Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niebawem będę musiała zrobić przelew za tymczasowanie Pyśka-Morgana....Nie składałam na niego wcześniej deklaracji,bo mam kilka "trudnych" psiaków pod opieką....Teraz,kiedy jest tak ciężko,mogę wrzucić do jego skarpetki jednorazowo 100 zł....Co jednak będzie dalej....?
Radźmy coś,dobrze??? Bo nie wiem,co z tym wszystkim zrobić? Przecież do schroniska psiak wrócić nie może ....!:(

Posted

maja602 napisał(a):
Czy Morgan ma jakieś deklaracje stałe?

Ma-trzy.W sumie 65 złotych. Strasznie się cieszę,że ma przynajmniej tyle,ale....ręce i tak mi opadają!

Nikt o niego nie pyta,kompletnie nikt!Nie wiem,co dalej...

Posted

Miałam pytanie o Pyśka,jednak miałby zamieszkać w kojcu,gdzieś tam do pilnowania budowy....Nie zgodziłam się.Ponadto dt stwierdził,że nie wyda niunia na łańcuch lub do kojca! Pysiek sypia w domu,kocha ludzi i inne zwierzęta...

Biedny psiak,który nie ma szczęścia w życiu!

Posted

jostel5 napisał(a):
Miałam pytanie o Pyśka,jednak miałby zamieszkać w kojcu,gdzieś tam do pilnowania budowy....Nie zgodziłam się.Ponadto dt stwierdził,że nie wyda niunia na łańcuch lub do kojca! Pysiek sypia w domu,kocha ludzi i inne zwierzęta...

Kochany DT - widać, że Morganek jest tam członkiem Rodziny!!! Wspaniali Ludzie!!!

Posted

jostel5 napisał(a):

Oczywiście, że ani do kojca, ani do budy, ani na łańcuch. Nie na tych ludzi czeka Morganek. On owszem mógłby przypilnować ale za godziwe traktowanie i przyjaźń. Jeżeli traktują pieska jak alarm przeciw złodziejom, to niech sobie sami pilnują.

Posted

Psiak dostał od ludzi "od bassetów" 150 zł....!Jestem szczęśliwa!:loveu: Dziękuę basseciarzom bardzo :loveu:,a Eufrazynie-bardzo,bardzo,bardzo...!:loveu::loveu::loveu:

No to robię przelew do dt za listopad!:multi::multi::multi: