Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara przeszła wczoraj operację, niestety tego typu guzy często są złośliwe i dają przerzuty do płuc. To wspaniała sunia, a tyle przeszła...porzucenie, śmierć szczeniąt a nawet odgryzienie ogona przez inne psy! Kocha wszystkich ludzi.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']Olu moze osobny wątek na ta sunie z guzem ? Moge założyć,.A to ucho u psa ? zOBACZY GO WET ?[/QUOTE]
Sara ma 10 dni na znalezienie domu inaczej wróci do przytuliska, my nie mamy już miejsc:(
Muszę zorganizować jakiegoś lekarza tylko kto pojedzie za free do wielkiego obolałego psa?

Posted

ehhh cholerna bezsilnosc :( DT pilnie potrzebny :( kurde Madi wez aparat to jej zdjecia porobimy i ogloszenia moze wydarzenie na fb? Zaktualizowalam wydarzenie o Rachowie.

Posted

[quote name='MaDi']Sara ma 10 dni na znalezienie domu inaczej wróci do przytuliska, my nie mamy już miejsc:(
Muszę zorganizować jakiegoś lekarza tylko kto pojedzie za free do wielkiego obolałego psa?[/QUOTE]

Jak myślisz ile to moze kosztowac ? Wystawi Fakture ?Matko przecież ten pies nie moze tak cierpieć ....

Posted

[quote name='funia']Jak myślisz ile to moze kosztowac ? Wystawi Fakture ?Matko przecież ten pies nie moze tak cierpieć ....[/QUOTE]
Nie mam pojęcia:(

Posted

Jutro bede u Sary ja wyprowadzić to porobie jej zdjęcia.To przeuroczy psiak pomimo tego wszystkiego co przeszedł.
Razem z Sarą jest jeszcze druga sunia, ktora również przeszła sterylizacje i tez bedzie musiała wrócic do przytuliska po zdjeciu szwów.
A tam wiadomo jak jest...

Posted

No właśnie.. Jak tylko mamę wzruszy ta sytuacja, to się na pewno zgodzi, gorzej z nieugiętym tatą ... Ale jak się zgodzą, to weźmiemy szczeniaczka, bądź białą sunię. Chyba że trzeba je wziąć obydwie, bo są siostrami ? ( jak coś, to weźmiemy na DT)
Kiedy planujecie jechać znowu ?

Posted

[quote name='funia']Nie można wiedząc jak on cierpi zostawić go bo to straszne ..JAk daleko jest najbliższy lekarz ?[/QUOTE]
Najbliższy lekarz na niczym się nie zna i ma jakieś chore teorie, zwietrzył sobie dobry biznes na tym przytulisku.
Ten biłay pies to dla mnie dziadunio BOSa może ktoś od tej rasy go uratuje? Ten psiak prawie nie wychodzi już z budy bez namowy, stawy też ma bardzo kiepskie.
Mogę zawieźć leki ale dopiero odwożąc Karusie i Sare, tylko że na miejscu i tak nikt nie zapewni mu prawidłowej opieki.

Posted

[quote name='Merys']Super dziekujemy.
Psiaki potrzebuja rowniez stalowe linki, bo niestety czesc z nich jest uwiazana na lancuchu :(
http://www.easypet.pl/cat192-id586-powlekana-linka-stalowa-dla-psa---3-metry.aspx#nclid=855657f319005c095d11e2d9298cdc2d
Wydarzenie:
http://www.facebook.com/event.php?eid=295130033846186
Zobaczcie na allegro http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=p&string=linka+stalowa&change_view=1&category=1528
nie wiem jak z jakością, ale niektóre są trixie, są długie i dość tanie.