Vectra Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ale w sumie , to biedny ten piesek , taki samotny w tym lesie i niedokochany :-( Quote
motyleqq Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jariemu bardzo ładnie w jesiennych barwach :loveu: a Twoje kolorowe literki- też śliczne :loveu: ciekawe czy Etnie byłoby ładnie w takim kolorze obroży jak ma Jari? bo mi się ostatnio brązy podobają :lol: Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 A co mnie tak we posty połwaziły? Vectra napisał(a):ale w sumie , to biedny ten piesek , taki samotny w tym lesie i niedokochany :-( Nie jest samotny, był dopingowany moimi soczystymi wypowiedziami, aby się nie ruszał ani nie darł mordy... No i to z miłości oczywiście :loveu: motyleqq napisał(a):Jariemu bardzo ładnie w jesiennych barwach :loveu: a Twoje kolorowe literki- też śliczne :loveu: ciekawe czy Etnie byłoby ładnie w takim kolorze obroży jak ma Jari? bo mi się ostatnio brązy podobają :lol: Pozazdrościłam BBecie jesiennych fotek, z tym, że ona idzie na jakość, a ja na ilość :evil_lol: Mi się brązy zawsze podobają - niektórzy twierdzą, że pies ginie w takiej obroży, ale ja lubię stonowane barwy. Quote
motyleqq Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Amber napisał(a): Pozazdrościłam BBecie jesiennych fotek, z tym, że ona idzie na jakość, a ja na ilość :evil_lol: Mi się brązy zawsze podobają - niektórzy twierdzą, że pies ginie w takiej obroży, ale ja lubię stonowane barwy. jak to ginie? dosłownie? :lol: Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Haha - w sumie, że obroża ginie na psie ;) Quote
motyleqq Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 a, no właśnie. ja bym kupiła taką brązową z kolcami, skórzaną, będzie pasować? :lol: Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Moim zdaniem będzie zajebiście ;) Też bym chętnie taką kupiła :) Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 pienkne zdjencia :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jestem niepocieszona bo Jari nie ma na nich różowej obróżki :placz: Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Może dlatego, że nie ma żadnej różowej obróżki at all? :siara: :lol: W sumie to zabawne, bo przyjaciółka, która kupowała mi tę brązową obrożę, mówiła, że oprócz tej była tylko różowa, ale stwierdziła, że już brązowa będzie lepsza :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Amber napisał(a):Może dlatego, że nie ma żadnej różowej obróżki at all? :siara: :lol: W sumie to zabawne, bo przyjaciółka, która kupowała mi tę brązową obrożę, mówiła, że oprócz tej była tylko różowa, ale stwierdziła, że już brązowa będzie lepsza :evil_lol: Ta koleżanka musiała Cie w ogóle nie znać :shake: gdyby Cie dobrze znała na pewno kupiła by różową !!!! :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Szkoda ,że nie ma różowych kolczatek:diabloti:Albo tęczowych. Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Ta koleżanka musiała Cie w ogóle nie znać :shake: gdyby Cie dobrze znała na pewno kupiła by różową !!!! :evil_lol: Dokładnie... Człowiek tak naprawdę jest samotny, mimo, że na pozór jest zupełnie inny, to w środku... I nikt tego nie widzi... Nie rozumie... Ech... Dobra idę poprawić pandę na oku i naostrzyć moje ruszoffe emo żytetky :evil_lol: Aleks89 napisał(a):Szkoda ,że nie ma różowych kolczatek:diabloti:Albo tęczowych. No tak, faktycznie, ogromna szkoda :( :diabloti: Quote
Vectra Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Aleks89 napisał(a):Szkoda ,że nie ma różowych kolczatek:diabloti:Albo tęczowych. różowej karmy i różowych gówien :-( wszystko tylko w brązie :shake: Quote
BBeta Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Amber napisał(a):Pozazdrościłam BBecie jesiennych fotek, z tym, że ona idzie na jakość, a ja na ilość :evil_lol: Nie idę na jakość tylko oszczędzam miejsce na płatnym serwerze :diabloti: Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Idziesz bo możesz wrzucać na photobucket gdzie nie ma limitów ;) Quote
Okamia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Oleczku specjalnie dla Ciebie zrobię tęczową kolczatkę - chcesz? :loveu: Amber co to za obroża przeciwwszystkiemu co żywe na psie? Quote
Recommended Posts