Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj,Morgutankowy Domku!:)

Cieszę się,że jesteś na wątku psiuka,który to wątek będzie-mam nadzieję-żył dalej!:)

Morgan prezentuje sie pięknie-jak to jednak własny Dom uszlachetnia!:) ;)

Życzę Wam na cały 2012 rok-zdrowia i miłości-to jest chyba najważniejsze!

Zaglądaj do nas,Agnieszko!:)

Posted

Byłam właśnie na Miau ...Jest tam wątek kosmicznego ludzko-kocio-psiego Domku,w którym Morgan zainstalował się niedawno na całe życie! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132916&start=645 :)

I pozwalam sobie skopiować stamtąd wpis jednej z kociczek- rezydentek ;) na temat Morgana:

"...kiedy już kot ma dom i myśli, że będzie żył spokojnie to Dużi wywracają mu życie do góry kołami - jakby kot nie potrafił dać atrakcji i adrenaliny , więc Duzi robią sobie albo małych Dużych zwanych krzykaczami albo adoptują psa , wczoraj przybył dziwny z życiową długą kartoteką niespełna roczny, ale pasujący do nas pies z kosmosu Morgan, kiedy go zobaczyliśmy to Oskar zniknął w szafie, Ala stała się 3x taka jak jest, czyli ogromna , a ja no cóż oto ja i moje zdanie na ten temat:

znaczy się było to nudne"

To ona!

A to on! Ze swoim misiem.:)

Morgan ,niestety,wciąż ma problem z brzuszkiem.Był u weta,dostaje zastrzyki.Czuje się w swoim Domku znakomicie,ma -jak zawsze-koński apetyt i ...znakomicie odnalazł się w swojej Rodzinie!:)

Posted

Wet mówi ,że zjadł prawdopodobnie jakąś bakterię i-niestety-zaraził też sunię-rezydentkę! Z suczyną jest już dobrze,a z Morgankiem-lepiej.Mały nie ma już temperatury na szczęście!

Posted

[quote name='jostel5']...Morgan ,niestety,wciąż ma problem z brzuszkiem.Był u weta,dostaje zastrzyki.Czuje się w swoim Domku znakomicie,ma -jak zawsze-koński apetyt i
...znakomicie odnalazł się w swojej Rodzinie!:)
Opowieść z nowego domku fantastyczna...
Żeby tylko Morganek szybciutko wyzdrowiał...
Najważniejsze jednak, że jest SZCZĘŚLIWY!!!

Posted

Robiłam dzisiaj porządki z przelewami i zauważyłam na swoim koncie ...pieniądze dla Morgana :)-deklaracja (25 zł) za styczeń od Mirki....Polu,czy mogłabyś przekazać Mirce,że Morgan ma już dom???:) I czy mogłabym przekazać te pieniądze na potrzeby 17-letniego staruszka-śleputka z tego wątku?? http://www.dogomania.pl/threads/183435-%C5%9Alepy-dziadzio-Fifi-straci%C5%82-100-z%C5%82-deklaracji-Ratunku!-Kto-pomo%C5%BCe-zgredkowi?p=18366522#top

Fifol ma straszną "dziurę finansową"!Mogę? Czy odesłać???

Posted

Z tego,co się orientuję,Morgan stał się ulubieńcem Taty Agnieszki i sypia w Jego pokoju....:) To świetnie rokuje,bo Tato jest głównym sponsorem psiaka!:) Pojechał po niego (razem z Agnieszką i Jej synkiem),a teraz obiecał zadbać o wszystkie jego potrzeby!

Posted

Morganik juz po operacji, ma wyciągniętą tylko jedną śrubę - która już przeszkadzała, a reszta na tą chwile zostaje i może się okazać, że zostanie na zawsze. Chłopak został od razu pozbawiony pomponików :cool3: i wrednej brodawki, którą ciągle drapał:angryy:.
Wybudzony czuje się dobrze wieczorkiem do domku ;)

Posted

agnieszka1565 napisał(a):
Morganik juz po operacji, ma wyciągniętą tylko jedną śrubę - która już przeszkadzała, a reszta na tą chwile zostaje i może się okazać, że zostanie na zawsze. Chłopak został od razu pozbawiony pomponików :cool3: i wrednej brodawki, którą ciągle drapał:angryy:.
Wybudzony czuje się dobrze wieczorkiem do domku ;)

Wspaniałe wieści :). Duży buziak w nochalka Pysia / Morganka. Cieszę sie, że ma taki wspaniały domek :) i serdecznie pozdrawiam.

Posted

Tak, mnóstwo uścisków i buziaków dla Morganka:):):)
Zdrowiej Maluchu i bądź szczęśliwy w tym domku, na który tak dłuugo czekałeś...
Ale za to jak trafiłeś!
Masz Wspaniały Dom i Wspaniałych Ludzi Morganku!!!

Posted

maja602 napisał(a):
Zajrzyjcie proszę na wątek, który wkleiła pola53. Moze będziecie mogły pomóc tej ślicznej suni. Może coś doradzicie.

Dziękuję Agusiu, miałam taką nadzieję, że cioteczko wspomagające Pysia nie odmówią pomocy także yej maleńkiej suni.

Posted

Kosmiczny i rozkoszny Morgan pozdrawia ze swojego Domku!:)

Mam w telefonie kilka zdjęć (śmiesznych) Szczeniaka z abażurem na szyi...Niestety,nie wstawię i delektuję się ich urodą sama,bo ...nie mam kabelka!

Ależ miał Niunio niewyobrażalne szczęście życiu !!!!!:)