Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):

Kosmiczny i rozkoszny Morgan pozdrawia ze swojego Domku!:)

Mam w telefonie kilka zdjęć (śmiesznych) Szczeniaka z abażurem na szyi...Niestety,nie wstawię i delektuję się ich urodą sama,bo ...nie mam kabelka!

Ależ miał Niunio niewyobrażalne szczęście życiu !!!!!:)

No proszę. Są nawet zdjęcia z wizyty u masażystki.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Milusiński łobuzuje,czyli jest szkodnikiem!:)

Czuje się znakomicie,kocha kanapy,ale ostatnio pożarł dwa kocie posłania i ...ludzki narożnik!

Psuj po prostu!:) Na szczęście-kochany psuj...;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Milusiński łobuzuje,czyli jest szkodnikiem!:)

Czuje się znakomicie,kocha kanapy,ale ostatnio pożarł dwa kocie posłania i ...ludzki narożnik!

Psuj po prostu!:) Na szczęście-kochany psuj...;)

Ło Jeżu!!!! To Ci dopiero łobuziak.....
Jak dobrze, że trafil do domku, w którym jest kochanym członkiem Rodzinki!!!

Posted

Jak się kocha, to meble nie są ważne. A co tam kanapa, narożnik, kto się ucieszy najbardziej na mój widok jak wracam z pracy? No moje koty i psy!!! One nie pytają 'co, już jesteś, miałaś być później?" :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Morgana wszystko w jak najlepszym porządku!:) Rozmawiałam z jego Pańcią...

Niunio jest niszczycielem,owszem,ale Rodzina go pokochała,więc efekty działania Morgutanowej paszczęki nikogo do psiuka nie zrażają!:)

Mrgan pogryzł już:

1."ludzki" narożnik,
2.trzy psie posłanka,
3.plecak młodego Pańcia,który to plecak był prezentem "od zajączka"
4. ulubione ,ciepłe rajstopy Pańci.

Drobniejszych "przewinień" nikt już mu nie liczy....

A z ciekawostek ....Morgan miał do tej pory posłanie,w którym powinien był sypiać i się wylegiwać.Nie chciał! Wolał fotel.Państwo go z tego fotela przeganiali,ale kiedy tylko się odwrócili-Morgan znowu był a fotelu!

Wzajemne przepychanki trwały kilka tygodni i wreszcie....Ludzie się poddali,a Pies postawił na swoim!

Teraz Morgan ma swój własny fotel w domu i tylko on z niego korzysta!:)

A ja zapraszam na bazarek! Skórzane buty i srebrna biżuteria dla kumpli Morgana ze schronu-Bezia i Fifka!

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226512-R%C3%B3wnie%C5%BC-sk%C3%B3rzane-buty-oraz-srebrne-bi%C5%BCuty!Do-18-V-dla-Bezia-i-Fifiego!

Posted

Dzięki jostel za fajne wieści od Morganka:)!!! Fajnie się czyta takie newsy:)!!!
To wspaniałe, że Morganek:loveu: trafił do takiego wyrozumiałego Domku, do takich wspaniałych LUDZI!!!
Historia o fotelu ekstra, przypomina mi jakby nieco te... z mojego domu:eviltong:...
A może uda Ci się jeszcze pokazać nam Morganka? Poproś o jakieś foteczki, bo np ja już się za Maluszkiem stęskniłam....

• 2 months later...
Posted

A gdzie tam poważny!!!;)

Szkodnik z niego pospolity,wyjec,któremu włącza się syrena,kiedy tylko zostaje bez swoich Ludzi...!

Ale piękny jest-skubaniec -i wdzięczny,więc kochają go mimo wszystko!;)