Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeurocza, radosna sunia pełna energii a siedząca w małym kojcu. Bardzo garnie sie do ludzi i chce byc przytulana.Nazwijmy ją Sahara bo ma taki piaskowy kolor :)

Posted

MaDi jesli pamietasz to podpowiedz imiona tych psiaków. Pewna Pani zasugerowała mi na Fb aby dawac im imiona -nawet przebojowe-to beda lepiej kojarzone. No i ma racje. Jesli imion nie pamietasz to cos powymyślamy. No i przydałyby sie jakies info o psiakach-oczywiscie jesli pamietasz :)
Jesli ktos chciałby porobic ogłoszenia na innych portalach to bardzo prosze, mozecie kopiowac info z FB i foty tez oczywiscie :)

Posted

Kurcze nie pamiętam imion psiaków ostatniego placu:( mam nadzieję,że w przyszły weekend pojedziemy z Muzzym do Rachowa to poopisujemy psiaki.
Dziennik wschodni napisze w poniedziałek o przytulisku.

Posted

MaDi jak bedziecie miec wolne miejsce w aucie to moge Wam pomóc w opisach itp daj znac co i jak :) W takim razie powymyślam imiona:cool3: Musimy wypytac pani.a Renate o wiek psów, stosunek do siebie nawzajem itp i poopisywac. Damy rade;)

Posted

jkasia napisał(a):
MaDi jak bedziecie miec wolne miejsce w aucie to moge Wam pomóc w opisach itp daj znac co i jak :) W takim razie powymyślam imiona:cool3: Musimy wypytac pani.a Renate o wiek psów, stosunek do siebie nawzajem itp i poopisywac. Damy rade;)

Pewnie,że damy w kupie siła:evil_lol:

Posted

[quote name='jkasia']Merys Ty chyba robiłas to wydarzenie http://www.facebook.com/event.php?eid=200367849984033 czy moglabys przedłuzyc termin do konca wydarzenia bo było do 22 pazdziernika. Dodałam wpis i apel z prosba o dary i jedzenie.

Nie da rady, jak minie termin, to nie da się go przedłużyć, więc dupa. Założę nowe wydarzenie jak będą nowe zdjęcia. W sumie to dwa bo jeszcze krakvet.... Mam nadzieje, że osoby które deklarowały oddanie głosu zrobią to...

Posted

Pamiętam Reksa, nie wiem jak teraz, ale kiedyś to był straszny agresor, nie dało się koło niego przejść.
Szukaliśmy mu domu, miał piękne zdjęcia, był młody...

Ten piesek z ostatnich fotek jest na tyłach? Jeśli dobrze kojarzę, to on się urodził w schronisku, jego matka nazywa(ła?) się Łatka. A on... nie pamiętam :(

A ta sunia "Sahara" to chyba Bajka... Ale głowy nie dam, jeśli tak, to bardzo posiwiała.

Posted

Murka napisał(a):
Pamiętam Reksa, nie wiem jak teraz, ale kiedyś to był straszny agresor, nie dało się koło niego przejść.

Ten piesek z ostatnich fotek jest na tyłach? Jeśli dobrze kojarzę, to on się urodził w schronisku, jego matka nazywa(ła?) się Łatka. A on... nie pamiętam :(

A ta sunia "Sahara" to chyba Bajka... Ale głowy nie dam, jeśli tak, to bardzo posiwiała.

Reksio był agresywny ale juz sie troche uspokoił i pani Renata bez problemu przy nim wszystko robi. My go jednak ominelismy łukiem.
A pieska z ostatnich zdjec dobrze kojarzysz-jest z tyłu z tzw placu emerytów-choc z niego żaden emeryt ;)

Posted

Murka napisał(a):

Faktycznie to chyba Bajka.
Rudy to chyba Chuligan lub Hultaj strasznie zależy mi aby uwolnić go z tego łańcucha.

Posted

Jak juz jest Sahara to moze niech tak zostanie. Czy mam zmienic???
A chłopaczek bedzie Hultaj :) Jaki on ma stosunek do innych psów i w jakim moze byc mniej wiecej wieku? To zaraz zrobie wydarzenie :)

Posted

Jeśli to on, to urodził się ok. 7-8 lat temu... Tam powinno być jego rodzeństwo jeszcze, sunia Pacynka i jeszcze jakaś.
Bajka będzie mieć teraz ok. 8-9 :( Ona zawsze tak się wyrywała do ludzi... Ja ją pamiętam jeszcze z ok. 2003 roku.

Posted

Murka napisał(a):
Jeśli to on, to urodził się ok. 7-8 lat temu... Tam powinno być jego rodzeństwo jeszcze, sunia Pacynka i jeszcze jakaś.
Bajka będzie mieć teraz ok. 8-9 :( Ona zawsze tak się wyrywała do ludzi... Ja ją pamiętam jeszcze z ok. 2003 roku.

Ojej, ja myslałam, ze ona młodsza. W ogóle te psiaki w przytulisku wygladają czesto na młodsze niz mają.

Posted

jkasia napisał(a):
Jak juz jest Sahara to moze niech tak zostanie. Czy mam zmienic???
A chłopaczek bedzie Hultaj :) Jaki on ma stosunek do innych psów i w jakim moze byc mniej wiecej wieku? To zaraz zrobie wydarzenie :)

Do psów podobno kiepsko dlatego siedzi na łańcuchu.