Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świeci gwiazda na niebie,
srebrna i staroświecka,
Świeci wigilijnie, każdy
ją zna od dziecka.
Chwyć w garść jej promienie,
trzymaj je z całej siły.
I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły
* B.Leśmian

Życzymy Radosnych Świąt!!!
Korunia, Nercio, Killlerek i Ich ludzie

Posted

Wizyta wypadła znakomicie-Państwo zdecydowanie do sklonowania!!!:)

Strasznie się cieszę! Jutro prawdopodobnie Szczeniak zostanie poznaniakiem-Państwo pojadą po niego całą Rodziną-z kocykami,ręcznikiem,smaczkami....! :) Będą fotki!:)

Posted

No to ogłaszam światu,że Morgutan odbywa podróż do swojego Domku-właśnie w tej chwili są w okolicach Kutna i .....jadą dalej!:)

Niunio jest bardzo grzeczny,trochę przestraszony,ale nie wycofany,z chłopczykiem (7-letnim synkiem Pani ) pełna komitywa!
Pani powiedziała mi,że można zmieniać tytuł wątku,ponieważ Szczyl znalazł wreszcie SWÓJ DOM!

Dt Morgutanka na razie przeżywa traumę porozstaniową i -wg relacji Pańci Pyśka-miał łzy w oczach w chwili pożegnania....Tak to już jest....

Niedługo psiak trafi do weta-ortopedy w Poznaniu,który zadecyduje,kiedy będzie można wyjąć to całe ustrojstwo z łapki.Na razie Morgan musi się jednak trochę zaaklimatyzować....:)Państwo dostali całą dokumentację medyczną psiuka,czyli wszystkie zdjęcia rtg,opis leczenia itp.

I co? Chyba mamy przepiękny finał Pyśkowej historii???

[SIZE="4"]Wszystkim,którzy trwali przy psiaku przez te wszystkie miesiące jego trudnego życia i ani przez chwilę nie zwątpili,że będzie dobrze-z całego serca dziękuję!:loveu::Rose:

Dt-za 7 miesięcy z Pyśkiem (choć miał być u Was tylko miesiąc...;)),jego operację,nadzorowanie procesu leczenia,zsocjalizowanie malucha i miłość,jaką od Was dostał...:Rose::calus::loveu:

Eufrazynie i innym basseciarzom-za ogromne wsparcie duchowe i finansowe-:Rose::Rose::Rose:

Mai 602- za stałą obecność na wątku,wsparcie finansowe oraz "złote ogłoszenie" :loveu:,dzięki któremu psiak znalazł najlepszy z możliwych Domek!:loveu::Rose:

Stałym deklarowiczkom Niunia-za opiekę i ogromne wsparcie!:loveu::Rose::Rose::Rose:

Wszystkim ,którzy się psiakiem interesowali,robili bazarki ,zaglądali,podnosili wątek-WIELKIE DZIĘKUJĘ!:loveu::iloveyou::Rose:

Posted

Piękne zakończenie roku dla Pysia:):):)
Może Pysiulek-Morganek tak długo czekał na domek, bo to miał być właśnie TEN DOMEK!!!
Ściskam DT Morganka-wiem, co teraz przeżywacie... Ja tydzień temu pożegnałam moją tymczasowiczkę LUNĘ... Do dziś buczę...
Jednak najważniejsze szczęście psiaków!!!
Morganku! Wszystkiego dobrego Kochany!!!
I czekamy na zdjęcia z DS Morganka:)

Posted

Myślę, że można nową włascicielkę Morgana zaprosić na wątek, to może w wolnej chwili napisze coś o piesku lub wklei zdjęcie.

Morganowi i jego właścicielom życzę wiele radości ze wspólnie spędzonych chwil.
Powodzenia piesku.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Może Pysiulek-Morganek tak długo czekał na domek, bo to miał być właśnie TEN DOMEK!!!

No oczywiście, że tak - po prostu musiał trafić swój na swego :lol:
Pycholku kochany, wiele szczęscia ci życzę w twojej nowej, wspaniałej rodzinie!

Posted

Podczytywałam wątek od jakiegoś czasu, ale bałam się odzywać, żeby nie zapeszyć. I ja bardzo się cieszę, że zwierzaczek wreszcie się doczekał :). Życzę jemu i nowym właścicielom wszystkiego co tylko najlepsze. To cieszy, kiedy piesek znajduje kochający dom. Oby więcej biedulków znalazło swoje szczęście w nowym roku.

Posted

uff udało nam się zalogować przed końcem roku :)
jesteśmy nowym domkiem Morgana i takie imię mały ma i takie pozostaje - to przez to imię trafił do nas
postaram się opisywać co u młodego, ale zapraszam na nasz wątek na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132916

facet ma się całkiem nieźle z wyjątkiem dolegliwości związanych z brzuszkiem, ale dajemy radę dostał tabletki i dietę - jak nie przejdzie do poniedziałku to wet nas zobaczy:roll:, mieliśmy w planie pojechać z Morgankiem dopiero za 2 tygodnie ale jak mus to mus
i kilka szybkich fotek:

i na tą chwilke tyle, bo gościu jest strasznie ruchliwy i ciężko go złapać do ładnej fotki

wszystkim którzy pomagali bardzo dziękujemy za okazaną pomoc i serce:angel:

życzymy wam i waszym futrom, aby nadchodzący rok był lepszy od starego i aby udało nam się znaleźć i pomóc wielu psom:multi: i kotom;)

Agnieszka i kosmiczny zwierzyniec