jkasia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Acha mam jeszcze pytanko, ktore mi zadała przyszła Pani. Czy Karusia od zawsze była w Rachowie? jesli nie to czy wiadomo ile tam siedziała? I czy jest zaszczepiona? Quote
Merys Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='jkasia']Kochani!! Trzymajcie kciuki! Własnie znalazłam potencjalny dom dla Karusi! Miała byc Sara ale ze wzgledu na swoje objawy agresji odpada bo Pani Ania ma swoją strachliwą, adoptowaną sunie i 2 koty. Jutro wioze Karusie do Ani i jak sie dogada z jej zwierzakami to zostanie.bedzie miała domek z małym ogródkiem i towarzystwo!!! Także kochani zaciskajcie z całych sił. Na dzien przez wywózką do Rachowa.....och, uda sie uda....[/QUOTE] Trzymam bardzo mocno kciuki, musi sie udac. Quote
MaDi Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='jkasia']Acha mam jeszcze pytanko, ktore mi zadała przyszła Pani. Czy Karusia od zawsze była w Rachowie? jesli nie to czy wiadomo ile tam siedziała? I czy jest zaszczepiona?[/QUOTE] Jest tam od maleńkości, jest szczepiona od wścieklizny. Quote
jkasia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ola dzieki za info. Ciekawe kto ją nauczył podawać łapke ;) Ona nak fajnie zakłada łapke i prosi o głaskanie. Pani Ania powiedziała, że ma tam swoja wetke i ją odrobaczy-bo wspomniałam, że moze miec robaki. Ale jestem podekscytowana!! hihi uda sie uda, na bank! Quote
malpa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='jkasia']Kochani!! Trzymajcie kciuki! Własnie znalazłam potencjalny dom dla Karusi! Miała byc Sara ale ze wzgledu na swoje objawy agresji odpada bo Pani Ania ma swoją strachliwą, adoptowaną sunie i 2 koty. Jutro wioze Karusie do Ani i jak sie dogada z jej zwierzakami to zostanie.bedzie miała domek z małym ogródkiem i towarzystwo!!! Także kochani zaciskajcie z całych sił. Na dzien przez wywózką do Rachowa.....och, uda sie uda....[/QUOTE] Trzymam kciuki MOCNO a co z Sara, wraca dzis do Rachowa? Quote
MaDi Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Pani ostatecznie zdecydowała się na mniejszego psa bo ma obawy o swoją sunie po przejściach. Quote
jkasia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tak jak pisze Madi, Pani weźmie w zamian Pusie-z interwencji z Rexem. Ale inna osoba pytała o Karusie wiec zobaczymy dalej :) Quote
MaDi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Co tu tak pusto? Nikogo nie interesuje kogo wywiozłam, gdzie zostawiłam i kogo mam na wymianę? Quote
malawaszka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 mnie interesuje mnie, ale nie mam żywcem gdzie wziąć tego psiaka :cry: Quote
MaDi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 malawaszka napisał(a):mnie interesuje mnie, ale nie mam żywcem gdzie wziąć tego psiaka :cry: W przytulisku Nero od wtorku Pierun vel Czort:evil_lol: Zachowuje czystość w klatce, na spacerze miałam jeszcze wczoraj dzikiego rumaka;) Dzisiaj nieco lepiej, chętnie wszystko obsikiwał i szukał dziewczynek, chyba wie co go czeka:cool3: Fotki wkrótce choć było to wyzwanie nawet dla specjalisty:roll: Przywiozłam też nową sunie "gończy polny" kto zajmuje się tego rodzaju psami? Quote
malawaszka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 gończy polny? to rasa? a nie gończy polski? aaa czekam na zdjęcia Czorta! Quote
MaDi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 malawaszka napisał(a):gończy polny? to rasa? a nie gończy polski? aaa czekam na zdjęcia Czorta! No właśnie gończy polny bo polska to ona nie jest:evil_lol: Cała ruda piękna sunia. Quote
muzzy Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 MaDi napisał(a):No właśnie gończy polny bo polska to ona nie jest:evil_lol: Ewentualnie (cytując Ciebie z wczoraj) gończy annopolski :) Quote
zaginiona sara Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Właściwie to nie wiem czemu trzymam te pieniądze zamiast przelać, bazarek się zakończył. Już się poprawiam. Quote
jkasia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 MaDi przywiozałas Nerusia tzn Czorta ;)?? Koniecznie musze go pojsc odwiedzic ! Wiec Sara na razie zajęła jego boks i nie musi na lancuchu siedziec? Jejciu musimy Nerusiowi znalezc domek w mig! To Sara nie bedzie na łancuchu stała! Polece dzis jakies foty strzelić i porobimy ogłoszenia! A co to za druga sunia? Trzeba jej jakies imie nadac do ogłoszeń-może Toffi skoro jest ruda :) Quote
zaginiona sara Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Poszedł przelew z bazarku 55zł, proszę o potwierdzenie na bazarku akwarystycznym jak dojdzie. Quote
jkasia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Edytowałam wydarzenie na FB udostepniajcie prosze :) http://www.facebook.com/event.php?eid=223033914427534&ref=ts Quote
jkasia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 I Sara http://www.facebook.com/event.php?eid=121204501321078 Quote
Merys Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nagrałam filmik z Karusia, ale oczywiście o tym zapomniałam:shake: Jak wrócę wieczorem, to zgram na kompa. Quote
MaDi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Merys napisał(a):Nagrałam filmik z Karusia, ale oczywiście o tym zapomniałam:shake: Jak wrócę wieczorem, to zgram na kompa. Jak możesz to wrzuć tez filmik ze szczeniakami który Ci wysłałam ( oczywiście na ich wątek;)) Quote
MaDi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 No to lecim:cool3: I niespodzianka:evil_lol: dwa Czorty do adopcji:diabloti: Quote
MaDi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 W przytulisku Sonia dla mnie Tajga:) Minka smutna bo sunia załapała się na sesję w dniu sterylizacji. Quote
wawer Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Wiem, że to studnia bez dna... tyle ogonów...:) ale czy jest gdzieś oddzielny post rozliczeniowy Rachowa? Chciałam się konkretniej zorientować w potrzebach. Quote
MaDi Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wawer napisał(a):Wiem, że to studnia bez dna... tyle ogonów...:) ale czy jest gdzieś oddzielny post rozliczeniowy Rachowa? Chciałam się konkretniej zorientować w potrzebach. Przyznam się,że chyba nie:oops: Wpłaty poumykały w całym wątku. Mam nadzieję,że jakoś uda mi się zorganizować czas aby przejrzeć cały wątek i to uporządkować. Co do potrzeb to głównie chodzi o jedzenie i fundusze na sterylki i kastracje. Z dogo wpływają wpłaty od czasu do czasu zazwyczj z bazarków i kilku aukcji Selengi. Reszta wydatków pochodzi ze środków uzbieranych przez wolontariuszy Fundacji LSOZ. Quote
Recommended Posts