Kamila Proc Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 rzeczywiscie, szczesciarz niebywaly Quote
maja602 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jostel5 napisał(a): Kosmiczny i rozkoszny Morgan pozdrawia ze swojego Domku!:) Mam w telefonie kilka zdjęć (śmiesznych) Szczeniaka z abażurem na szyi...Niestety,nie wstawię i delektuję się ich urodą sama,bo ...nie mam kabelka! Ależ miał Niunio niewyobrażalne szczęście życiu !!!!!:) No proszę. Są nawet zdjęcia z wizyty u masażystki. Quote
jostel5 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 maja602 napisał(a):No proszę. Są nawet zdjęcia z wizyty u masażystki. :roflt::roflt::roflt::ylsuper: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 a jaki Morganek fajny - szczęsliwy, i to najważniejsze!!! Quote
maja602 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Przepraszam Chciałabym Was zaprosić na bazarek dla malej Kropeczki, którą los skrzywdził podobnie jak Morgana. Zajrzyjcie proszę. Nawet jeżeli nic nie kupicie, to Wasza obecność będzie mile widziana. Chcemy jej pomóc i zbieramy środki na jej leczenie i operację. Zapraszam serdecznie. http://www.dogomania.pl/threads/222949-Szale-szczypce-portfeliki-i-ksi%C4%85%C5%BCeczki-dla-Kropeczki-do-26.02 Quote
maja602 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Dwa razy wkleiłam. Edited February 14, 2012 by maja602 Quote
Kocurek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ciocie macie jakies newsy o naszym milusinskim?:) Quote
jostel5 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Milusiński łobuzuje,czyli jest szkodnikiem!:) Czuje się znakomicie,kocha kanapy,ale ostatnio pożarł dwa kocie posłania i ...ludzki narożnik! Psuj po prostu!:) Na szczęście-kochany psuj...;) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jostel5 napisał(a):Milusiński łobuzuje,czyli jest szkodnikiem!:) Czuje się znakomicie,kocha kanapy,ale ostatnio pożarł dwa kocie posłania i ...ludzki narożnik! Psuj po prostu!:) Na szczęście-kochany psuj...;) Ło Jeżu!!!! To Ci dopiero łobuziak..... Jak dobrze, że trafil do domku, w którym jest kochanym członkiem Rodzinki!!! Quote
pola53 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jak się kocha, to meble nie są ważne. A co tam kanapa, narożnik, kto się ucieszy najbardziej na mój widok jak wracam z pracy? No moje koty i psy!!! One nie pytają 'co, już jesteś, miałaś być później?" :) Quote
Kocurek Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ciekawe jak tam nasz Morganek-Pysio wyrosl...:)? Quote
jostel5 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Pewnie dobrze...:) Zniknął mi gdzieś link do wątku kociej-psiej Rodziny Morgana na Miau...!:( I nie umiem go znaleźć... Quote
jostel5 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 U Morgana wszystko w jak najlepszym porządku!:) Rozmawiałam z jego Pańcią... Niunio jest niszczycielem,owszem,ale Rodzina go pokochała,więc efekty działania Morgutanowej paszczęki nikogo do psiuka nie zrażają!:) Mrgan pogryzł już: 1."ludzki" narożnik, 2.trzy psie posłanka, 3.plecak młodego Pańcia,który to plecak był prezentem "od zajączka" 4. ulubione ,ciepłe rajstopy Pańci. Drobniejszych "przewinień" nikt już mu nie liczy.... A z ciekawostek ....Morgan miał do tej pory posłanie,w którym powinien był sypiać i się wylegiwać.Nie chciał! Wolał fotel.Państwo go z tego fotela przeganiali,ale kiedy tylko się odwrócili-Morgan znowu był a fotelu! Wzajemne przepychanki trwały kilka tygodni i wreszcie....Ludzie się poddali,a Pies postawił na swoim! Teraz Morgan ma swój własny fotel w domu i tylko on z niego korzysta!:) A ja zapraszam na bazarek! Skórzane buty i srebrna biżuteria dla kumpli Morgana ze schronu-Bezia i Fifka! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226512-R%C3%B3wnie%C5%BC-sk%C3%B3rzane-buty-oraz-srebrne-bi%C5%BCuty!Do-18-V-dla-Bezia-i-Fifiego! Quote
Sarunia-Niunia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Dzięki jostel za fajne wieści od Morganka:)!!! Fajnie się czyta takie newsy:)!!! To wspaniałe, że Morganek:loveu: trafił do takiego wyrozumiałego Domku, do takich wspaniałych LUDZI!!! Historia o fotelu ekstra, przypomina mi jakby nieco te... z mojego domu:eviltong:... A może uda Ci się jeszcze pokazać nam Morganka? Poproś o jakieś foteczki, bo np ja już się za Maluszkiem stęskniłam.... Quote
Kocurek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 No...Morganek to juz na pewno dorosly,powazny pan pies:) Quote
jostel5 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A gdzie tam poważny!!!;) Szkodnik z niego pospolity,wyjec,któremu włącza się syrena,kiedy tylko zostaje bez swoich Ludzi...! Ale piękny jest-skubaniec -i wdzięczny,więc kochają go mimo wszystko!;) Quote
Recommended Posts