Merys Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Bardzo prosze o zaglosowanie na Rachow http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84! Quote
2411magdalenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Selenga dzięki Ci !!! głos na Krakvet oddany, wrzucam jeszcze link do podpisu, oby Rachów wygrał!!! Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dziewczyny gdzieś zapodziałam zdjęcia tego sznupkowatego psiaka - proszę jeszcze raz na maila :modla: :oops: i może coś już więcej o charakterze wiadomo? [email protected] Quote
Rewelacja Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Merys napisał(a):Bardzo prosze o zaglosowanie na Rachow http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84! Zaglosowane! Quote
zaginiona sara Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Rewelacja napisał(a):[SIZE="5"]1 kobieta - 150 psów! BRAK ADOPCJI, BRAK JEDZENIA! [SIZE="6"]RACHÓW STARY PROSI O GŁOS! http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień poszło a kiedy na krakvecie będzie można, ostatnio miałam problemy Quote
Rewelacja Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Najpierw dogomania (nie znam terminu, pewnie w 1 poscie jest) - jak dogo wesprze, krakvet wygrany. Quote
MaDi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 malawaszka napisał(a):dziewczyny gdzieś zapodziałam zdjęcia tego sznupkowatego psiaka - proszę jeszcze raz na maila :modla: :oops: i może coś już więcej o charakterze wiadomo? [email protected] Zabawowy jest;) prawdopodobnie mieszkał w domu. Zaraz poszukam maila z jego zdjęciami. Głos oddany. Quote
MaDi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Prośba o WIELKI baner walący po oczach! Quote
arabiansaneta Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 N ie musicie mnie po niczym walić, i tak zagłosowałam! Quote
2411magdalenka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dobry tekst o waleniu ;) GŁOSUJEMY NA RACHÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja Soni to jest dopiero przekręt (zabrana z Rachowa jako dzikus), kradnie pranie ze sznurka i troci ;) zjadła już parę butów, biega jak kamikadze i skacze jak kangur - kiedyś przymierzała się z rozpędu żeby przeze mnie przeskoczyć... a w ogóle to pod stertą kudłów jest dalmatyńczykiem ;) cudnie nakrapiana = fundnęliśmy jej fryzjera, bo była za bardzo zfilcowana. Z trzymania w domu, nici... mamy za sobą 2 upojne noce w łóżku,ale nie spasiło. Woli wolność i ogród, dom obchodzi szerokim łukiem ;) przychodzi i trąca nosem, zaczepia. Ładnie się "przybyczyła", robi się z niej bardzo radosny psiak. Dostała szansę... prosimy o SZANSY I DOMY DLA POZOSTAŁYCH RACHOWICZAN ;) !!!! no i głosy, głosy na KrakVet, bo potrzeby są O G R O M N E Quote
MaDi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 2411magdalenka napisał(a):dobry tekst o waleniu ;) GŁOSUJEMY NA RACHÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja Soni to jest dopiero przekręt (zabrana z Rachowa jako dzikus), kradnie pranie ze sznurka i troci ;) zjadła już parę butów, biega jak kamikadze i skacze jak kangur - kiedyś przymierzała się z rozpędu żeby przeze mnie przeskoczyć... a w ogóle to pod stertą kudłów jest dalmatyńczykiem ;) cudnie nakrapiana = fundnęliśmy jej fryzjera, bo była za bardzo zfilcowana. Z trzymania w domu, nici... mamy za sobą 2 upojne noce w łóżku,ale nie spasiło. Woli wolność i ogród, dom obchodzi szerokim łukiem ;) przychodzi i trąca nosem, zaczepia. Ładnie się "przybyczyła", robi się z niej bardzo radosny psiak. Dostała szansę... prosimy o SZANSY I DOMY DLA POZOSTAŁYCH RACHOWICZAN ;) !!!! no i głosy, głosy na KrakVet, bo potrzeby są O G R O M N E Poprosimy o zdjęcia. Quote
MaDi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Dziękuję pięknie URATUJMY TE PSIAKI! Quote
Merys Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Merys napisał(a):Bardzo prosze o zaglosowanie na Rachow http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84! Podnosze i o glosy prosze! Quote
xmartix Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 czy jest gdzies aktualny spis zwierzat? Quote
MaDi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 xmartix napisał(a):czy jest gdzies aktualny spis zwierzat? Wciąż jest okjoło 152 psów, który Cię interesuje? Quote
tysmienica Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Kurde trzeba sie sprężać z tymi głosami, szkoda że nie ma kasy za 1 i drugie miejsce:/ Quote
coronaaj Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 szafra napisał(a):Głos oddany ! :lol:. Moj tez ale brakuje nam glosow kochani glosujcie, rozsylajcie, etc...reklamujcie, moze sie uda. Quote
Merys Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Chyba nic z tego nie bedzie :( jestesmy daleko w tyle... ehh Quote
Recommended Posts