Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olenka_f napisał(a):
leki Niki : Vetoqinol, Vetmedin, Fortekor
jak tylko dogramy co i jak to osobiście pojadę z małą :)

to się szykuje konwój :-)

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
leki Niki : Vetoqinol, Vetmedin, Fortekor
jak tylko dogramy co i jak to osobiście pojadę z małą :)

Olu, na kiedy mniej więcej można spodziewać się Nikusi? :) domek pyta, czeka, zestresowany :):)

Posted

poproszę o adres na pw i jedziemy, tylko nie dziś i jutro , każdy następny dzień jest możliwy
Nika robi kupe z krwią, niestety nic się nie da zrobić prócz hepatilu i gotowanego
jest na marchwi, mięsie i ryżu( troche)
żywotna jest jak była, zakopuje się w kocyk jak chce spać ale jak wyczuje kota to robi się z niej dzierlatka :)

Posted

Olenko daj znać kiedy będziecie jechać. Jak będzie możliwość to chętnie bym się zabrała o ile nie będę siedziała przed kompem w pracy :-(
Ja też się dokładam do jej utrzymania. Daje 20 stałej deklaracji co miesiąc
Koszt pobytu miesięcznego uzgodniliśmy na 100,00. Nie wiem jak płatne z góry z dołu?

Kto zechciałby zostać skarbnikiem Nikusi?
Trzeba będzie również kontrolować leki czy nie ma braku. Sunia nie może być bez leków.
Ja nie mogę ponieważ opuszczam Polskę w sierpniu na dosyć długo.
Leki jakie dostaje NIKI: Vetoqinol, Vetmedin, Fortekor

info o Nikukusi pozbierane z wątku:
radosna
chuda/szkielecik
nie lubi kotów
guzy na listwach mlecznych
przepuklina
była diagnozowana

Finanse NIKI Deklaracje stałe:
Kaerjot 50,00
Secia 20,00
Olenka 30,oo
Potrzeba jeszcze na malutką wypraweczkę, tycia smyczka, tycie szeleczki, Mam mięciutki flanelowy kocyk, więc dam. Mogę kupić też coś smacznego dz szamanka ale nie wiem co??? proszę o radę

Posted

olenka_f napisał(a):
Olka 30zł :)

Olenko ty masz swoje prywatne duże stado w domu, więc może ktoś się jeszcze zgłosi i będzie można zastąpić twoją deklarację. Masz wiele psiaków prywatnych do wykarmienia.

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

[quote name='Secia']OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Seciu, czy dalas to ostrzezenie na watki innych schronisk?????

Posted

Secia napisał(a):
nie ale tak sobie wchodzę i klikam ale może robić to systematyczniej skoro masz wątki do nich

na schronisko w tomaszowie maz juz dalam i na radomsko

dalam tez na husky adopcje

widzialam, ze na watku psow z pseudo w trutowie tez juz jest ...

dam tez na forum amstafowe ...

Posted

olenka_f napisał(a):
poproszę o adres na pw i jedziemy, tylko nie dziś i jutro , każdy następny dzień jest możliwy
Nika robi kupe z krwią, niestety nic się nie da zrobić prócz hepatilu i gotowanego
żywotna jest jak była, zakopuje się w kocyk jak chce spać ale jak wyczuje kota to robi się z niej dzierlatka :)

a kupa z krwią od czego Olu? i co jest właściwie główną przyczyną,że wet daje małej tak mało czasu... ?
Na pewno pamiętacie, ale i tak przypomne, żeby zabrać wszelką dokumentacje- wyniki badań które mała ma

Posted

olenka_f napisał(a):

Adres wysyłam. Jeśli chodzi o jutro ,to ewentualnie późniejszym popołudniem, w poniedziałek też, bo Pani ma do załatwienia z rana pare spraw,
kolejne dni bez znaczenia, jakby coś "wyskoczyło" nieprzewidzianego to napisze, chociaż raczej nic sie nie zmieni

Posted

halo halo proszę się tak nie umawiać beze mnie :-)
dać kocyk?
Olenko to może Nikusia powinna jeść karmę weterynaryjną wątrobową? Rozumiem, że ma wyniki z prób wątrobowych?

Posted

Secia napisał(a):
halo halo proszę się tak nie umawiać beze mnie :-)
dać kocyk?
Olenko to może Nikusia powinna jeść karmę weterynaryjną wątrobową? Rozumiem, że ma wyniki z prób wątrobowych?

Royal Hepatic jadła swojego czasu moja jamniczka, w połączeniu z lekami na wątrobe działał rewelacyjnie
Kocyk nie zaszkodzi :) .Rozglądałam się za kanapką , ale w sklepach zoologicznych mają jakieś kosmiczne ceny, jesli Nika nie
ma łóżeczka, to zamówie coś na allegro a w razie co(zanim by doszło) mam do wypożyczenia małą kanapkę :)

Posted

o matko i córko to już zwykłe kocyki do spania nie wystarczają??? :-)
Olenko czy leki , które Nikusia bierze są na recepte? Czy masz zapasa do przekazania?
Czy pytałaś weta o to czy Niki powinna jeść leki na wątrobę i karmę wątrobową w zażywanym zestawie?

Posted

Kasia77 napisał(a):
Adres wysyłam. Jeśli chodzi o jutro ,to ewentualnie późniejszym popołudniem

jutro czyli już dziś , możecie być nawet teraz , troche się dzień inaczej rozplanował i Maks na panne czeka

Posted

powiem szczerze : Nika ma leki na serduszko i wątrobę, zjada ryż z marchwią i mięskiem iiiiiiiiiiiiiiiiii już
koniec z kłuciami, wynikami, rtg i czym kolwiek więcej
zależy mi żeby było jej dobrze, ciepło i miała pełny brzuszek tak długo jak się da
bardzo chciałam żeby diagnoza Niki była inna ale nie była ,więc ten ostatni czas ma mieć spokój i miłość
hepatilu nie chciała jeść ona lubi takie domowe albo puchy
Nika lubi chować się w koc a na łóżko nie wejdzie sama ona malutka jest :)

Posted

no tak to kiedy jest przejazd? Olenko może przyjadę do Ciebie wieczorem dam kocyk i moja działkę za 2 miechy i przekażesz do domku?

Dalej szukamy skarbnika dla NIKI
Już trzeba zbierać na domek