Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wawer napisał(a):
Powtarzam się :).

Właśnie potwierdziłam...Dziękujemy!:)

Jutro (t.j.dzisiaj-w sobotę) o 11.00 trzymajcie kciuki!

Odbędę bardzo ważną rozmowę telefoniczną!

Posted

[quote name='Kamila Proc']to za godzine zaczynam zaciskanie

No i już możecie puścić!;) Jest po rozmowie....

Zaraz wyślę Pani wątek Pyśka-Morgutana,niech bliżej chłopaka pozna....:) Pani jest baaardzo psio-i kociolubna,mieszka z całą zwierzęcolubną rodziną w bliźniaku z podwórkiem-blisko jeziora,jest związana z MIAU,kiedyś przekazywała dary dla naszego schroniska (zna stamtąd Kingę-Kingę7 :))...Szukając psiaka, natknęła się przede wszystkim na ogłoszenie,które robiła Pyśkowi Maja062 :) i wyczytała,że jest to psiak z BP.:) Uznała,że to chyba przeznaczenie....:)

Sprawa nie została jeszcze przesądzona na 100 %,ale ....chyba będzie potrzebna wizyta przedadopcyjna w Poznaniu....:)

Maju,podaj mi na pw swój nr telefonu,prooooszę!:)

Posted

p.Agnieszka jest po rozmowie z DT Morgana:) kopiuję:

Hej,
jestem po rozmowie, bardzo nam się miło rozmawiało, myslę, że zebrałam wszystkie informacje i będę mogła jutro podać naszą decyzję.
Uff to jest trudne - nie dlatego, że nie chcemy tylko musimy rozważyć wszystkie za i przeciw, żeby nie zrobić psu krzywdy

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z p.Agnieszką....:) To bardzo odpowiedzialna i ciepła Osoba,jestem pod wielkim wrażeniem!:)

Jeśli decyzja będzie na TAK-Morgan pojedzie do nowego domku jeszcze przed Nowym Rokiem,a Państwo sami go z dt odbiorą!:)

Mam nadzieję,że to TEN domek,bo lepszego Szczeniak nie znajdzie....

A tymczasem kopiuję stan finansów Morgutana "na dziś":

Grudzień:
Od Poli53-20 zł
Od Mirki-25 zł
Od Mai 602-20 zł
Z bazarku od Wawer-40 zł
Od Anna35-1974-20 zł
Od "moich "dzieci-100 zł

Razem:285 zł

I tyle przelewam dzisiaj (20 grudnia) do dt Morgana ...

Pozostaje:
1 złotych

Posted

maja602 napisał(a):
Też myślę, ze to bardzo dobry domek. Myślę, że dla Morgana to duża szansa na szczęśliwe, spokojne życie.

Maju,bardzo bym chciała! I serdecznie Ci dziękuję-masz "dobrą rękę" i robisz świetne ogłoszenia!;)

Posted

Jest decyzja!:) Na[SIZE="5"] TAK!:loveu:

Morgutan jeszcze w tym roku kalendarzowym jedzie do ds w Poznaniu!:multi:

Państwo pojadą po niego do dt całą Rodziną,a teraz jeszcze musimy znaleźć kogoś ,kto zrobi wizytę przedadopcyjną-bardzo szybko zrobi...![SIZE="1"] Swoją drogą ta wizyta to raczej formalność...!:)

Jestem szczęśliwa!:multi::cunao:

Teraz należy modlić się jedynie o to,by Szczeniak chciał zaakceptować od pierwszego wejrzenia swoją Rodzinę!:roll:;):lol: