Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moca35 napisał(a):
dziewczyny, chce wpłacić parę groszy, rozumiem że na konto z pierwszego postu?

Tak, dziękujemy!

hehe ale Klopsik miętosi zabawkę. Kurcze ja Kubie dałam teraz ryż z kurczakiem i zjadł ze smakiem, póki co zero wymiotów. Może też jej ugotuj jedzonko?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dziewczyny - z własnego doświadczenia jako DT dla szczeniąt - powiem Wam jedno - jeśli młode nie chcą jeść, to nie znaczy, że sa niejadkami (w tym wieku), tylko coś jest nie tak. Dobrze byłoby je odrobaczyć porządnie (ulubiony pan wet odrobaczał moje różową pastą do pyszczka), dać może intestinala na początek rozmoczonego z zaparzonym siemieniem lnianym, mielonym, i karmić co 2-3 godziny naprawdę małymi porcjami. U takich szczyli wszelkie wymioty, jeżdżenie w jelitach, to dość poważne sprawy - jedna moja sunia mało co nie zeszła, bo robale praktycznie wychodziły każdą stroną, a zaczęło się od odmawiania wody, żarcia i właśnie jeżdżenia w brzuchu. Lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki za maluchy.

Lady maluchy juz u niego były;)
W przytulisku były 2x odrobaczone pasta i teraz za jakis czas będzie powtórka w sterylnych warunkach. Mają stresa bo to pierwszy dzień bez mamy.

Posted

jkasia napisał(a):
[video]http://tinypic.com/r/3481rfo/5[/video]

nie wiem jak odwrócic obraz:niedowia:

Przekręć monitor:diabloti: I zwiń dywan;)

Posted

MaDi napisał(a):
Lady maluchy juz u niego były;)
W przytulisku były 2x odrobaczone pasta i teraz za jakis czas będzie powtórka w sterylnych warunkach. Mają stresa bo to pierwszy dzień bez mamy.

Jak były, to jestem o nie spokojna :) Sorry za moje przewrażliwienie ;)

Posted

Balbinka jeszcze raz wczoraj probiwala zwrocic ale juz potem spokój. Ogólnie czuje sie bardzo dobrze.Gotowane jedzonko wcina az jej sie uszy trzesą. Rozkreca sie z kazdym dniem. Zaczyna szalec i warczec na moją Kaste hehe ale była zdziwiona :) Jest prześmieszna-cały czas wywraca sie brzuszkiem do góry do miziania. Najgorzej w nocy bo oczywiscie pospi kilka godzin i jest gotowa do zabawy. I wiecie co? Prawie nie sika w domu!!! Trzyma az sie ja na dwór wyniesie, od razu sika i na raczki do domu. Jestem w szoku. Ani razu sie w nocy nie zlała-tylko qpki zrobiła :P No i zaczeła juz sama z siebie pic wode. Dzis ją odpchlimy bo strasznie sie drapie i spac przez to nie moze tak ją gryzą pchły.

Posted

hehe mały pieszczoch :)
Kuba też się rozszalał i jak coś mu nie pasuje to marudzi (męska wersja Beti) jak nie może wejść na łóżko, to wydaje dziwne dźwięki :D Jeszcze do przedpokoju boi się wejść, ale już po pokoju lata, polubił nawet głaskanie, gryzie się i bawi z moimi pannami. Wczoraj jak wróciłam, to zostałam obszczekana przez niego hehe :)

Posted

Merys napisał(a):
hehe mały pieszczoch :)
Kuba też się rozszalał i jak coś mu nie pasuje to marudzi (męska wersja Beti) jak nie może wejść na łóżko, to wydaje dziwne dźwięki :D Jeszcze do przedpokoju boi się wejść, ale już po pokoju lata, polubił nawet głaskanie, gryzie się i bawi z moimi pannami. Wczoraj jak wróciłam, to zostałam obszczekana przez niego hehe :)

Pięknie wyszedł:)

Posted

Merys napisał(a):
Wielkie dzięki. I tak Cie pomęczę o kilka zdjęć w oryginalnych rozmiarach :D

Da się zrobić :) Jakby coś, to napisz pw ze szczegółami.

Posted

muzzy napisał(a):
Da się zrobić :) Jakby coś, to napisz pw ze szczegółami.

Ok poszło :P

Musimy ruszyć ze stroną Rachowa, weekend wolny, więc trzeba się brać do roboty :)

Posted

muzzy napisał(a):
Jeśli to nie problem, to proszę, aby informacja o rozpoczęciu głosowania na Krakvecie też pojawiła się na wątku.

Pewnie, zobaczysz big spam :P

Posted

Banerek zrobimy w momencie kiedy ruszy głosowanie na Krakvecie, żeby ludzie nie pomyśleli, że głosowanie na dogo to właściwe głosowanie. A tak jak klikną to przerzuci ich na kraka.

Posted

Melduje że wziełam udział w wewnetrzym głosowaniu :)

Moje dziewczynki(czyli Kasta i tymczasowiczka Balbinka) w koncu sie dogadały :) Kasta była zazdrosna i atakowała małą ale od 2 dni są best friends, super sisters:cool3:
Mała jest kapitanla! W ogóle sie boi mojego wielkoluda, włazi na nią,szczeka i atakuje:diabloti: