MaDi Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Kasiu przyślij mi swój numer na PW bo wysyłam smsy ale chyba pod zły numer:roll: Wyjazd w sobote, zamówiłam 200/300 kilogramów mięsa. Prawdopodobnie zabierzemy jedną sunie na operacje bo ma wielkiego guza:shake: Quote
Merys Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='MaDi']Kasiu przyślij mi swój numer na PW bo wysyłam smsy ale chyba pod zły numer:roll: Wyjazd w sobote, zamówiłam 200/300 kilogramów mięsa. Prawdopodobnie zabierzemy jedną sunie na operacje bo ma wielkiego guza:shake:[/QUOTE] Ktora sunie? Szkoda, ze nie moge z wami jechac:( moze nastepnym razem. Quote
MaDi Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Merys']Ktora sunie? Szkoda, ze nie moge z wami jechac:( moze nastepnym razem.[/QUOTE] Nie wiem która:( Pojedziemy kolejny raz za jakieś 10 dni więc Cię weźmiemy;) Quote
malawaszka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 MaDi - dacie radę zrobić kilka fotek temu sznaucerowatemu? nie mogę go teraz zabrać :( jest taki ogrom sznaucerów, że nie wiem w ogóle co robić, ale ogłoszenia by dostał to może ktoś się zlituje :( Quote
MaDi Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='malawaszka']MaDi - dacie radę zrobić kilka fotek temu sznaucerowatemu? nie mogę go teraz zabrać :( jest taki ogrom sznaucerów, że nie wiem w ogóle co robić, ale ogłoszenia by dostał to może ktoś się zlituje :([/QUOTE] Zaplanowałam już jego sesję ale tylko w moim wykonaniu:roll: Quote
malawaszka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='MaDi']Zaplanowałam już jego sesję ale tylko w moim wykonaniu:roll:[/QUOTE] wierzę w Ciebie :calus: ;) Quote
jkasia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wszystko aktualne,jedziemy w sobotke :) Ja tez zabieram aparat, bede robiła foty ! Fotograf ze mnie taki sobie ale mam dobry aparat to mze cos wyjdzie hehe Merys z checia bysmy Cie zabrali ale mamy tylko 3 miejca w busie. Olu musimy wziac transportery na psy. Chyba, że ta sunia z guzem jest niewielka to ją na kolanach przetrzymamy :) Quote
jkasia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Chciałam tylko dodac że firma As Babuni robiaca makarony podarowała ponad 50 kg makaronów i karmy makaronowej, która jutro zawieziemy do Rachowa :laugh2_2: dziekujemy :) Quote
Merys Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jkasia']Chciałam tylko dodac że firma As Babuni robiaca makarony podarowała ponad 50 kg makaronów i karmy makaronowej, która jutro zawieziemy do Rachowa :laugh2_2: dziekujemy :)[/QUOTE] Super bardzo dziękujemy! Moglabys dodac ta informacje na fb? Quote
jkasia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tylko gdzie? Za wydarzeniu Rachowa? http://www.facebook.com/event.php?eid=200367849984033&ref=ts Quote
Merys Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jkasia']Tylko gdzie? Za wydarzeniu Rachowa? http://www.facebook.com/event.php?eid=200367849984033&ref=ts Tak, tak, dziekowac :D Quote
jkasia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Pogoda straszna, bedziemy jutro brodzic w błocie po kolana:shake: Kalosze to podstawa! Quote
MaDi Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Kalosze naszykowane zaraz wyruszamy:) Quote
zaginiona sara Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zapraszam na bazarek z roślinami akwariowymi prostymi w uprawie, dla psiaków z Rachowa. Link w podpisie. Quote
jkasia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 jestesmy juz po wizycie w Rachowie! Na prośbe wklejam najpeirw foty terierka- jest wspaniały, to wulkan energii, prawdziwy terrierowy charakterek. jest bardzo skoczny, zwinny, niesamowicie cieszy sie na widok człowieka:p skoczek Quote
jkasia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 W Przytulisku jest 2 maluszków mających miesiąc czasu. Chłopczyk i dziewczynka. Oto fotki małych słodziaków: chłopczyk Quote
MaDi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Mam złą wiadomość, stan psów bardzo się pogorszył...jest kilka psów które wymagają natychmiastowego leczenia. Zabraliśmy wczoraj sunię z guzem wielkości grejpfruta:( i Karusie do sterylizacji. Kasiu przyślij mi wszystkie zdjęcia na maila. Quote
jkasia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Niestety to prawda. Zobaczcie: temu biedakowi cos sie dzieje ze skóra Jeden z psiaków-duzy biały pies ma bardzo chore ucho, ropa wycieka mu strumieniami i nawet nie moge sobie wyobrazic jak straszny ból mu to sprawia :( MaDi zdjecia wysłałam. Quote
wieso Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='jkasia'] jaki sliczny....taki w sam raz na agillity.... Quote
MaDi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='wieso']jaki sliczny....taki w sam raz na agillity....[/QUOTE] I jeszcze dziecko! Quote
Recommended Posts