olenka_f Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Betbet i yunona ja bardzo proszę zdrowieć !!!! miałam ściąganą ropę z zatok, nie polecam, wiecznie się odnawia i ciągle boli głowa, nic nie powiem co to znaczy przeżyć ten zabieg :( Quote
Ilonajot Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Betbet napisał(a):A włąsnie nie wiedziałą jak z tą Zuzią-Basią, bo jak zaczyna się ogólne hip hip hurra to człowiek wnioskuje, że już po adopcji;) Fajne to allegro i ta akcja...tylko potrzebne by nam były bardzo dobre zdjęcia Nikusi, te są zbyt niewyraźne... potem zrobienie dyplomu, druk gdzieś i heyah EDIT: Ilonajot!! Do jutra rana ceny wywoławcze mi podaj jeszcze! Ja nie umiem tych przedmiotów wycenic, nie wiem jaką mają wartość! Musisz sama zadecydować i podać mi ceny wywoławcze, one oczywiście zawsze moga w trakcie bazarku podskoczyć ale nie muszą. To czasem najtrudniejsza rzecz,wycenić tak, żeby zeszło... Betbet, wczoraj bylam prawie caly dzien w schronisku i robilam zdjecia ... Liste cen wyslalam dzis na maila - mam nadzieje, ze bedzie ok :) Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Wpłacam 50 zł od Pani Basi która adoptowała Ritę z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204203-RITA-ruda-gwiazdeczka-zrobi%C5%82a-w-Stolicy-karier%C4%99-MA-SW%C3%93J-DOM-%29/page8 Proszę o potwierdzenie jak dojdzie. W tytule wpłaty: "dla Niki od Basi i Rity" Quote
olenka_f Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 oczywiście ale już teraz dziękuję Pani Basi :) Quote
Betbet Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ilonajot postaram się niebawem ruszyć z bazarkiem, bo póki co mój się kręci, będzie z niego ciupkę kasy. Quote
Ilonajot Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 spokojnie Betbet, skoncz najpierw jeden ;) bardzo Ci dziekuje za pomoc :) :) :) Quote
Ilonajot Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nikiusia siedzi teraz z Czarusiem w "pokoiku", Czarus sie nia ladnie opiekuje :) Quote
brazowa1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ilonajot napisał(a):Nikiusia siedzi teraz z Czarusiem w "pokoiku", Czarus sie nia ladnie opiekuje :) cokolwiek to znaczy ;) Quote
Ilonajot Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 cokolwiek - w kazdym razie Niki jest w lepszej formie psychicznej, odkad jest z nim. Nie jest juz taka osowiala ... chociaz Czarek pilnuje miski ;) Quote
Betbet Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bazarek niebawem się skończy i będą pieniążki, Olenka spokojnie je wtedy przelewać na konto schroniska, tak? Quote
olenka_f Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 tak na konto schroniska , dziękuję :) Quote
brazowa1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Oleńko,mój bazarek dla Niki kończy się dzisiaj. piękny ten baner z Czartkiem. Quote
brazowa1 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Olu,podasz konto na które przesyłac pieniądze z bazarków? Quote
Betbet Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A nie ma w 1 poście? Najpierw na swoje konto, oddzielasz co na przesyłki, a co na małą i potem na schroniskowe? Quote
olenka_f Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 konto schroniskowe oczywiście :) byłam dziś z Niką u weta Nika ma chore serce, pomimo tego że ładnie je odwadnia się więc codziennie kroplówki będzie dostawała nie mogłam jej zrobić rtg bo się drań popsuł a ponieważ z Dejzuchą jedziemy 27 na operacje Nika jedzie z nami, jesli nie bedzie nacieków na płucach Nika po wzmocnieniu będzie operowana. Wszystko inne jest ok, wyniki krwi bardzo dobre :) Quote
Betbet Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 z bazarku pójdzie na Nikę 200 zł tak około, reszta na Stworka, podzieliłam troszkę za zgodą licytujących. Oleńko, jak kasę wpłacę i ona dojdzie na konto schroniska to ja Ciebie poproszę potem o wizytę na wątku bazarku i potwierdzenie wpłaty. Chce być na czysto. Ok?:) Quote
danka1234 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jak Nikusi stoi finansowo,miała obiecane wsparcie na leczenie z Jamniczej Skarpety wiec jak cos, prosze pisac jesli bedzie w potrzebie. Quote
olenka_f Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Betbet napisał(a):z bazarku pójdzie na Nikę 200 zł tak około, reszta na Stworka, podzieliłam troszkę za zgodą licytujących. Oleńko, jak kasę wpłacę i ona dojdzie na konto schroniska to ja Ciebie poproszę potem o wizytę na wątku bazarku i potwierdzenie wpłaty. Chce być na czysto. Ok?:) no pewnie, dziękuję Kochana Quote
olenka_f Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 danka1234 napisał(a):jak Nikusi stoi finansowo,miała obiecane wsparcie na leczenie z Jamniczej Skarpety wiec jak cos, prosze pisac jesli bedzie w potrzebie. jak na tą chwilę to Nika jest przez Was zabezpieczona, nawet nie wiecie Kochani jak bardzo mi pomagacie i jak bardzo jestem Wam wdzięczna - nie ma takich słów które by wyraziły to co czuję i jak bardzo Wam dziękuję ile to wszystko potrwa nie wiem nie chcę żeby cierpiała ale też muszę ją wzmocnić przed operacją ma totalnie łyse uszy i tego nie było sama Nikusia wtulona i trzęsąca się bardzo, ja miałam takie wrażenie że ona myślała że ja ją wywożę Quote
Recommended Posts