Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie wróciłam! Psiaki sa cudowne a Tajga? Brak mi słów aby opisac jaki to słodziak.:) Ma jeszcze taki szczeniecy wyraz pyszczka, wywraca sie do głaskania do góry brzuszkiem, ma wiele energii, gania ptaki ale jest zarazem bardzo delikatna. Figurą przypomina charta.
Czorcik to wulkan energii-idealny pies dla aktywnej rodzinki. Chyba jeszcze ma jajeczka co? Kiedy przewidywana jest kastracja?

Posted

Niee, małpa to nowa właścicielka suni-mamusi znalezionej na mojej działce. Sunia miała 2 dni temu operacje i teraz przyjezdza na chirurgie na zastrzyki :) A przynajmniej tak mi sie wydaje. Bożena to Ty?:cool::cool3:

Posted

jkasia napisał(a):
Kochani, może znalazłoby sie wiecej ochorników do wyprowadzania psiaków, ktore obecnie przebywają w klinice? Chodzi mi o te 2 co z Rachowa przyjechała. One cały czas siedzą w klatkach, nie za dużych i bardzo sie ciesza z kontaktu z człowiekiem. Madi co o tym sądzisz? Ja moze przywiesze kartke na ktorej bedziemy odhaczac godziny spacerów?

Ja chętnie będę wpadać do psiaków.
Jak byłam w piątek po południu to od lekarza się dowiedziałam, że psy były już na spacerze, któraś ze studentek wzięła je na godzinny spacerek, a z drugą właśnie się minęłam w drzwiach, która z nimi siedziała. Ze mną były też jakoś ponad godzinę.

Posted

Ja donosze im gotowany ryż bo jedza tylko puszki Chappi i ich kupy wygladaja dokładnie jak ta karma. A tak sie pomiesza i jest git:razz:
Dzis zostawilam grafik. Jak ktos wyprowadzi psiaki to bardzo prosze o zapisanie na kartce o ktorej były.
Usłyszalam cos o potencjalnym domu dla Tajgi:multi: zobaczymy jak sie sprawy rozwiną.

Posted

jkasia napisał(a):
Ja donosze im gotowany ryż bo jedza tylko puszki Chappi i ich kupy wygladaja dokładnie jak ta karma. A tak sie pomiesza i jest git:razz:
Dzis zostawilam grafik. Jak ktos wyprowadzi psiaki to bardzo prosze o zapisanie na kartce o ktorej były.
Usłyszalam cos o potencjalnym domu dla Tajgi:multi: zobaczymy jak sie sprawy rozwiną.

Trzymam kciuki :D

Posted

malawaszka napisał(a):
przecież ja nic od Ciebie nie chcę więc po co wazelina??? :evil_lol:

Kurcze liczyłam jednak na to,że chcesz:diabloti:

Posted

as_ko napisał(a):
Ja chętnie będę wpadać do psiaków.
Jak byłam w piątek po południu to od lekarza się dowiedziałam, że psy były już na spacerze, któraś ze studentek wzięła je na godzinny spacerek, a z drugą właśnie się minęłam w drzwiach, która z nimi siedziała. Ze mną były też jakoś ponad godzinę.

Psiaki się nie pogniewają a lepiej je poznamy.
Prosze o uzupełnianie magicznych karteczek na klatkach;)
Jutro ucinamy jojka.

Posted

jkasia napisał(a):

Zanim przeczytałam Twój post to już sama napisałam o grafiku:)
Musiałaś się wygadać o Tajdze:mad: jednak wszystkiego nie wiesz:eviltong: jutro wieczorkiem rodzina wpada na zapoznanie. Trzymajcie kciuki.

Posted

MaDi napisał(a):

Musiałaś się wygadać o Tajdze:mad: jednak wszystkiego nie wiesz:eviltong: jutro wieczorkiem rodzina wpada na zapoznanie. Trzymajcie kciuki.

Oby się sunieczce udało! Zasługuje na wspaniały domek.
To czekamy jutro na info.

Posted

MaDi napisał(a):
Zanim przeczytałam Twój post to już sama napisałam o grafiku:)

O kurcze o kurcze-jestem pewna że beda zachwyceni!!!! Trzymam kciuki z całych sił!

Posted

Czy znajdzie się chętny na piątek lub czwartek na odwiezienie Czorta do Rachowa? Tajgi nie liczę bo mam nadzieję,że po dzisiejszym spotkaniu zostanie w Lublinie. W czwartek ma przyjechać do kliniki bezdomna sunia na sterylkę aborcyjną(może się okazać że sunie będą dwie) jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem) potrzebuje więc miejsca:(

Posted

Madi napisz koniecznie co z Tajgą! Nie wyobrazam sobie aby miała wrócic do Rachowa. Najwyzej ja ja wezme na DT ale nie pojdzie Tam na zime bo by chyba nie przezyła. Juz teraz trzesła sie jak było zimno a co jak przyjdą mrozy???
Acha i jak Nerus? Miał dzis obciete jajeczka? Bo biedak głoduje z powodu narkozy od wczoraj :(

Posted

Jajka obcięte;)
Tajga jedzie dzisiaj do DS, jak się okazało będzie mieszkała na moim osiedlu:)

Czy ktoś może oddać Nera do przytuliska?