Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to tak-na dzień dzisiejszy- wygląda stan finansów Szczeniaka:

Listopad:
Z bazarku LadySwallow i Kocurka-45 zł.

Deklaracje stałe:
Pola53-20 zł
Mirka-25 zł
Anna35-1974-20 zł

Wpłaty jednorazowe:
jostel5-100 zł
Bassety ;) -150 zł

Razem:360 zł:)

24.11.11.przelew do dt-300 zł Pozostaje:
61 zł

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym chciala ale juz mam jeden i nie wiem jak wstawic drugi.tzn wiem jak tylko nie umiem zrobic jeden obok drugiego.Pokazuje mi sie pod pierwszym ,a ponoc tak nie wolno...:(

Posted

Maju,dziękuję w imieniu Morgutana....!:)

Szczerze mówiąc,im dłużej zastanawiam się,czy Morgan znajdzie dom dzięki ogłoszeniom,tym bardziej w to wątpię...Piękny i młody z niego psiak-to prawda,jednak takich jak on jest mnóstwo....! Poza tym -mimo udanej operacji-Morgutan to jednak psiak specjalnej troski....!Nigdy nie będzie zupełnie sprawny,ponadto- absolutnie nie nadaje się do życia w kojcu ani też nie powinien dłużej przebywać na dworze,kiedy jest mokro i zimno,bo ta "piłowana" kość może go wtedy boleć.

Eufrazyna szuka mu domu wśród znajomych,ja robię to samo,może w końcu kiedyś się uda?

Posted

W takich przypadkach zawszę liczę na różnorodność gatunku ludzkiego. Wiem, że większość ludzi chce młodego, zdrowego, rasowego z papierami ale jest też wielu takich dla których rasa nie ma znaczenia, mają własny niezły rodowód a pieska biorą z potrzeby serca. Trzymam kciuki, myślę pozytywnie i też szukam domu dla Morgana i dla innych.