Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z Niką jest dziwnie, zjada ślicznie a jest odwodniona i chuda , wyniki dobre a d........
dziś się dobrze czuła
fajnie jej z Czarkiem on się nią tak opiekuje i jest kochany dla niej a przy niej Czarek otwiera się i to jest wielkie szczęście :)

Posted

olenka_f napisał(a):
z Niką jest dziwnie, zjada ślicznie a jest odwodniona i chuda , wyniki dobre a d........
dziś się dobrze czuła

może coś innego jeszcze w niej siedzi? Ja w wyniki już nie wierze, "moja"Pineska ma bardzo dobre a chłoniak ją toczy(następstwo guzów na listwach)... i nie ona pierwsza u mnie która według wyników wszystko ma niby w normie...

a prześwietlana Nika była?

Posted

olenka_f napisał(a):
no niestety nie bo rtg był zepsuty, 28 bedzie miała i zdjecie i echo robione

jak da rade, to do kompletu można by jeszcze USG jamy brzusznej zrobić coby ją całą obejrzeć

Trzymam kciuki za dziewczynkę

Posted

2 dni temu byłam z naszą schroniskową sunią ( Elbląg ) w klinice w Grudziądzu. Lecznica jest super wyposażona , (tomograf, RTG) profesjonalna obsługa, gdyby była potrzeba-polecam.

ps. szukamy domu dla cielątka zabranego podczas interwencji.

Posted

dotarło na pewno 100zł od cioci kaejrot i napisane było za bazarek
ja nie bardzo wiem czego mam szukać, bo z dopiskiem za bazarek była ta jedna wpłata, czy to o nią chodzi ?