funia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Co wiadomo więcej o tym niewidomym piesku ....Załamałam sie ....On stoi na łańcuchu ?:placz: Quote
bric-a-brac Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zaczyna się listopad, przygotowujecie się do krakvetowej ankiety? Quote
jkasia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='funia']Co wiadomo więcej o tym niewidomym piesku ....Załamałam sie ....On stoi na łańcuchu ?:placz: Chodzi o tego czarnuszka? niestety tak, stoi na łancuchu :-( Jest juz starszy, wydaje mi sie ze kolo 8 lat (poprawcie mnie jak sie myle) i straszny pieszczoszek. Jak czuje ze ktos kolo niego przechodzi to wyrywa aby go ktos poglaskał. Widac, ze ma duzo energii i pobiegałby sobie a nie moze.To taki niby labrador. Mnie również bardzo go szkoda. W przytulisku jest jeszcze jeden niewidomy psiak, mniejszy, typowy kundelek i tez na łancuchu. O to ten,byl przestraszony i nie chcial wyjsc z budy Quote
MaDi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Obecnie w przytulisku są 4 niewidome psy:( Byłam dzisiaj z niezaplanowana wizytą w przytulisku i mam nadzieję,że materiał Polsatu News przyniesie jakiś przypływ pomocy. Zapraszamy do oglądania magazynu "Polska" dziś w Polsacie News o 22.15. Quote
MaDi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 bric-a-brac napisał(a):Zaczyna się listopad, przygotowujecie się do krakvetowej ankiety? Czy mogę liczyć na pomoc w tym temacie? Quote
bric-a-brac Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Mogę mówić tylko za siebie, że poza dogomanią wśród swoich znajomych na pewno roześlę prośby i mogę prosić o głosy. Na dogomanii niestety nie, bo dotkliwie odczułam wrześniową agitację i nie chciałabym zostać ponownie zbanowana. Ale jeśli chcecie próbować, warto się porządnie przygotować i zorganizować, bo aby było skutecznie trzeba włożyć masę czasu. Quote
MaDi Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='bric-a-brac']Mogę mówić tylko za siebie, że poza dogomanią wśród swoich znajomych na pewno roześlę prośby i mogę prosić o głosy. Na dogomanii niestety nie, bo dotkliwie odczułam wrześniową agitację i nie chciałabym zostać ponownie zbanowana. Ale jeśli chcecie próbować, warto się porządnie przygotować i zorganizować, bo aby było skutecznie trzeba włożyć masę czasu. Dziękujemy bardzo. Quote
Merys Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zgłosiłam kandydaturę Rachowa i zrobiliśmy plakat, baner też zrobimy i wrzucimy kilka dni przed głosowaniem. Quote
MaDi Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Merys napisał(a):Zgłosiłam kandydaturę Rachowa i zrobiliśmy plakat, baner też zrobimy i wrzucimy kilka dni przed głosowaniem. Możesz podać tu wszystkie potrzebne linki i banery? Umieszcze je w pierwszym poście. Quote
Merys Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Banerek zrobimy jak już będzie można głosować, damy go w podpis z linkiem bezpośrednim do głosowania :) A tutaj przerobiony plakat: Quote
Finetta Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nie zapomnijcie zgłosić się do ankiety wewnętrznej Dogomanii.;) Quote
Finetta Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Które? Na Dogomanii jak zgłoszą się kandydaci i Lemoniada zrobi ankietę.(ok 8-go listopada). Zgłoszenia będą tu http://www.dogomania.pl/threads/203136-KrakVet-pa%C5%BAdziernik-pom%C3%B3%C5%BC-Kotom-gt-zag%C5%82osuj-na-Pomorski-Koci-Dom-Tymczasowy-z-Tr%C3%B3jmia?p=17923912&viewfull=1#post17923912 Na razie nabór nie ogłoszony. Quote
bric-a-brac Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ale jest 2 listopada już, więc zgłaszać się można. Zróbcie proszę plakat tak, żeby adres forum krak był też czarno-biały, mam czarno-białą drukarkę tylko. Quote
bric-a-brac Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zgłaszajcie, otwarte: http://www.dogomania.pl/threads/203136-KrakVet-pa%C5%BAdziernik-pom%C3%B3%C5%BC-Kotom-gt-zag%C5%82osuj-na-Pomorski-Koci-Dom-Tymczasowy-z-Tr%C3%B3jmia?p=17924688&viewfull=1#post17924688 Quote
MaDi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [video=youtube;msBAopYXonw]http://www.youtube.com/watch?v=msBAopYXonw&fb_source=message[/video] Quote
LadyS Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Pan Waldek powiedział baaardzo ważną i głęboką rzecz, która powinna wiele osób skłonić do przemyśleń... Quote
MaDi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 ladySwallow napisał(a):Pan Waldek powiedział baaardzo ważną i głęboką rzecz, która powinna wiele osób skłonić do przemyśleń... Muszę przyznać,że nie tylko Ciebie to ruszyło. Dzisiaj w Panoramie Lubelskiej ( ostatnie wydanie o 21.45) również można zobaczyć materiał o przytulisku. Quote
muzzy Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Czy osobom chętnym na wyjazd do Rachowa w ten weekend pasowałaby sobota zamiast niedzieli? Bo gdybyśmy pojechali w sobotę, to przypuszczam, że zdjęcia byłyby gotowe dużo szybciej. Quote
jkasia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jeśli chodzi o mnie to ja moge i w sobote-jesli oczywscie znajdzie sie dla mnie miejscówka :)Może byc nawet pół siedzenia:cool3: Quote
MaDi Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 jkasia napisał(a):Jeśli chodzi o mnie to ja moge i w sobote-jesli oczywscie znajdzie sie dla mnie miejscówka :)Może byc nawet pół siedzenia:cool3: Wezmę Cię na kolana:eviltong: Merys dasz radę w sobotę? Quote
bric-a-brac Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Reportaż polsatu obejrzałam... niby krótki, ale... czapki z głów... Musicie wygrać ten krakvet, postarajcie się, żeby Wam nie zabrakło jak nam głosów zaledwie kilku... Quote
Recommended Posts