MaDi Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Kasiu n ie chcę Cię martwić ale uważaj aby Balbina nie zagniotła Kasty:diabloti: Quote
funia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 MaDI czy psu z ropą kupione zostały jakięs leki ?Jak wyglada to teraz ? Quote
MaDi Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 funia napisał(a):MaDI czy psu z ropą kupione zostały jakięs leki ?Jak wyglada to teraz ? Na wątku już dawno była informacja,że otrzymał leki wysłane przez osobę z dogo. Pies jest w znacznie lepszej kondycji, chętnie wychodzi z budy, szczeka nie jest już apatyczny. Monitorujemy jego uszy za jakis czas jeśli będzie taka potrzeba zakupimy nowe krople. Zobacz jak wygląda na zdjęciach z poprzedniego weekendu;) Quote
muzzy Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jkasia napisał(a):Oto dowód O, to ten psiak? No to faktycznie chyba już się dobrze czuje, bo był tak wesoły, że nie przypuszczałbym, że to on jest od tego ucha :) Quote
MaDi Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='jkasia']Oto dowód Normalnie jak w sądzie;) Quote
Merys Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Merys']Dobra głosujemy na Rachów w wewnętrznej ankiecie dogo! http://www.dogomania.pl/threads/217481-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-listopad! Że tak przypomnę o głosowaniu:cool3: Quote
Finetta Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Bardzo mało osób dotychczas głosowało (63). Nie będzie jedności na dogo - już w tej chwili część użytkowników obiecała pomoc innemu kandydatowi. Może być potem trudno na KrakVecie (o ile wygracie ankietę wewnętrzną). Macie bardzo mocną konkurencję w tym miesiącu. Quote
Merys Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Finetta napisał(a):Bardzo mało osób dotychczas głosowało (63). Nie będzie jedności na dogo - już w tej chwili część użytkowników obiecała pomoc innemu kandydatowi. Może być potem trudno na KrakVecie (o ile wygracie ankietę wewnętrzną). Macie bardzo mocną konkurencję w tym miesiącu. Akurat fakt, ze na dogo nie ma zadnej jednosci, mnie nie dziwi. Dobrze, ze chociaz czesc osob dotrzymalo obietnicy. Nie liczymy tylko na dogomanie, ale rowniez na ludzi poza forum, ktorzy zadeklarowali pomoc. Quote
bric-a-brac Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A ktoś rozsyła prośby o głosy na dogo? Poza tym i krakvetowym wątkiem oczywiście. Quote
bea100 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Cioteczki, czy któraś dobra dusza mi może dać aktualne info o tej suczce? Interesuje mnie wszystko. Zdjęcia ze sterylki (?) To Tajga (Sonia?) Już Tajgę zamieściłam na ogarkowie, mam nadzieję, że uda nam się jej pomóc... http://www.ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=26&t=1628 Quote
jkasia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 bae100 Tajga ma juz swój domek od jakis 2 tygodni :) Nawet nie musiała wracać do przytuliska :) Quote
bea100 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Dziękuję za takie wspaniałe wieści- cieszę się !!! Quote
MaDi Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Prosimy o pomoc w rozsyłaniu informacji o głosowaniu na Rachów. Quote
Merys Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Stronka przytuliska w Rachowie Starym http://www.przytuliskorachow.hsms.pl/ Quote
muzzy Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Merys']Stronka przytuliska w Rachowie Starym http://www.przytuliskorachow.hsms.pl/ Dzięki za zrobienie strony! Banerek tak na szybko: Quote
Murka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A ja mam niespodziankę :) Poniżej Gapcio wyadoptowany z Rachowa ok. 7-8 lat temu po wielkich trudach, bo to było za czasów p.Stasi. Gapcio urodził się w schronisku i miał masę lęków, znormalniał dopiero po paru latach pobytu w DS. W schronisku zdaje się nadal jest jego siostra Lisa... :( Quote
funia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 MaDi napisał(a):Na wątku już dawno była informacja,że otrzymał leki wysłane przez osobę z dogo. Pies jest w znacznie lepszej kondycji, chętnie wychodzi z budy, szczeka nie jest już apatyczny. Monitorujemy jego uszy za jakis czas jeśli będzie taka potrzeba zakupimy nowe krople. Zobacz jak wygląda na zdjęciach z poprzedniego weekendu;) wiem bo czytałam już dawno .chodziło mi o to czy zakupiliście mu coś dodatkowo bo z tym uhem to pewnie dłuższe leczenie .Dziekuje za moinitorowanie jestem wdzieczna .Czy ktoś brał go na spacer ?Wiadomo jaki jest do ludzi ?innych psów . Zdjęcia fajne .Aż się uśiechnęłam sama do siebie .Tylko ten łańcuch .... Gdyby było wiecej info załozyłabym mu wątek ... Quote
MaDi Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 funia napisał(a):wiem bo czytałam już dawno .chodziło mi o to czy zakupiliście mu coś dodatkowo bo z tym uhem to pewnie dłuższe leczenie .Dziekuje za moinitorowanie jestem wdzieczna .Czy ktoś brał go na spacer ?Wiadomo jaki jest do ludzi ?innych psów . Zdjęcia fajne .Aż się uśiechnęłam sama do siebie .Tylko ten łańcuch .... Gdyby było wiecej info załozyłabym mu wątek ... Na razie ma jeszcze krople. On jest zaczepny, kiedyś jak był młodszy to atakował. Teraz mimo wieku również budzi respekt, ale opiekunom pozwolił m.in na czyszczenie uszu. Quote
MaDi Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='Murka']A ja mam niespodziankę :) Poniżej Gapcio wyadoptowany z Rachowa ok. 7-8 lat temu po wielkich trudach, bo to było za czasów p.Stasi. Gapcio urodził się w schronisku i miał masę lęków, znormalniał dopiero po paru latach pobytu w DS. W schronisku zdaje się nadal jest jego siostra Lisa... :( Lisa już od jakiegoś czasu jest pod opieką Azylu pod Psim Aniołem. Quote
jkasia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Super stronka! Merys podziekuj TZowi :) A do mnie dzis napisała Pani w sprawie Balbinki. Za 2 tyg bedzie w Lublinie i zobaczymy sie wtedy :) Quote
MaDi Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 zaginiona sara napisał(a):Fajna strona, byłam :) Fajna to mało powiedziane;) Quote
MaDi Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='jkasia']Super stronka! Merys podziekuj TZowi :) A do mnie dzis napisała Pani w sprawie Balbinki. Za 2 tyg bedzie w Lublinie i zobaczymy sie wtedy :) 2 tygodnie he he;) Quote
MaDi Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Zapomniałam napisać że Rudzia ma od dzisiaj nowa rodzinkę:multi: Poprosze o duży banerek " walący po oczach". Quote
Recommended Posts