FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Prawdziwa dogomaniaczka. :diabloti: Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Ja też jakoś niedługo muszę zaanonsować, że opuszczam dogo na zawsze... a później wrócić ze 2 czy 3 razy :eviltong: Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Amber napisał(a):I nawet kilka razy zamknęłaś swoją galerię :eviltong: a to akurat wypadek przy pracy .... bo jak mam okno szybkiej odpowiedzi , to jest tam takie okienko "zamknij temat" i tym sposobem zamknęłam niejedną galerie , nie tylko swoją :evil_lol: Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Hoho dowiadujemy się tu o szekretnych narzędziach moderatorskich :evil_lol: Ładną kiedyś miałam suczkę? :grins: (ładniejszą niż teraz :diabloti:) Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 to jest wrażliwe okienko , teraz mam już w nałogu sprawdzanie czy nie zahaczone jest ;) pikna sucka :loveu: Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Przeglądam stare foty... I zobaczcie z jakim uśmiechem na ryju macam oberżnięte uszy mojego biednego psa... Widać, że sadystka ze mnie pierwsza klasa :lol: Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 masz minę o tytule - HA ale go napiertegobolało :diabloti: Quote
Aleks89 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Mina pt "Cierp sk...wysynu":diabloti: A tak apropos kopania psów ,to dziś kopałem moim śnieżek w trekingach:diabloti:I i jedno i drugie dostało ze dwa razy w łeb i w ryj niechcący i kurna nawet nie zauważyli:lol: Quote
Amber Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 "Uszy już oberżnięte, ale w domku jeszcze cię pokopię z buta w ryj hihi" :evil_lol: Btw Aleks skoro twoje nie kopiowane, to je częściej musisz kopać, żeby jakaś równowaga była. Quote
Vectra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ja tam pokazywałam , tutorial jak się rzuca psem o glebe :diabloti: Quote
Aleks89 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ja Lucasa nie muszę kopać wystarczyłoby pokazać na owczarek PL filmik z Lucasowego frisbee "olaboga a stawy ,a kręgosłup ,a to a tamto a sramto ,ale cię ten pańcio męczy ojka ojka ojka piesiu sresiu":evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 http://i.imgur.com/ZfL8Ssc.jpg niedobra!!!! już nawet fiutka mu skopiowałaś??????????????? :placz: Quote
asiak_kasia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Rinuś']http://i.imgur.com/ZfL8Ssc.jpg niedobra!!!! już nawet fiutka mu skopiowałaś??????????????? :placz: a co! jak rżnąc to wszystko :diabloti: Quote
Aleks89 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Amber napisał(a):Daj linka :diabloti: ja tam nie bywam ,bo MAM BANA :diabloti:Ale wejdź sobie poczytaj słodziachne blogaski u nich to padniesz i będziesz sie zastanawiać czy mają 10 czy 13lat.Taki jest poziom postów:evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Aleks89']Ja Lucasa nie muszę kopać wystarczyłoby pokazać na owczarek PL filmik z Lucasowego frisbee "olaboga a stawy ,a kręgosłup ,a to a tamto a sramto ,ale cię ten pańcio męczy ojka ojka ojka piesiu sresiu":evil_lol: jaki miałeś tam niczek ? Quote
Aleks89 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Hmmm nie pamiętam już ,bo mam tam bana chyba od 4lat?:diabloti:Albo i więcej:evil_lol: wejdźcie sobie na owczarek .pl => forum=>pokaż swojego psa i poczytajcie parę ostatnich stron wątków :evil_lol: Quote
PaulinaBemol Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 przecie owczareczki to kanapowce co ty chcesz może jeszcze psa pracującego z niego zrobić ? A fakt że porównanie z kopaniem psa po ryju wymiata...muszę gdzieś wygrzebać moje stare glany... Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Aleks89 napisał(a):Hmmm nie pamiętam już ,bo mam tam bana chyba od 4lat?:diabloti:Albo i więcej:evil_lol: wejdźcie sobie na owczarek .pl => forum=>pokaż swojego psa i poczytajcie parę ostatnich stron wątków :evil_lol: zostawię sobie na wieczór :loveu: Quote
asiak_kasia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Vectra napisał(a):zostawię sobie na wieczór :loveu: tylko nic wcześniej nie jedz, bo bedzie suodko do porzygu :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ostatnio się oplułam , jak na staffikowym forum był problem .... pytanie - mojemu psu wyleciał mleczny ząb , czy mam pędzić do weta :mdleje: i nie mówcie mi , że hodowca - bo owszem jest hodowca tego psa i lejemy po nogach z tych problemów. Tylko póki co z ani jednym problemem się właściciel psa nie zgłosił. A jak się hodowca sam zgłosił , to powstało kolejnych milion pytań na forum ... czy hodowca ma racje , bo na pewno nie ma , bo forum wie lepiej. I to jest staffikowe mądre forum :loveu: zlot najmądrzejszych posiadaczy staffików od wczoraj :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Vectra napisał(a):ostatnio się oplułam , jak na staffikowym forum był problem .... pytanie - mojemu psu wyleciał mleczny ząb , czy mam pędzić do weta :mdleje: i nie mówcie mi , że hodowca - bo owszem jest hodowca tego psa i lejemy po nogach z tych problemów. Tylko póki co z ani jednym problemem się właściciel psa nie zgłosił. A jak się hodowca sam zgłosił , to powstało kolejnych milion pytań na forum ... czy hodowca ma racje , bo na pewno nie ma , bo forum wie lepiej. I to jest staffikowe mądre forum :loveu: zlot najmądrzejszych posiadaczy staffików od wczoraj :diabloti: podaj linka, chętnie se poczytam takie cukiereczki :evil_lol: Ja polecam KAŻDE końskie forum. Ubaw mam po pachy, dogo przy nich to naprawde jest wyrafinowane miejsce z dyskusjami na poziomie :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 forum o molosach też jest fajne :lol: Quote
asiak_kasia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Angi napisał(a):forum o molosach też jest fajne :lol: łe tam, dawno tam żadnej fajnej akcji nie było. Na dogo się wiecej dzieje. tam tylko Teoria dominacji, obrzygiwanie się wzajemne hodowców i niezadowolonych klientów. Nuuuda :roll: Quote
Recommended Posts