Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nina_Brzeg napisał(a):
Znajdki rozsyłają spam po wszystkich użytkownikach, więc nic dziwnego, że tyle głosów mają.
A tam jest tak mało zwierzaków, w porównaniu z Rachowem :(

Tak widzialam ehh

Posted

Gdyby kazda z Nas, ktora sie tutaj udziela wsadzila sobie w podpis prosbe, i pospamowala watki widocznymi spamami bylo by lepiej. Niestety, oprocz moich, madi i Merys spamow nic nie wiedzialam.
Coz, szansa przepadla.

Posted

Wydaje mi sie, ze na ten watek malo ludzi zaglada i tu jest problem:( Nastepnym razem zaloze nowe wydarzenie na fb moze wtedy sie uda.
Dziekujemy wszystkim za oddanie glosow i ich zbieranie:Rose:

Posted

Rewelacja napisał(a):
Gdyby kazda z Nas, ktora sie tutaj udziela wsadzila sobie w podpis prosbe, i pospamowala watki widocznymi spamami bylo by lepiej. Niestety, oprocz moich, madi i Merys spamow nic nie wiedzialam.
Coz, szansa przepadla.

Zgadzam się, że reklama jest podstawą. Jeśli ludzie dostaliby informacje od Was i od znajdek, zastanowiliby się nad wyborem. Tak głosuja na znajdki, bo 'znają' tylko ich sytuację,.

Posted

Merys napisał(a):
Wydaje mi sie, ze na ten watek malo ludzi zaglada i tu jest problem:( Nastepnym razem zaloze nowe wydarzenie na fb moze wtedy sie uda.
Dziekujemy wszystkim za oddanie glosow i ich zbieranie:Rose:

Zbyt wiele psiaków potrzebuje pomocy na już ...... Ale dlaczego nie zrobicie już wydarzenia na FB? Te psiaki też potrzebują pilnie karmy i nie mogą czekać. Jest ich dużo i ciężko wykarmić taką gromadę. Jakby co to moge pomóc zrobić wydarzenie i wpisać Was do administrowania wydarzeniem.

Posted

paros napisał(a):
Zbyt wiele psiaków potrzebuje pomocy na już ...... Ale dlaczego nie zrobicie już wydarzenia na FB? Te psiaki też potrzebują pilnie karmy i nie mogą czekać. Jest ich dużo i ciężko wykarmić taką gromadę. Jakby co to moge pomóc zrobić wydarzenie i wpisać Was do administrowania wydarzeniem.

Wydarzenie jest od dawna. Jak możesz to zrób nowe mam nadzieję,że rozrusza temat.

Posted

Soema napisał(a):
O matko ile przybyło...........
jak tam jest z karmą? Wiecie ile schodzi tygodniowo? Może uda się nam jeszcze raz im pomóc.

Z karmą jest bardzo źle, najbardziej potrzebny jest makaron, puszki czy mięso. Dużo starszych psów źle reaguje na sucha karmę, codziennie wszystkie dostają ciepły posiłek.

Posted

paros napisał(a):

A dlaczego nie przejrzysz watku? Wydarzenie istnieje od 30.03. Niestety ludzie byli i sie zmyli. Jak zwierzak nie umiera to zainteresowanie tematem spada, a psow zamiast ubywac to przybywa. I to dzieki rozglosowi oddalismy troche psow, ale ludzie dowiedzieli sie rowniez, gdzie moga je podrzucac.

Posted

zastanawiam się też, czy by nie pomogło, jeżeli wątek Rachowa znajdowałby się w głównym dziale (psy do adopcji/znalezione) bez "lubelskie"... więcej Ciotek patrzy na wątki na głównym niż chodzi po województwach...
???

Madi, spróbuje zrobić fotki Soni w najbliższym czasie, tylko strasznie mało bywam w domu, więc mam z tym kłopot :(

Posted

MaDi napisał(a):
Może warto zrobić nowy wątek taki zaktualizowany?

Albo zrobić porządek w pierwszych postach :) Podzielić psiaki na zaadoptowane i do adopcji Wydaje mi się, że batdzo przyda się pod każdym zdjęciem trochę więcej informacji o psie i koniecznie info, czy wysterylizowany, czy nie. No i mam taką wizję żeby składać się na steryli wszystkich suczek po kolei i wycinać je sukcesywnie jedna po drugiej. Tylko zmroziła mnie trochę ta infromacja, że nie ma ich potem gdzie przetrzymać...