olenka_f Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Nikę będę musiała przywieźć do Gdańska do weta Quote
akucha Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Olenko, pisz jak to jest od strony finansowej. Czy jeśli zawieziesz ją do weta w Gdańsku, to schronisko pokrywa koszty? Jeśli nie, to musimy zbiórkę zrobić. Quote
olenka_f Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 schronisko zapłaci za wszystko tylko musi na to mieć i to jest ten problem Quote
Ilonajot Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 oj laski laski, na was to zawsze mozna liczyc ... pieknie, ze sa tacy ludzi i taka spolecznosc. ja bede w sobote w schronisku, to porobimy ladne fotki u Olenki na reku ;) mam nadzieje, ze bedzie slonce ... Quote
Betbet Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Mam kilka rzeczy na bazarki, ale nie mam czasu ani sił się nimi zająć...zatoki mnie wykańczają... a trzymałam na wyjątkową okazję, ale jak ma naszej oleńce serduszko pęknąć to trzeba ratować i psa, i oleńke! Gdyby ktoś ładnie to wystawił to mogę przekazać: pościel z Ikea cena oryginalna 99zł, pasiasta taka, nówka zapakowana - wygralam;) nowa piłka do siatkówki Hondy z dodatkiem do pompowania-taki cienki bolec do pompki dwa kubeczki Hondy - oryginalne, przyszły z UK smycz Hondy brelok metalowy Hondy gra komputerowa dla dzieci rozwijająca manualnie(jest nieziemska, nowa ofoliowana) Quote
olenka_f Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 dziękuję bardzo oj bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Ilonajot Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Betbet napisał(a):Mam kilka rzeczy na bazarki, ale nie mam czasu ani sił się nimi zająć...zatoki mnie wykańczają... a trzymałam na wyjątkową okazję, ale jak ma naszej oleńce serduszko pęknąć to trzeba ratować i psa, i oleńke! Gdyby ktoś ładnie to wystawił to mogę przekazać: pościel z Ikea cena oryginalna 99zł, pasiasta taka, nówka zapakowana - wygralam;) nowa piłka do siatkówki Hondy z dodatkiem do pompowania-taki cienki bolec do pompki dwa kubeczki Hondy - oryginalne, przyszły z UK smycz Hondy brelok metalowy Hondy gra komputerowa dla dzieci rozwijająca manualnie(jest nieziemska, nowa ofoliowana) ja tez mam kilka fajnych rzeczy w chacie - ale kompletnie nie znam sie na bazarkach ... az wstyd sie przyznac, ale kompletnie nie wiem, jak to dziala. Trzeba bedzie chyba uderzyc do Pilny. Z tego co wiem, ona specjalistka ... zaraz napisze do niej na PW. albo moze ktoras z cioteczek od Jamnikow potrafi robic bazarki?? Quote
brazowa1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 olenka_f napisał(a):bardzo walczę z tym " eeeeeeeeee to stary pies czy kot " i za to Cie najbardziej kochamy. Quote
akucha Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nigdy nie robiłam bazarków. Zresztą, kto przebije betbetowe handlowanie. Tam zawsze tyle śmiechu, takie klimaty... Betbeciku, współczuję, przechodziłam to samo. Po miesiącu mi przeszło. Tylko nie daj czyścić zatok, bo to podobno potem powraca jeszcze częściej. Ja już ok. Quote
Litterka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Może trochę późno, bo kwiecień, ale znalazłam piękny, ogromny kalendarz ścienny. Może chcecie na bazarek? Quote
ojasia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jestem, bo Akucha kazała he he he. Na bazarek nic nie mam, ale jak będzie potrzeba, bo wesprę psinkę groszem Quote
brazowa1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oleńko,tytuł moze trzeba zmienić,żeby było wiadomo,ze mala zbiera pieniądze na weta i że to pilne. Quote
Celina12 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam i ja....kiedy TO się skończy??:shake: Serce pęka :-(. Ja też deklaruję wpłatę na jamnisię. Oleńko całuski ślemy! Quote
Betbet Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Akucha ja walczę...od roku i niestety póki co leki zawodzą dlatego myślałam o czyszczeniu, ale te najnowsze metody to koszt 6000zł nie licząc dojazdów, pobytów...bez sensu:shake::shake: Ilonajot kto to Pilna? Kurcze, zupełnie nie kojarzę. Dobrze, gdyby bazar robił ktoś od nas tutaj, a na pewno ktoś zaufany. Ech. Mi jest wstyd, bo ja do kaerjot jeszcze nie zawiozłąm fantów z 2 bazarków!!!, ale ta pogoda taka, że nie chcę wychodzić z biura żeby jeszcze się nie dobić, zatoki to takie właśnie łapacze zimna:/ Akucha nie podżegaj;) Ostatnio nie było już śmiechów, chichów, bo nie miałąm czasu na wymyślanie historyjek handlowych:/ No, ale coś tam sie Stworkowi dostało. Teraz jest taki nawał bazarków, a mnie to stresuje, że kupują tylko cały czas nasze, te same cioteczki. Czuję się jak wyłudzacz jakiś... Czy wiemy ile będzie jej trzeba, tak orientacyjnie? Quote
Ilonajot Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Betbet napisał(a):Akucha ja walczę...od roku i niestety póki co leki zawodzą dlatego myślałam o czyszczeniu, ale te najnowsze metody to koszt 6000zł nie licząc dojazdów, pobytów...bez sensu:shake::shake: Ilonajot kto to Pilna? Kurcze, zupełnie nie kojarzę. Dobrze, gdyby bazar robił ktoś od nas tutaj, a na pewno ktoś zaufany. Ech. Mi jest wstyd, bo ja do kaerjot jeszcze nie zawiozłąm fantów z 2 bazarków!!!, ale ta pogoda taka, że nie chcę wychodzić z biura żeby jeszcze się nie dobić, zatoki to takie właśnie łapacze zimna:/ Akucha nie podżegaj;) Ostatnio nie było już śmiechów, chichów, bo nie miałąm czasu na wymyślanie historyjek handlowych:/ No, ale coś tam sie Stworkowi dostało. Teraz jest taki nawał bazarków, a mnie to stresuje, że kupują tylko cały czas nasze, te same cioteczki. Czuję się jak wyłudzacz jakiś... Czy wiemy ile będzie jej trzeba, tak orientacyjnie? plina jest wolontariuszka ze schronu w Tczewie, czyli po sasiedzku ;) pomaga nam bardzo w ogloszeniach. ja mam bardzo fajne akcesoria : dlugie zamszowe rekawiczki, szaliczki najrozniejsze, fajne szerokie paski, bizuty. wszystko nowki, albo prawie nowki - w bardzo dobrym stanie w kazdym razie ... co do kwoty to Olenka na pewno odpowie, ja nie mam pojecia ... Quote
olenka_f Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 nic nie wiem o kwotach i pewnie będe wiedziała 11 kwietnia dopiero po 12 bo wtedy jest pierwszy możliwy termin na razie tylko konsultacja no chyba, że będzie tak jak z Harfunią - wszystko na bok i pies był zoperowany natychmiast Nika jedzie i Tajra też wiecie jaka ona jest malusia , normalnie tycia :) Quote
akucha Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ale fajnie, ze tyle ciotek się zleciało :multi: Witaj ojasiu!!! Wyslij mi sms-ka, bo mam nowy telefon i straciłam wszystkie kontakty. nie potrafię ściągnąć ich z karty SIM :oops: Olenko, wklej w pierwszym poście konto schroniskowe do zbiórki finansowej dla skrzacikowej naszej. Ciotki, slijcie z dopiskiem: "na operacj jamniczki" czy jakoś tak. Betbet, jesteś WYłUDZACZ niezastąpiony :evil_lol: Ciotki lecą, bo uwielbiają klimatyczne bazarkowanie. Przyjemne z pożytecznym. Ja do dziś mam przy kompie kartke, która od ciebie dostałam przy okazji jednego z bazarków. Tę z Fortami i pięknym wpisem. Quote
Betbet Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Aaaaaaaa:) Ahaha ale beka, miło Akucha że trzymasz kartkę:) Spytam nieśmiało, moja dociekliwość, czy konto schroniskowe będzie tam wszystko ok? W sensie co na jamnisię to pójdzie na nią? Quote
plina Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Pojawiam się i trzymam kciuki za Nikę. Niestety nie mogę zorganizować bazarku, choć bardzo bym chciała. Mam na sobie teraz jeden i to nie mały.. Ktoś rzucił pomysłem, żeby poprosić ciotki jamnikowe.. Poszperam na strychu i chyba też coś dodam, głównie książki. "Rysowanie dla początkujących", "Zapomniany język psów", "365 żartów". Myślę, że coś się nada :) Quote
kaerjot Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Betbet, nie marudź, ja tam uwielbiam u Ciebie kupować i czas dostawy nie ma tu nic do rzeczy :) Piszesz, że masz piłkę i Yoda już ostrzy zęby :) Oleńko, jeżeli potrzebujesz transportu z jamniśką do Gdańska, to dawaj znaka. Mój TZ lubi jeździć :) Quote
Betbet Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ciotki... ja będę miałą nerwicę przez Dogo... wiecie co, tego chyba stało się już nadto... Ludzie powariowali, psów do adopcji coraz więcej... Dalej jestem za moim autorskim, radykalnym rozwiązaniem na trzy-czte-ry w całej Polsce przestają działąć fundacje i wolontariusze. Wtedy Państwo coś będzie musiało wymyślić... masowa eksterminacja? Może to i lepsze... Quote
olenka_f Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 jesli chodzi o konto to na pewno będzie szło na Nikę, opłaty robi kierownik:placz: z transportem to jest tak, że później psy trzeba odwieźć do Starogardu i wcale nie wiem czy ktoś tak chętnie by chciał jeździć z Gdanska w te i na zat , choć gdyby jednak chciał to ja bardzo bardzo nawet 5 go kwietnia bo mam wizytę dopiero na 18 w Gdańsku z dwoma psami dałam dane na pierwszej stronie :lol: Quote
kaerjot Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Oleńko jak sie spotkamy to ja Cię walnę. Naprawdę sądziłaś, że miałam namyśli transport w jedną stronę, a później "bujaj się Fela"? Pogadam dzis po południu z TZ o przyszłym wtorku. Quote
Recommended Posts