Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Wczoraj dzwoniła do mnie Prezes tej fundacji usunęła sporo zdjęć i zapytała czy mogę przesłać nowe.[/QUOTE]

A co to oznacza, że chcą więcej zdjęć?

Posted

[quote name='wawer']A co to oznacza, że chcą więcej zdjęć?[/QUOTE]

pewnie, że chcądalej zbierać kasę na te psy... tylko czy Rachów zobaczył kiedyś jakieś pieniądze od tej fundacji? bo strona wygląda średnio przejrzyście...

Posted

Wrzucam jeszcze kilka zdjęć psiaków z ostatniej wizyty w rachowie:
Suńka, strasznie chciała byc głaskana

tak sie cieszyła :)

Ta sunia mieszka obok poprzedniej, ma narosl na oku, która powinna juz niedługo odpaść. Piekny pychol, troszke przestraszona:

maleństwo na cieżkim łańcuchu

Posted

Mała mleczna czekoladka-słodziak:rolleyes:

Biszkoptowa panienka-wymiziana na maxa przez mojego TZa:p Nie mógł dalej wejsc (strasznie przezył te wizyte) wiec zatrzymał sie przy jej boksie i miaział do upadłego !

Posted

No pewnie że możesz! :)

Ja własnie wróciłam od psiaków. Mówie Wam są niesamowite!!! Sara jest tak spragniona uczuc, że cieżko sie od niej oderwać:evil_lol: Ona uwielbia tak podawac łapke, zakłada np na moje kolano i nadstawia główke. Mysle, że była kiedys bita bo kuli sie czesto przy ruchu reką nad jej głową. Aż ciezko nam było wyjsc z klinik tak do nas przylgneła. Potem wstawie fotki jak TZ wroci bo sa na jego telefonie.
A Karusia? Słodziak jakich mało. jest taka delikatna,nieśmiało prosi o uczucia, głaskanie. Była taka zadowolona, że mogła wyjsc z klatki,że nawet nie zwróciła specjalnie uwagi na jedzenie ktore dla nich ugotowałam a było pychota-ryżyk z kurczakiem, marchewką i serduszkami. Pare serduszek zostawiła sobie na pozniej bo nie jest łapczywa w jedzeniu-w przeciwienstwie do Sary ;)
Aż nie moge sobie wyobrazić, że muszą wrócic do przytuliska.
nie pamietam, czy Sara była na łancuchu??? Bo Karusia to sobie wolno chodzila, to wiem.

Posted

[quote name='jkasia']Biszkoptowa panienka-wymiziana na maxa przez mojego TZa:p Nie mógł dalej wejsc (strasznie przezył te wizyte) wiec zatrzymał sie przy jej boksie i miaział do upadłego !
[

I kto w końcu upadł od tego miziania :):):)

Posted

[quote name='jkasia']Wydarzenie Karusi na FB - udostepnijcie prosze :)
http://www.facebook.com/event.php?eid=223033914427534
Ale na zdjęciu jest Czarusia a nie Karusia :) Czarusia już jest w DS.

Fajnie że Karusia biegała teraz luzem, to dla niej duża szansa na socjalizację. Jak byłam w przytulisku to strachulec nawet nie chciała podejść do kratki tylko szczekała z daleka.

Jak ktoś będzie się wybierał do Rachowa to dajcie znać, jak będę mogła to się chętnie zabiorę.

Posted

Kurcze słuchajcie, ja od niedawna interesuje sie sprawa psiaków z Rachowa i nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi imionami :\ Skoro na zdjeciu jest inny psiak to z nami, w klinice jest w takim razie bardzo podobna sunia Karusia. Wklejam zdjecie Karusi z Rachowa-niestety jest słabe.
Madi jak bedziesz u dziewczyn to czy mozesz zrobic zdjecie Karusi? Bo wychodzi na to , że ogłaszamy nie tego psiaka :P - choc bardzo podobne :)