Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wawer']Konta nie dostałam i mikołaja dzisiaj nie będzie :(.[/QUOTE]

No tak...Numer konta oczywiście wysłałam....:p Ale do Maja602....Przepraszam....!:oops:

Posted

[quote name='jostel5']No tak...Numer konta oczywiście wysłałam....:p Ale do Maja602....Przepraszam....!:oops:[/QUOTE]

To Maję przeproś że jej swoje dane tajne rozpowszechniasz :):):)

Posted

Żeby tylko...:oops: Prezentu mikołajkowego się domagałam...!Chociaż Maja602 i tak o Szczylu pamięta i prezencik już kilka dni temu mu zrobiła....:p

Wstyd mi bardzo!:oops::oops::oops::p

Posted

No to psiuk merda ogonem!:) Cały zachwycony i wdzięczny!:wolfie::iloveyou:

A ja bardzo Ci dziękuję :Rose: ,bo oto zdjęłaś mi z głowy sporą część "kłopotu" związanego z koniecznością opłacenia Morgutanowi dt za grudzień...:)

Wdzięcznam bardzo....!:loveu:

Posted

Siedzi Morgiś i siedzi na tym tymczasie ....ale ma przynajmniej bezpiecznie!

Zajrzyjcie też do tej bidy-leży mi mocno na sercu:[url]http://www.dogomania.pl/threads/219266-Zag%C5%82odzony-Sucharek-prze%C5%BCy%C5%82-ale-jaki-los-go-teraz-czeka-Psiak-b%C5%82aga-o-pomoc!?p=18177862#post18177862[/url]

Posted

auraa napisał(a):
Dobry wieczór chłopaku. Brakuje mi domu tymczasowego na dogo! Kiedy się odezwie ? Domku!!!!!!!

Domek tymczasowy raczej się nie odezwie....przynajmniej na razie.Ale wczoraj z nim rozmawiałam i czekam na fotki oraz relację.Jedno i drugie-wstawię tutaj niebawem.

A Morgan to łobuz-rozrabia jak pijany zając! Młode to-to,więc szaleje,ile wlezie....;)

Posted

Dt Morganka nadaje:

"Przesyłam najaktualniejsze fotki Pysia. Niestety nie mogę znaleźć tych poprzednich.

Jak widać Pysio potężnieje...najbardziej w głowie. Tzn.w jej wielkości, a nie np.rozsądnym myśleniu. Psuj i szkodnik z niego nieziemski. Ostatnio ganiał ze skrzynką do pelargonii,potem z konewką. Nie muszę dodawać, że na przyszły rok muszę kupić sobie nowe.
Obroża znów staje się za mała.Została nam jedna dziurka i albo Pysio przestanie rosnąć, albo kupujemy nową.

Pozdrawiam".

I za moment wkleję dzisiejsze fotki Szczeniaka....:)