Betbet Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ilonajot jeśi weźmiesz na siebie wysyłkę klamotów jak Ci podam co komu i adresy, to nie musimy się z tym wozić. Tak, jestem z Trójcity. Poproszę to konkretnie do soboty rano na maila. Póki co nie są mi potrzebne klamoty na czas bazarku na pewno, no bo po co. a ja mam maciupeńki pokój w którym próbuję zmieścić całe swoje zycie więc wszelkie dodatkowe rzeczy niemile widziane;';) Quote
Ilonajot Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Betbet napisał(a):Ilonajot jeśi weźmiesz na siebie wysyłkę klamotów jak Ci podam co komu i adresy, to nie musimy się z tym wozić. Tak, jestem z Trójcity. Poproszę to konkretnie do soboty rano na maila. Póki co nie są mi potrzebne klamoty na czas bazarku na pewno, no bo po co. a ja mam maciupeńki pokój w którym próbuję zmieścić całe swoje zycie więc wszelkie dodatkowe rzeczy niemile widziane;';) wezme na siebie wysylke moich klamotow ;) jasne!!! Quote
Betbet Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 faaajnie, to mi bardzo ułatwisz, oczywiście koszt wysyłki ci zwrócę z bazarku, zazwyczaj za drobne paczki liczę ludziom 5 zł i poleconym listem wysyłam po prostu Quote
Itske Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Skleroza totalna - to o mnie :-), gdzie jest wątek z bazarkiem na małą, znaleźć nie mogę, a tam mi jeszcze ktoś fanta podkupi! Cofam, skleroza odeszła na moment - znalazłam :-) Hura, nikt mi nie zabrał. Betbet, dziękuję, a jak Twoje myszy? Quote
Ilonajot Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Betbet, wyslalam foty i opisy mailikiem ;) Quote
Betbet Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Pięknie to zrobiłaś Ilona! Aż pozazdrościłam no. U mnie nie będzie tak pięknie, wczoraj nie miałąm sił zrobić zdjęć, zostało mi dziś tylko jak wrócę z pracy. Swoje opisy już mam, zdjęcia będą zwyczajne bardzo, no ale trudno. Itske dziękuję, swoją staruszkę wczoraj pożegnałam, a dwa szoguny które podrzuciłaś ok:) Quote
Ilonajot Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Betbet napisał(a):Pięknie to zrobiłaś Ilona! Aż pozazdrościłam no. U mnie nie będzie tak pięknie, wczoraj nie miałąm sił zrobić zdjęć, zostało mi dziś tylko jak wrócę z pracy. Swoje opisy już mam, zdjęcia będą zwyczajne bardzo, no ale trudno. Itske dziękuję, swoją staruszkę wczoraj pożegnałam, a dwa szoguny które podrzuciłaś ok:) kiedy po poludniu tez jest bardzo dobre slonce!!! ja wlasnie robilam wczoraj po robocie, wykorzystalam naturalne swiatlo (od strony zachodniej) ... a mam kiepski "zwykly" aparacik, zadna lustrzanke ... wiec nadrobilam kompozycja ;) Quote
Isadora7 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Wpiszę tutaj to co wpisałam na ogólnym jamników w potrzebie [quote name='Betbet']Jak zrozumiałąm z jej wątku ta zachudzona jamniczka Zuzia-Basia też adoptowana, a poszedł na nią przelew od mojej znajomej. Trochę żałuję, bo Niunia ze Starogardu mogła to dostać, a teraz to nie wiem co tam fundacja zrobi z pieniążkami... Widziałam Twój wpis. De facto Zuzia-Basia nie jest jeszcze adoptowana i dopóki (jak dla mnie) pies faktycznie nie jest w domu to nie jest adoptowany. Nawet jak zaklepany. Różnie może się jeszcze "zadziać". Zuzia-Basia nadal jest jeszcze w trakcie leczenia wiec generuje koszty. Ja ze swojej strony zaplanowałam event i chciałabym zrealizować przez stronę SOS DLA JAMNIKÓW wzorem wcześniejszych akcji dla między innymi: Calineczki, Zuzi, Zuzi2. Dotychczasowe miały efekty. Potrzebne tylko konto, aktualne zdjęcia i może np jakiś fant który jak obrazek jamnika będzie sprzedany. Zobacz newsa na stronie z obrazkiem jamnika jak to wyglądało. Żaden z obrazków nie zszedł tutaj na bazarku, ale poszedł na SOS za ponad dwukrotną cenę. Wpływ bezpośrednio na konto przypisane dla danego psiaka czyli to co podacie. Quote
Betbet Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A włąsnie nie wiedziałą jak z tą Zuzią-Basią, bo jak zaczyna się ogólne hip hip hurra to człowiek wnioskuje, że już po adopcji;) Fajne to allegro i ta akcja...tylko potrzebne by nam były bardzo dobre zdjęcia Nikusi, te są zbyt niewyraźne... potem zrobienie dyplomu, druk gdzieś i heyah EDIT: Ilonajot!! Do jutra rana ceny wywoławcze mi podaj jeszcze! Ja nie umiem tych przedmiotów wycenic, nie wiem jaką mają wartość! Musisz sama zadecydować i podać mi ceny wywoławcze, one oczywiście zawsze moga w trakcie bazarku podskoczyć ale nie muszą. To czasem najtrudniejsza rzecz,wycenić tak, żeby zeszło... Quote
olenka_f Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 do 11-go dostaje tylko scanomune i geriadog, ma łysawe małe plamki i duży łupierz , tuli się wkręca dupkę z każdej strony byleby wtulić się albo wejźć na kolana kochaniusia malusia babinka Quote
Betbet Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ilonajot, Twój bazarek zrobię osobno jak dostanę od Ciebie propozycje cen wywoławczych. Ponadto nie mam dzisiaj jednak tyle czasu ile bym chciała, mam drobny kłopot, wczoraj pociąg mnie wywiózł nie tam gdzie trzeba, awaria torów, 2 h dłużej w podróży popsuły mi tu szyki.... Więc póki co dla Niki to, zrobię banerek zaraz jeszcze, postaram sie, reklamujcie i podnoście bazarek, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/205278-Po%C5%9Bciel-Honda!!-p%C5%82yty-dla-dzieci-i-gad%C5%BCety-na-operacj%C4%99-Nikusi-do-09.04godz.22 Quote
akucha Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Betbet, no ty masz zawsze jakieś przygody. Powinnaś książkę napisać, serio. Bazarek super! Wzrusza mnie widok Niki, takie chucherko z niej. Olenko, wyślę w poniedziałek ten preparat. Muszę wydrukować jeszcze ulotkę i rozpiskę jak go przygotować. Zastanawiam się, jak go zapakować, bo on w szklanej buteleczce jest :hmmmm: Quote
olenka_f Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 są zdjęcia, pewnie Ilonka wstawi jak odpocznie, bo pracy było sporo :) Quote
ŚWIAT Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Podnoszę wątek czarnulki i biegnę podnieść bazarek. (mój nick mega "oryginalny" - od słyszanego hasła "Świata nie zbawisz") Quote
Litterka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ŚWIAT']Podnoszę wątek czarnulki i biegnę podnieść bazarek. (mój nick mega "oryginalny" - od słyszanego hasła "Świata nie zbawisz")[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ilonajot Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Betbet']Ilonajot, Twój bazarek zrobię osobno jak dostanę od Ciebie propozycje cen wywoławczych. Ponadto nie mam dzisiaj jednak tyle czasu ile bym chciała, mam drobny kłopot, wczoraj pociąg mnie wywiózł nie tam gdzie trzeba, awaria torów, 2 h dłużej w podróży popsuły mi tu szyki.... Więc póki co dla Niki to, zrobię banerek zaraz jeszcze, postaram sie, reklamujcie i podnoście bazarek, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/205278-Po%C5%9Bciel-Honda!!-p%C5%82yty-dla-dzieci-i-gad%C5%BCety-na-operacj%C4%99-Nikusi-do-09.04godz.22 oki :) ale Betbet, ja sie nie znam na cenach wywolawczych ... Bardzo prosze pomoz mi w tym jako osoba doswiadczona i wycen po "Twojemu". daje ci moje pelne blogoslawienstwo ;) Quote
Ilonajot Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Isadora7']Udalo się jakieś zdjątka nowe? alez prosze: Quote
Isadora7 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No to odświeżyłam wątek na SOS DLA JAMNIKÓW a jak się wyśpię zajme się eventem na fb http://jamniki.eadopcje.org/psiak/137 i dałam jako adopcje promowaną (widoczna w pasku po lewej stronie na stronie głównej) :cool1: Quote
yunona Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Przebrnęłam przez wątek, a zahipnotyzowała mnie fotka Niki z pierwszej strony, bo jest jak wypisz wymaluj - Harutek. Aż mnie "gorąc" oblał. Śliczna bidulka i wiek jak same zauważyłyście nie przeszkadza w ratowaniu jej zdrowia. Troszkę miałam przerwy bo jestem po artroskopii kolana skręconego podczas łamania nogi dwa lata temu. Kuśtykam o kulach, a po domu staram się już bez nich.Trochę boli a kolano jak u konia pociągowego. Współczuję Ci Betbet w tych zatokach, bo też to przechodziłam, ale wtedy byłam piękna i niecałowana i trochę się zapomina. Ale bóle głowy pamiętam do dziś. Teraz ból kolan, ale z nadzieją na lepsze. Hoooopkaj Niki po swój wspaniały domek!!!! Quote
Recommended Posts