościłam BBecie jesiennych fotek, z tym, że ona idzie na jakość, a ja na ilość :evil_lol:

Mi się brązy zawsze podobają - niektórzy twierdzą, że pies ginie w takiej obroży, ale ja lubię stonowane barwy.

Posted

Amber napisał(a):

Pozazdrościłam BBecie jesiennych fotek, z tym, że ona idzie na jakość, a ja na ilość :evil_lol:

Mi się brązy zawsze podobają - niektórzy twierdzą, że pies ginie w takiej obroży, ale ja lubię stonowane barwy.

jak to ginie? dosłownie? :lol:

Posted

Może dlatego, że nie ma żadnej różowej obróżki at all? :siara: :lol: W sumie to zabawne, bo przyjaciółka, która kupowała mi tę brązową obrożę, mówiła, że oprócz tej była tylko różowa, ale stwierdziła, że już brązowa będzie lepsza :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Może dlatego, że nie ma żadnej różowej obróżki at all? :siara: :lol: W sumie to zabawne, bo przyjaciółka, która kupowała mi tę brązową obrożę, mówiła, że oprócz tej była tylko różowa, ale stwierdziła, że już brązowa będzie lepsza :evil_lol:

Ta koleżanka musiała Cie w ogóle nie znać :shake: gdyby Cie dobrze znała na pewno kupiła by różową !!!! :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ta koleżanka musiała Cie w ogóle nie znać :shake: gdyby Cie dobrze znała na pewno kupiła by różową !!!! :evil_lol:

Dokładnie... Człowiek tak naprawdę jest samotny, mimo, że na pozór jest zupełnie inny, to w środku... I nikt tego nie widzi... Nie rozumie... Ech... Dobra idę poprawić pandę na oku i naostrzyć moje ruszoffe emo żytetky :evil_lol:

Aleks89 napisał(a):
Szkoda ,że nie ma różowych kolczatek:diabloti:Albo tęczowych.

No tak, faktycznie, ogromna szkoda :( :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):

Nie idę na jakość tylko oszczędzam miejsce na płatnym serwerze :diabloti: