MaDi Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Reno2001']Szkoda, że nie ma więcej zdjęc tego psa, bo mam pewne skojarzenia, ale nie jestem na 100% na podstawie tej jednej fotki :/ http://pomoczwierzakom.pl/?mod=dajmudom&nr=92 Czy ktoś wie, czy ten pies jest w Rachowie? Wczoraj dzwoniła do mnie Prezes tej fundacji usunęła sporo zdjęć i zapytała czy mogę przesłać nowe. Quote
wawer Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='MaDi']Wczoraj dzwoniła do mnie Prezes tej fundacji usunęła sporo zdjęć i zapytała czy mogę przesłać nowe.[/QUOTE] A co to oznacza, że chcą więcej zdjęć? Quote
malawaszka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='wawer']A co to oznacza, że chcą więcej zdjęć?[/QUOTE] pewnie, że chcądalej zbierać kasę na te psy... tylko czy Rachów zobaczył kiedyś jakieś pieniądze od tej fundacji? bo strona wygląda średnio przejrzyście... Quote
zaginiona sara Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Proszę o podnoszenie bazarku z mojego podpisu, coś uzbieramy, nie będzie wielkich kwot, ale zawsze to coś. Quote
zaginiona sara Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Merys']Oni przywoza chleb i podroby.[/QUOTE] Co do podrobów to w sklepie mięsnym Amanowicza były po ok.17zł za 20kg, jakby coś. Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Podnosze i równiez prosze o podnoszenie bazarku-ja tez zrobiłam na psiaki z rachowa-kazdy grosz jest ważny! Linki trzeba koniecznie kupic szczególnie dla tych maluchów ktore dzwigają łańcuchy. http://www.dogomania.pl/threads/215552-Dla-chłopaka-dla-dziewczyny-ciuszki-i-dodatki-na-psiaki-z-Rachowa-do-16.10.2011/page2 Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wrzucam jeszcze kilka zdjęć psiaków z ostatniej wizyty w rachowie: Suńka, strasznie chciała byc głaskana tak sie cieszyła :) Ta sunia mieszka obok poprzedniej, ma narosl na oku, która powinna juz niedługo odpaść. Piekny pychol, troszke przestraszona: maleństwo na cieżkim łańcuchu Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Mała mleczna czekoladka-słodziak:rolleyes: Biszkoptowa panienka-wymiziana na maxa przez mojego TZa:p Nie mógł dalej wejsc (strasznie przezył te wizyte) wiec zatrzymał sie przy jej boksie i miaział do upadłego ! Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wydarzenie Karusi na FB - udostepnijcie prosze :) http://www.facebook.com/event.php?eid=223033914427534 Quote
Merys Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='jkasia']Wydarzenie Karusi na FB - udostepnijcie prosze :) http://www.facebook.com/event.php?eid=223033914427534 Postaram sie zaraz rozruszac wydarzenie, a mam taka prosbe zrobilabys jeszcze wydarzenie Sarze? Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Oczywiście :) Zaraz zrobie i wkleje link :) Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wydarzenie Sary na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=121204501321078 Quote
Merys Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dziekowac:D a moge sciagnac Twoj tekst do ogloszen? :P Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 No pewnie że możesz! :) Ja własnie wróciłam od psiaków. Mówie Wam są niesamowite!!! Sara jest tak spragniona uczuc, że cieżko sie od niej oderwać:evil_lol: Ona uwielbia tak podawac łapke, zakłada np na moje kolano i nadstawia główke. Mysle, że była kiedys bita bo kuli sie czesto przy ruchu reką nad jej głową. Aż ciezko nam było wyjsc z klinik tak do nas przylgneła. Potem wstawie fotki jak TZ wroci bo sa na jego telefonie. A Karusia? Słodziak jakich mało. jest taka delikatna,nieśmiało prosi o uczucia, głaskanie. Była taka zadowolona, że mogła wyjsc z klatki,że nawet nie zwróciła specjalnie uwagi na jedzenie ktore dla nich ugotowałam a było pychota-ryżyk z kurczakiem, marchewką i serduszkami. Pare serduszek zostawiła sobie na pozniej bo nie jest łapczywa w jedzeniu-w przeciwienstwie do Sary ;) Aż nie moge sobie wyobrazić, że muszą wrócic do przytuliska. nie pamietam, czy Sara była na łancuchu??? Bo Karusia to sobie wolno chodzila, to wiem. Quote
MaDi Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Kasiu wielkie dzięki:) Sara była na łańcuchu:( Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Jezu, tego sie obawiałam. Jak ona ma na ten łancuch wrócic?:-( Quote
Merys Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Moze uda im sie znalezc dom, wiem marzenie scietej glowy :( Quote
MaDi Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 We wtorek mogą jechać do przytuliska:( Quote
Merys Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Siedze i glowkuje co tu wykombinowac i nic mi do tego lba nie przychodzi.... chociaz jakis dt cokolwiek zeby na ten lancuch nie poszla... Quote
jkasia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 U mnie podobnie, nie moge nic wiecej wygłówkowac, nie wiem co dalej robic ehhh :niewiem: Quote
wawer Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='jkasia']Biszkoptowa panienka-wymiziana na maxa przez mojego TZa:p Nie mógł dalej wejsc (strasznie przezył te wizyte) wiec zatrzymał sie przy jej boksie i miaział do upadłego ! [ I kto w końcu upadł od tego miziania :):):) Quote
as_ko Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='jkasia']Wydarzenie Karusi na FB - udostepnijcie prosze :) http://www.facebook.com/event.php?eid=223033914427534 Ale na zdjęciu jest Czarusia a nie Karusia :) Czarusia już jest w DS. Fajnie że Karusia biegała teraz luzem, to dla niej duża szansa na socjalizację. Jak byłam w przytulisku to strachulec nawet nie chciała podejść do kratki tylko szczekała z daleka. Jak ktoś będzie się wybierał do Rachowa to dajcie znać, jak będę mogła to się chętnie zabiorę. Quote
jkasia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Kurcze słuchajcie, ja od niedawna interesuje sie sprawa psiaków z Rachowa i nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi imionami :\ Skoro na zdjeciu jest inny psiak to z nami, w klinice jest w takim razie bardzo podobna sunia Karusia. Wklejam zdjecie Karusi z Rachowa-niestety jest słabe. Madi jak bedziesz u dziewczyn to czy mozesz zrobic zdjecie Karusi? Bo wychodzi na to , że ogłaszamy nie tego psiaka :P - choc bardzo podobne :) Quote
Recommended Posts