Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Betbet i yunona ja bardzo proszę zdrowieć !!!!
miałam ściąganą ropę z zatok, nie polecam, wiecznie się odnawia i ciągle boli głowa, nic nie powiem co to znaczy przeżyć ten zabieg :(

• Replies 476
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betbet napisał(a):
A włąsnie nie wiedziałą jak z tą Zuzią-Basią, bo jak zaczyna się ogólne hip hip hurra to człowiek wnioskuje, że już po adopcji;)

Fajne to allegro i ta akcja...tylko potrzebne by nam były bardzo dobre zdjęcia Nikusi, te są zbyt niewyraźne... potem zrobienie dyplomu, druk gdzieś i heyah

EDIT:

Ilonajot!! Do jutra rana ceny wywoławcze mi podaj jeszcze! Ja nie umiem tych przedmiotów wycenic, nie wiem jaką mają wartość! Musisz sama zadecydować i podać mi ceny wywoławcze, one oczywiście zawsze moga w trakcie bazarku podskoczyć ale nie muszą. To czasem najtrudniejsza rzecz,wycenić tak, żeby zeszło...

Betbet, wczoraj bylam prawie caly dzien w schronisku i robilam zdjecia ...
Liste cen wyslalam dzis na maila - mam nadzieje, ze bedzie ok :)

Posted

konto schroniskowe oczywiście :)
byłam dziś z Niką u weta
Nika ma chore serce, pomimo tego że ładnie je odwadnia się więc codziennie kroplówki będzie dostawała
nie mogłam jej zrobić rtg bo się drań popsuł a ponieważ z Dejzuchą jedziemy 27 na operacje Nika jedzie z nami, jesli nie bedzie nacieków na płucach Nika po wzmocnieniu będzie operowana. Wszystko inne jest ok, wyniki krwi bardzo dobre :)

Posted

z bazarku pójdzie na Nikę 200 zł tak około, reszta na Stworka, podzieliłam troszkę za zgodą licytujących. Oleńko, jak kasę wpłacę i ona dojdzie na konto schroniska to ja Ciebie poproszę potem o wizytę na wątku bazarku i potwierdzenie wpłaty. Chce być na czysto. Ok?:)

Posted

Betbet napisał(a):
z bazarku pójdzie na Nikę 200 zł tak około, reszta na Stworka, podzieliłam troszkę za zgodą licytujących. Oleńko, jak kasę wpłacę i ona dojdzie na konto schroniska to ja Ciebie poproszę potem o wizytę na wątku bazarku i potwierdzenie wpłaty. Chce być na czysto. Ok?:)

no pewnie, dziękuję Kochana

Posted

danka1234 napisał(a):
jak Nikusi stoi finansowo,miała obiecane wsparcie na leczenie z Jamniczej Skarpety wiec jak cos, prosze pisac jesli bedzie w potrzebie.

jak na tą chwilę to Nika jest przez Was zabezpieczona, nawet nie wiecie Kochani jak bardzo mi pomagacie i jak bardzo jestem Wam wdzięczna - nie ma takich słów które by wyraziły to co czuję i jak bardzo Wam dziękuję
ile to wszystko potrwa nie wiem
nie chcę żeby cierpiała ale też muszę ją wzmocnić przed operacją
ma totalnie łyse uszy i tego nie było
sama Nikusia wtulona i trzęsąca się bardzo, ja miałam takie wrażenie że ona myślała że ja ją wywożę