Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']Co wiadomo więcej o tym niewidomym piesku ....Załamałam sie ....On stoi na łańcuchu ?:placz:

Chodzi o tego czarnuszka? niestety tak, stoi na łancuchu :-( Jest juz starszy, wydaje mi sie ze kolo 8 lat (poprawcie mnie jak sie myle) i straszny pieszczoszek. Jak czuje ze ktos kolo niego przechodzi to wyrywa aby go ktos poglaskał. Widac, ze ma duzo energii i pobiegałby sobie a nie moze.To taki niby labrador. Mnie również bardzo go szkoda. W przytulisku jest jeszcze jeden niewidomy psiak, mniejszy, typowy kundelek i tez na łancuchu.
O to ten,byl przestraszony i nie chcial wyjsc z budy

Posted

Obecnie w przytulisku są 4 niewidome psy:(
Byłam dzisiaj z niezaplanowana wizytą w przytulisku i mam nadzieję,że materiał Polsatu News przyniesie jakiś przypływ pomocy.
Zapraszamy do oglądania magazynu "Polska" dziś w Polsacie News o 22.15.

Posted

Mogę mówić tylko za siebie, że poza dogomanią wśród swoich znajomych na pewno roześlę prośby i mogę prosić o głosy. Na dogomanii niestety nie, bo dotkliwie odczułam wrześniową agitację i nie chciałabym zostać ponownie zbanowana.

Ale jeśli chcecie próbować, warto się porządnie przygotować i zorganizować, bo aby było skutecznie trzeba włożyć masę czasu.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Mogę mówić tylko za siebie, że poza dogomanią wśród swoich znajomych na pewno roześlę prośby i mogę prosić o głosy. Na dogomanii niestety nie, bo dotkliwie odczułam wrześniową agitację i nie chciałabym zostać ponownie zbanowana.

Ale jeśli chcecie próbować, warto się porządnie przygotować i zorganizować, bo aby było skutecznie trzeba włożyć masę czasu.
Dziękujemy bardzo.

Posted

Merys napisał(a):
Zgłosiłam kandydaturę Rachowa i zrobiliśmy plakat, baner też zrobimy i wrzucimy kilka dni przed głosowaniem.

Możesz podać tu wszystkie potrzebne linki i banery?
Umieszcze je w pierwszym poście.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Pan Waldek powiedział baaardzo ważną i głęboką rzecz, która powinna wiele osób skłonić do przemyśleń...

Muszę przyznać,że nie tylko Ciebie to ruszyło.
Dzisiaj w Panoramie Lubelskiej ( ostatnie wydanie o 21.45) również można zobaczyć materiał o przytulisku.

Posted

Czy osobom chętnym na wyjazd do Rachowa w ten weekend pasowałaby sobota zamiast niedzieli? Bo gdybyśmy pojechali w sobotę, to przypuszczam, że zdjęcia byłyby gotowe dużo szybciej.

Posted

jkasia napisał(a):
Jeśli chodzi o mnie to ja moge i w sobote-jesli oczywscie znajdzie sie dla mnie miejscówka :)Może byc nawet pół siedzenia:cool3:

Wezmę Cię na kolana:eviltong:
Merys dasz radę w sobotę?