as_ko Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 MaDi napisał(a): Tajga jedzie dzisiaj do DS, jak się okazało będzie mieszkała na moim osiedlu:) :multi::multi::multi: Quote
malpa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 :multi:WOW:multi: dzis widzialam Tajge, naprawde WSPANIALA jest, niemozliwe ze ktos sie jej pozbyl:roll: takiego psa to ze swieca szukac. Szczescie ja miec, a jak ona dupka kreci z radosci:loveu: Quote
as_ko Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zapraszam na bazarek z psimi akcesoriami: http://www.dogomania.pl/threads/216762-Psie-akcesoria-za-gorsze!!-Na-Nowodw%C3%B3r!-Zapraszam-do-05.11. Quote
MaDi Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Tajga I Karusia od dzisiaj w DS. Nero wraca jutro do przytuliska:( Quote
figa33 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Psiak z chorymi uszami , Reks , czuje się lepiej , jest weselszy , wychodzi z budy , ma apetyt . Rozmawiałam z p. Renatą , antybiotyki ma jeszcze na dwa dni , z uszu nie cieknie . Widać ,że uszy go swędzą . Dobrze by było później zrobić mu wymaz z uszu aby ocenić skuteczność leczenia . Czy ktoś ma możliwość zrobić wymaz ? Quote
funia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Przelałąm na potrzeby Reksia i jego uszka 60 zł .Są do jego dyspozycji . Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 jkasia napisał(a):Madi a kto przywiózł Karusie z Rachowa? Państwo sami po nią przyjechali:) Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 figa33 napisał(a):Psiak z chorymi uszami , Reks , czuje się lepiej , jest weselszy , wychodzi z budy , ma apetyt . Rozmawiałam z p. Renatą , antybiotyki ma jeszcze na dwa dni , z uszu nie cieknie . Widać ,że uszy go swędzą . Dobrze by było później zrobić mu wymaz z uszu aby ocenić skuteczność leczenia . Czy ktoś ma możliwość zrobić wymaz ? Cały czas dostaje kropelki więc wymaz będzie można zrobić wymaz pewnie dopiero za jakiś czas. Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 funia napisał(a):Przelałąm na potrzeby Reksia i jego uszka 60 zł .Są do jego dyspozycji . Dziękujemy. Quote
jkasia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 A oto Reksio- ten z chorym uszkiem! Zdjecie z dziś! Jest o wiele radosniejszy, juz nie trzepie tak uchem choc widac na zdjeciu, ktore to chore :( Quote
jkasia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 A to sunia- "Klucha" i jej braciszek-znacznie mniejszy Quote
MaDi Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Zapomniałam napisać najważniejszego NIE MA ŻADNEGO ZAPASU JEDZENIA!!! MIĘSO KTÓRE OSTATNIO DOSTARCZYLIŚMY JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁO, ZAPASY SUCHEJ KARMY RÓWNIEŻ:( Quote
zaginiona sara Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 MaDi napisał(a):Zapomniałam napisać najważniejszego NIE MA ŻADNEGO ZAPASU JEDZENIA!!! MIĘSO KTÓRE OSTATNIO DOSTARCZYLIŚMY JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁO, ZAPASY SUCHEJ KARMY RÓWNIEŻ:( To straszne. I co teraz będzie? Quote
Merys Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 MaDi napisał(a):Zapomniałam napisać najważniejszego NIE MA ŻADNEGO ZAPASU JEDZENIA!!! MIĘSO KTÓRE OSTATNIO DOSTARCZYLIŚMY JUŻ SIĘ SKOŃCZYŁO, ZAPASY SUCHEJ KARMY RÓWNIEŻ:( .................!!!!! Aukcja cegiełkowa na allegro potrzebna :( Kiedy najbliższy wyjazd do Rachowa? Pamiętasz Madi o zdjęciach? Bo zbliża się głosowanie na krakvet. Quote
MaDi Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Merys napisał(a):.................!!!!! Aukcja cegiełkowa na allegro potrzebna :( Kiedy najbliższy wyjazd do Rachowa? Pamiętasz Madi o zdjęciach? Bo zbliża się głosowanie na krakvet. Pisz do Muzziego może da się namówić. Quote
Merys Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 MaDi napisał(a):Pisz do Muzziego może da się namówić. Ok zapytałam o niedziele. Quote
muzzy Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Umówiliśmy się na niedzielę za tydzień (6 listopada). Tylko zapomniałem dodać na pw, że jeśli będzie deszcz, to zdjęcia trzeba będzie przełożyć na termin bezdeszczowy. Quote
jkasia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Spróbuje na za tydzien załatwić znowu makaronów! Zbliza sie zima-bedzie tam bardzo źle! Potrzebne sa tłuszcze aby dodac kalorycznosci posiłkom bo psiaki nie przetrwają! Quote
jkasia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wklejam pare zdjec z wczoraj z Rachowa-moze sie przydadza do ogłoszen itp Quote
jkasia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 A teraz po kolei kilka psiaków Jako pierwszy uroczy piesio z przepukliną i cudnie wywinietym uszkiem-ma tak na stałe :) Podobny do mini dobermanka Tutaj ziewał akurat ;) tu widac jego przepuklinke Quote
Recommended Posts