Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu przyślij mi swój numer na PW bo wysyłam smsy ale chyba pod zły numer:roll:
Wyjazd w sobote, zamówiłam 200/300 kilogramów mięsa.
Prawdopodobnie zabierzemy jedną sunie na operacje bo ma wielkiego guza:shake:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Kasiu przyślij mi swój numer na PW bo wysyłam smsy ale chyba pod zły numer:roll:
Wyjazd w sobote, zamówiłam 200/300 kilogramów mięsa.
Prawdopodobnie zabierzemy jedną sunie na operacje bo ma wielkiego guza:shake:[/QUOTE]
Ktora sunie? Szkoda, ze nie moge z wami jechac:( moze nastepnym razem.

Posted

[quote name='Merys']Ktora sunie? Szkoda, ze nie moge z wami jechac:( moze nastepnym razem.[/QUOTE]
Nie wiem która:(
Pojedziemy kolejny raz za jakieś 10 dni więc Cię weźmiemy;)

Posted

MaDi - dacie radę zrobić kilka fotek temu sznaucerowatemu? nie mogę go teraz zabrać :( jest taki ogrom sznaucerów, że nie wiem w ogóle co robić, ale ogłoszenia by dostał to może ktoś się zlituje :(

Posted

[quote name='malawaszka']MaDi - dacie radę zrobić kilka fotek temu sznaucerowatemu? nie mogę go teraz zabrać :( jest taki ogrom sznaucerów, że nie wiem w ogóle co robić, ale ogłoszenia by dostał to może ktoś się zlituje :([/QUOTE]
Zaplanowałam już jego sesję ale tylko w moim wykonaniu:roll:

Posted

Wszystko aktualne,jedziemy w sobotke :) Ja tez zabieram aparat, bede robiła foty ! Fotograf ze mnie taki sobie ale mam dobry aparat to mze cos wyjdzie hehe
Merys z checia bysmy Cie zabrali ale mamy tylko 3 miejca w busie.
Olu musimy wziac transportery na psy. Chyba, że ta sunia z guzem jest niewielka to ją na kolanach przetrzymamy :)

Posted

Chciałam tylko dodac że firma As Babuni robiaca makarony podarowała ponad 50 kg makaronów i karmy makaronowej, która jutro zawieziemy do Rachowa :laugh2_2: dziekujemy :)

Posted

[quote name='jkasia']Chciałam tylko dodac że firma As Babuni robiaca makarony podarowała ponad 50 kg makaronów i karmy makaronowej, która jutro zawieziemy do Rachowa :laugh2_2: dziekujemy :)[/QUOTE]
Super bardzo dziękujemy! Moglabys dodac ta informacje na fb?

Posted

jestesmy juz po wizycie w Rachowie! Na prośbe wklejam najpeirw foty terierka- jest wspaniały, to wulkan energii, prawdziwy terrierowy charakterek. jest bardzo skoczny, zwinny, niesamowicie cieszy sie na widok człowieka:p

skoczek

Posted

Mam złą wiadomość, stan psów bardzo się pogorszył...jest kilka psów które wymagają natychmiastowego leczenia. Zabraliśmy wczoraj sunię z guzem wielkości grejpfruta:( i Karusie do sterylizacji.
Kasiu przyślij mi wszystkie zdjęcia na maila.

Posted

Niestety to prawda. Zobaczcie:

temu biedakowi cos sie dzieje ze skóra

Jeden z psiaków-duzy biały pies ma bardzo chore ucho, ropa wycieka mu strumieniami i nawet nie moge sobie wyobrazic jak straszny ból mu to sprawia :(

MaDi zdjecia wysłałam.