jostel5 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Niebawem będę musiała zrobić przelew za tymczasowanie Pyśka-Morgana....Nie składałam na niego wcześniej deklaracji,bo mam kilka "trudnych" psiaków pod opieką....Teraz,kiedy jest tak ciężko,mogę wrzucić do jego skarpetki jednorazowo 100 zł....Co jednak będzie dalej....? Radźmy coś,dobrze??? Bo nie wiem,co z tym wszystkim zrobić? Przecież do schroniska psiak wrócić nie może ....!:( Quote
Kocurek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Oj Morganku......juz tyle czekasz....:( Quote
maja602 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Czy Morgan ma jakieś deklaracje stałe? Quote
maja602 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jest tu kto? Co tu tak cicho? Allegro dzisiaj się skończyło i pewnie nikt się w sprawie pieseczka nie odezwał. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Odwiedzam Moragnkowego Pysiulka... Pamiętam... Quote
jostel5 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 maja602 napisał(a):Czy Morgan ma jakieś deklaracje stałe? Ma-trzy.W sumie 65 złotych. Strasznie się cieszę,że ma przynajmniej tyle,ale....ręce i tak mi opadają! Nikt o niego nie pyta,kompletnie nikt!Nie wiem,co dalej... Quote
maja602 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Trzeba szukać. Ja w grudniu wystawię allegro ponownie i może coś wpłacę dla Morganka. Quote
jostel5 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Miałam pytanie o Pyśka,jednak miałby zamieszkać w kojcu,gdzieś tam do pilnowania budowy....Nie zgodziłam się.Ponadto dt stwierdził,że nie wyda niunia na łańcuch lub do kojca! Pysiek sypia w domu,kocha ludzi i inne zwierzęta... Biedny psiak,który nie ma szczęścia w życiu! Quote
arabiansaneta Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Łatek też długo miał pecha, ale w końcu los się do niego uśmiechnął! Quote
Sarunia-Niunia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 jostel5 napisał(a):Miałam pytanie o Pyśka,jednak miałby zamieszkać w kojcu,gdzieś tam do pilnowania budowy....Nie zgodziłam się.Ponadto dt stwierdził,że nie wyda niunia na łańcuch lub do kojca! Pysiek sypia w domu,kocha ludzi i inne zwierzęta... Biedny psiak,który nie ma szczęścia w życiu! Kochany DT - widać, że Morganek jest tam członkiem Rodziny!!! Wspaniali Ludzie!!! Quote
maja602 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 jostel5 napisał(a):Miałam pytanie o Pyśka,jednak miałby zamieszkać w kojcu,gdzieś tam do pilnowania budowy....Nie zgodziłam się.Ponadto dt stwierdził,że nie wyda niunia na łańcuch lub do kojca! Pysiek sypia w domu,kocha ludzi i inne zwierzęta... Biedny psiak,który nie ma szczęścia w życiu! Oczywiście, że ani do kojca, ani do budy, ani na łańcuch. Nie na tych ludzi czeka Morganek. On owszem mógłby przypilnować ale za godziwe traktowanie i przyjaźń. Jeżeli traktują pieska jak alarm przeciw złodziejom, to niech sobie sami pilnują. Quote
wawer Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Wpadłam odwiedzić psiaka. :tree1: Na moim świątecznym bazarku licytuje się dla niego grosik - zapraszam :x-mas:! Quote
jostel5 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dziękuję w imieniu Morgana :)-na pewno pooglądam bazarkowe śliczności!:) Quote
auraa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Śliczne rzeczy na bazarku, tylko kasy brak.......... Quote
jostel5 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Psiak dostał od ludzi "od bassetów" 150 zł....!Jestem szczęśliwa!:loveu: Dziękuę basseciarzom bardzo :loveu:,a Eufrazynie-bardzo,bardzo,bardzo...!:loveu::loveu::loveu: No to robię przelew do dt za listopad!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts